Младића ујео питон за пенис док је седео на wц шољи! (ВИДЕО)

Један тајландски тинејџер из места Нонтабури, хитно је превезен у болницу јер га је питон угризао за пенис !

Занимљивости 09.09.2020 | 15:39
Младића ујео питон за пенис док је седео на wц шољи! (ВИДЕО)

18-годишњи Ширапоп Машукарат,седео је на wц шољи (видите видео) када је осетио изненадни бол...

Тинејџер је сео на wц шољу негледајући  тада је одједном осетио угриз питона и то за његов пенис! На сву срећу питон је одмах престао с нападом а младић је престрављено вићући истрчао из wц-а дозивајући помоћ.

Са младићем је у кући била и његова мајка која је тинејџера смиривала док нису стигли болничари и одвезли Ширапопа у оближњу болницу Банг Јаи.

Лекари су морали да ране третирају антибиотицима а тинејџер сада има и три шава на местима уједа.

 


"Био сам у тоалету, али неколико тренутака након што сам сео, изненада сам осетио бол у пенису. Спустио сам поглед и видео да је ту змија. Није била баш велика њен ујед је био тако јак. Надам се да ћу се опоравити", рекао је Ширапоп.

Особље из службе задужене за дивље животиње, такође је стигло на лице места и започели су потрагу за питоном. Змија је ипак још била у тоалет wц шољи.

Без проблема су ухватили питона, потом су га однели у врећи, пре него што су га пустили назад у шуму.

Престрашена Ширапопова мајка Сутапат рекла је да је још увек у шоку због инцидента.

"Не знам како је змија ушла у моју кућу. Могла је можда да уђе преко цеви које су повезане са тоалетом. Змија је повредила мог сина, али одахнула сам пошто је на крају све добро прошло и што је то био само неотровни питон. Да је то кобра, можда би мој син био би мртав", рекла је младићева мајка.

Додала је да мисли да ће Ширапоп сада увек бити уплашен када крене у тоалет, али и да је захвална што се њен син успешно опоравља, и што је змија ухваћена и враћена у природу.

Погледајте овај врло узнемирујући видео:

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар