Рома спремила невјероватну понуду за Тадића

Српски фудбалер и капитен "копљаника" из Амстердама прва жеља "вучице" из Рима, иако га уговор са холандским клубом веже до 2023. године

Спорт 04.09.2020 | 07:47
Рома спремила невјероватну понуду за Тадића

Рома и Душан Тадић! Клуб из Рима заинтересован је да у своје редове доведе српског репрезентативца који последње две сезоне бриљира у дресу Ајакса.

Челници Роме сматрају да би Душан Тадић био право решење за напад клуба, посебно ако Един Џеко напусти главни град Италије, пошто преговара са Јувентусом. Тадић је играо у Премијер лиги за Саутемптон, у два наврата у Холандији, за Гронинген, Твенте и сада Ајакс. Да ли је право време за Серију А? Показаће наредни дани и недеље пред нама.

Никога не чуди што је Душан Тадић (31) запао за око челницима Роме, јер има фантастичне сезоне иза себе где је са Ајаксом два пута био првак Холандије, а стигао је и до полуфинала Лиге шампиона 2019. године, где су "копљаници" несрећно поражени од Тотенхема.

Његов менаџер Милош Маленовић открио је крајем маја, да је један клуб из Италије заинтересован за Душана Тадића. Да ли је већ тада постојао интерес Роме, иако се се спекулисало да Србина желе Јувентус, Милан и Интер.

- Имали смо конкретну понуду из Италије, али детаље не смем да откријем. Тадић је сада капитен Ајакса и има уговор до 2026. године - изјавио је Маленовић.

Душана Тадића, чија вредност на тржишту износи 20.000.000 евра, играчки уговор са "копаљницима" из Амстердама веже до 2023. године и предвиђа да он још три године остане у клубу и након краја каријере. Српски фудбалер први је избор спортског менаџмента Роме. Међутим, уколико би холандски Ајакс закерао у преговорима, или тражио астрономско обештећење, Римљани имају и резервни план. То су пре свега искусни Француз и центарфор Челсија Оливије Жиру, те Пољак Аркадијуш Милик из Наполија.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар