Тања Савић организовала тим адвоката

Певачица Тања Савић месецима тугује након што је њен муж Душан Јованчевић синове Ђорђа и Максима одвео у Аустралија. лако на почетку није желела јавно да прича о свему што јој се десило, признала је да свакодневно пати због раздвојености, као и да планира развод. Како се сазнаје, већ је ангажовала адвокате који ће јој помоћи првенствено око враћања деце.

Магазин 04.09.2020 | 10:51
Тања Савић организовала тим адвоката

- Душан је Тањи однео и сву уштеђевину када је са синовима Максимом и Ђорђем отишао у Аустралију. Очекивао је да она поклекне и да ће ће ћутати о свему као и много пута раније. Ипак, она је решила да се бори. Рекла ми је да је нашла адвокатски тим за који се нада да ће јој помоћи око деце, али и развода, већ је причала о првим корацима и о опцијама које јој предстоје. Уколико је потребно да оде у Аустралију, и на то је спремна, само да истера правду - открива извор.

- Тања за сада све држи у тајности јер њен супруг Душан прати српске медије и предвиђа све њене даље кораке. Бесан је што је изнела истину у јавност, сада је још ригорознији по питању њеног контакта са синоима. Највише га је изнервирало када је Тања јавно открила да је он у Аустралији пријавио како се она одрекла деце да би добијао социјалну помоћ од 3.000 долара месечно. Адвокати су уверени да ће Тања брзо и лако доказати да то није тачно, те да је он без њене дозволе одвео децу. Међутим, док се процес, који може дуго да траје, не заврши, малишани ће сигурно бити код њега - додао је извор. 

Тања већ данима готово да нема начин да види и чује синове.

- Нико од људи које преко Душана познаје у Аустралији јој се не јавља.

Певачица је кратко поручила да за сада не жели да се оглашава јавно, те да је сва њена пажња уснерена на децу.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар