Наташа запевала пред публиком па открила колико јој је то недостајало!

Певачица Наташа Беквалац била је узбуђена због тога што ће се поново дружити са публиком, а испричала је колико се радује што поново пева, проговорила о новом бизнису, али и родитељству.

Забава 03.09.2020 | 19:45
Наташа запевала пред публиком па открила колико јој је то недостајало!

- Мени недостаје љубав коју делим са публиком, ово није занимање као било које, ово је занимање за мене јако емотивно и та врста размене енергије ми јако фали. Мислим да сви првенствено водимо рачуна о здрављу и ово не може да буде наступ као било који, сви смо под том неком врстом тензије, али кад све крене својим током, бићемо добро.

Наташа је почела и да издаје велелепну вилу у Ченеју. 

- То се десило и већ пар месеци лепо функционише. Јако имам поверења у људе и не мешам се у ствари које не знам, ја сам уметник, а нама је тешко да се мешамо у друге сфере бизниса, препустила сам то људима који су вукови као ја на сцени. Опробавам се у разним неким ситуацијама, имам чип за успех.

Беквалчева је открила како се сналази као мајка. 

- Мислим да нико не може да претпостави каква сам мама. Другачија сам према Хани, а опет другачија према Катји. Катја је нова генерација и ако се не прилагодиш и осетиш ту врсту енергије, тешко нама. Учим сваког дана, то је изазов. Нема рецепта неког, љубав је рецепт. Моја деца су навикнута на промене, а и мислим да је то добро да се не учауре, сутра се селимо, ајде, мењамо школу, ајде, рекла је за Премијеру.

Извор: Курир/Пинк.рс Фото:АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар