Лепа у ријалитију враћа коцкарске дугове!

Ни овај пут Лепа Лукић неће много зарадити од учешћа у ријалитију "Парови" јер је новац унапред спискала, на коцку, наравно!

Забава 02.09.2020 | 14:35
Лепа у ријалитију враћа коцкарске дугове!

Према сазнањима Курира од извора блиског певачици, она је у коцкарници дужна око 12.000 евра и више од два месеца није могла да плати власнику, па је морала да направи компромис. Договорила се с продукцијом да они исплате паре, а да она заузврат буде учесник "Парова", с тим што има могућност да продужи боравак у ријалитију уколико жели да заради додатни новац. Узимајући у обзир да је њен хонорар 800 евра, то значи да ће Лукићева морати да буде у вили најмање 15 недеља.

Подсетимо, краљица народне музике је и прошли пут због истог проблема морала да уђе у ријалити. Тад је, додуше, дуговала много већи износ, чак 25.000 евра, али јој је и хонорар био већи, па је брже одрадила дуг према коцкарници. Сад је била у безизлазној ситуацији јер нема наступа, а од пензије не може да сакупи толике паре, па је прихватила оно што јој је било понуђено. Лукићева је у почетку негирала да има проблем с коцком, али пошто су је папараци више пута хватали на делу, морала је да призна своју страст. Последњи пут фотографи су је ухватили у коцкарници пре два месеца у јеку пандемије вируса корона, док је седела за столом и играла покер с маском на лицу.

Извор: Курир.рс Фото: АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар