Познат идентитет страдалог у удесу код Прњавора

Предраг Милановић јутрос је са супругом кренуо на посао, те су у близини моје куће сударио са комбијем пуним ђака и погинуо је.

Република Српска 04.09.2020 | 13:14
Познат идентитет страдалог у удесу код Прњавора

Овако за Српскаинфо почиње причу један од очевидаца стравичне несреће код Прњавора, и човјек који помагао повријеђеним послије несреће.

– Пробудио сам се рано и сјео да попијем кафу, кад сам зачуо експлозију. Као да је неко бомбу бацио. Одмах сам се спремио и изашао испред кући и видио како дјеца вриште и трче према мени – испричао је саговорник Српскаинфо.

Додаје да се дјецу вриштала како се десила несрећа, говорили му да зове Хитну помоћ и плакали су говорећи да су и они повријеђени. 

– Дјеца нису била крвава али су говорили да су се угрували. Одмах смо син и ја отрчали до мјеста несреће и ту смо зетекло “ауди” који је био потпуно уништен – каже наш саговорник.

Додаје да је за воланом одмах препознао Предрага и његову супругу који живе у његовој близини. 

– Покушали смо га извући, али нисмо могли. Морали смо сломити сједало и извукли смо га кроз задња врата. Он није био при свијести, ал је био жив. Веома је лоше изгледао, ишла му је крв из уха, носа и уста и имао је тешку повреду грудног коша – истиче овај очевидац.

Према његовим ријечима, Предрагова супруга је била повријеђена, ал није била крвава.

– Веома брзо је стигла Хитна помоћ и полиција, а чуо сам да је на путу до болнице преминуо. Велика је то трагедија, био је баш добар човјек – додаје саговорник Српскаинфо.

Његов комшија додаје да је пут узак и веома пропао, али да људи и поред тога возе брзо. Каже да се несрећа догодила на излазу из веома велике и непрегледне кривине.

У стравичној несрећи  који се јутрос догодила у мјесту Штрпци код Прњавору страдао је возач “аудија”  Предраг Милановић, који се сударио са комбијем који је превозио ученике. У несрећи је повријеђено десет ученика.

(БН/Српскаинфо)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

СТРАСНО

04.09.2020 14:09

Страсно и залосно којим се козијим стазама народ вози јос и камиони ,комбији,трактори. Јебо вас па зар се немозе дат пола метра са обе стране стазе и направит пут да се мозе колико толико возит нормално а не да се овако гине. Тако је кад нема струцњака за инфраструктуру плана града,села засеока и путева вец ови надри струцњаци само убијају народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

04.09.2020 14:35

Али зато имамо силне резиденцијеее авионе буџета који троше политичари и њихова гласачка машинерија плате привилегије заГинисааа!!а народ иде новијим стазама и рупама у 21 вијеку !!васкрсење луксуз припада водећим богатунима предратним облацима!!!

ОДГОВОРИТЕ