Тијана Ем открила како је снимила "Жену од султана"!

Тијана Милентијевић, познатија као Тијана Ем, за мање од два месеца постала је мегапопуларна захваљујући хиту "Жена од султана", који се слуша по свим клубовима, дискотекама, али и на Јутјубу.

Забава 04.09.2020 | 17:43
Тијана Ем открила како је снимила "Жену од султана"!

На тој друштвеној мрежи од 1. јула па до данас има око 40 милиона прегледа, што је апсолутни рекорд. Тијана је за Курир телевизију објаснила како је дошла до свог првог хита у каријери и ко јој је помогао у томе.

- Сасвим случајно сам добила песму. Позвао ме мој продуцент Шаран и рекао ми да има предлог да снимим песму и спот. Рекла сам: "Наравно да хоћу ако ми се свиди прича." Песма ми се допала на прво слушање, одмах ме је понео тај ритам - рекла је она.

Доста се спекулисало о звуку мелодије, који је мешавина бугарске и турске музике, па је млада певачица рекла да јој је драго што је вратила тај правац на наше просторе.

- Тај правац је раније био популаран код нас, па су онда неке друге песме почеле да се слушају. Вратила сам тај звук за који мислим да је фалио људима, као и добро певање. Искрено, очекивала сам успех, али нико од нас није очекивао да ћу ја као нова и јавности непозната направити такав бум. "Жену од султана" требало је да сними Слађа Алегро, али она је одбила песму сматрајући да није прикладна за њу.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар