Биле су комшинице на "Ранчу проклетих" али се нису подносиле ни у стварном животу!

Гледамо их на телевизији као директне партнере, друже се, смеју... А када се угасе камере, мрзе се као пас и мачка!

Забава 02.09.2020 | 22:22
Биле су комшинице на "Ранчу проклетих" али се нису подносиле ни у стварном животу!

Да ли сте икада могли да замислите да су Паја (Павле Вуисиц) и Јаре (Миодраг Петровић Чкаља) у приватном животу били љути непријатељи, иако су серији ,Камионџије" (1972) глумили најбоље ортаке?!

Слична ситуација догодила се и током снимања мегапопуларне серије "Срећни људи" (1993) измеду Еве Рас и Жиже Стојановић, које се нису подносиле док су глумиле комшинице из "Ранча проклетих" Смиљку Миљковић и Цану Фонтану.

Еви је 1992. године умрла ћерка Круна на студијама у Паризу. Годину дана касније понуђена јој је улога Смиљке, чему се Жижа оштро противила.

- Целог живота је избегавам. Док је учествовала у "Задрузи 1", све време је ронила сузе и оплакивала своју преминулу ћерку, а када је мени било тешко, она није имала сажаљења. То је био веома теżак и стресан период за мене, а Синиша Павић ми је понудио улогу у серији да ме мало орасположи и скрене мисли од ћерке, коју сам изгубила - прича Ева.

Она тврди да је Жижа чак захтевала од редитеља да Ева добије отказ.

-Тада је Жижа тражила да ме избаце из серије јер јој је сметала моја туга за Круном. Замслите, њој није било јасно како сам се усудила да глумим годину дана после смрти своје ћерке. Уопште према мени није имала саосећања, људскости нити колегијалности - каже Ева.

То није био једини проблем са којим се продукција серије суочила. Један од најтежих удараца за редитеље и сценаристе био је тренутак када су Тања Бошковић и Дубравка Мијатовић одлучиле да напусте пројекат.

- Глумци су напуштали серију зато што је инфлација јела хонораре. Тада се за један дан 400 марака врло брзо претварало у 150. Када ми је Тања саопштила да одлази, рекао сам јој: "Нема проблема. То је твоја одлука, хвала на овоме што си до сада урадила". То је био тежак ударац за серију јер су нас напустили глумци који су били носећи стуб. Она се чак и поżалила свом партнеру из серије Десимиру Станојевићу да, док оде до пијаце, инфлација "поједе" цео хонорар - каже Синиша  Павић.

Наш чувени сценариста објашњава да је серија "преживела" њихов одлазак, односно замену, пошто је Тању заменила Злата Нуманагић, а Дубравку Југослава Драшковић.

"Серија је изгубила своје стубове, али ја сам "напумпао" епизодне улоге. Убацио сам Малину Војводић, Марија Марка дел Тинто-рета и Шћепана Шћекића, који су серију учинили богатом друштвеном причом - каже Павић.

Извор: Кури.рс Фото:принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Банкар

04.09.2020 14:20

Слобо им није објаснио због цега стампедо инфлација

ОДГОВОРИТЕ