Станивуковић: Мени нећеш моћи подвити реп као Вучићу!

"Ви сте мене назвали политичким побачајем. Да вас подсјетим да сте тако звали и господина Вучића па му се данас богами дивите, клањате му се и идете у посјете. Тако изгледа и мени предвиђате, али вјерујте ја вас нећу примити када будете звали у градску управу након побједе у у Бањалуци", рекао је Станивуковић.

Република Српска 07.09.2020 | 13:52
Станивуковић: Мени нећеш моћи подвити реп као Вучићу!

Члан Предсједништва БиХ Милорад Додик данас је Драшка Станивуковића назвао "побачајем" наводећи да нико други није хтио да буде кандидат за градоначелника, па су нашли њега (Драшка) "побачаја" да то буде.

На опаску потпредсједника НСРС Дениса Шулића, да не користи те изразе, Додик је у свом маниру рекао: 

- Шта фали том изразу. то је рационалан израз за оно што он ради.

Из Додиковог обраћања посланицима и честим изласком за скупштинску говорницу до изражаја је дошла његова нервоза и усплахиреност, као да предосјећа или зна - шта га чека у скоријој будућности.

Услиједио је одговор Станивуковића, који је Додика подсјетио да је тако називао и предсједника Србије Александра Вучића, коме се Додик данас диви и клања.

"Ви сте мене назвали политичким побачајем. Да вас подсјетим да сте тако звали и господина Вучића па му се данас богами дивите, клањате му се и идете у посјете. Тако изгледа и мени предвиђате, али вјерујте ја вас нећу примити када будете звали у градску управу након побједе у Бањалуци", рекао је Станивуковић.