Тања Савић моли колеге за новац да оде по дјецу

Тања Савић је више од пет месеци насилно одвојена од синова Максима и Ђорђа након поступка њеног још увијек законитог супруга Душана Јованчевића, који их је бесправно одвео у Аустралију.

Забава 02.09.2020 | 13:02
Тања Савић моли колеге за новац да оде по дјецу

Како пјевачица сама истиче, вријеме је да ствари узме у своје руке и супротстави се намјери мужа да је потпуно одвоји од дјеце.

Наиме, она је одлучила да оде преко океана и врати их у Србију, апелујући на колеге с естраде да јој помогну у тој борби новчано. С обзиром на то да је изјавила да је муж окренуо дјецу против ње, испланирала је да спакује кофере и упути се у Аустралију.

"Да није короне и целе ситуације која ми се десила са новцем, давно бих ја била тамо. Нисам неко ко практикује да моли за било какву помоћ, али сам принуђена да бих што пре сакупила новац за одлазак у Аустралију. Замолила бих све колеге које су у могућности да ми позајме новац, а целокупан износ вратићу од наступа. Уздала сам се у његову добру вољу, људскост, закон. Не кажу џаба да је правда спора, али видећемо да ли је достижна. Причам са мојима и једино решење које видимо тренутно је да одем у Аустралију и борим се за децу", рекла је она за медије и додала:

"Да ће бити лако - неће сигурно, али ја друго решење немам. Нажалост, мислим да у оваквој ситуацији само мајке могу да ме разумеју. Видећу од кога да позајмим паре, није то мала сума, па ћу да враћам од наступа. Надам се да ће их бити", рекла је пјевачица.

Савићева је закључила да се већ види разлику у понашању њене дјеце и да је боље да драстичне мјере преузме сада, док не буде превише касно.

"Деца су већ под његовим утицајем, кад успем да их добијем, све су уздржанији и хладнији. Он може да ради с њима шта хоће и да их усмерава како хоће. Не смем да чекам, па да буде касно за све", закључила је пејвачица.

Хитно заказала наступе

Како су пјевачи и припадници српске шоу-бизнис сцене почели масовно да заказују наступе упркос корона вирусу, тако је и Тања одлучила да хитно закаже што већи број наступа не би ли зарадила што више новца за синове.

"Контактирали су са власницима неколико клубова у дијаспори, али и у Србији. У складу са могућностима попуниће капацитете, а због целокупне ситуације сви су с много разумевања Тањи пружили подршку и у виду повишице за наступе, те се због овог вида популарности цена готово удвостручила у односу на претходни период. Велико интересовање међу публиком влада већ неколико дана пред њен наступ у Бечу и Београду и сви капацитети у складу са мерама заштите биће попуњени", открива Тањина колегиница.

Душан јој отео преко 50.000 евра

Поред тога што је муж Душан Јованчевић одвео њихове малољетне синове у Аустралију, он јој је украо и уштеђевину од преко 50.000 евра, која би јој у овим тешким моментима помогла да одмах отпутује на Голд Кост. Алармирани су државни органи, а пјевачица се одважила и да се огласи у медијима да је цијели поступак одвођења њених синова Душан детаљно испланирао, те и лажирао сагласност да Максим и Ђорђе могу да отпутују уз Тањино одобрење.

(Курир)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

брецало

02.09.2020 12:25

50.000 евра , карта некоста 50.000 евра дај тања смањи мало

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуда

02.09.2020 20:11

Није то само карта карта је најмање немозе она њих само довести мораце све ици преко суда а то је овдје скупо иали и споро адруго мора и стан плацати гдје буде зивјела .

Name

Анна

03.09.2020 02:01

Пусти зену на миру ако не мозес помоци. 50.000 еура је мало за АУ, овдије је све скупо, прескупо. Да би сад досла у АУ мора купити бус цласс карту, нема висе ецономy, да не говорим колико це је костат 14 дневна карантена у хотелу коју мора сама платити...зато не критикуј кад не знас право стање. Тања зелим ти срецу у свему сто си наумила.

Name

паул2012@гмx.ат

02.09.2020 18:36

Молим те само 50.000€ си имас стварно мало за таку пјевацицу

ОДГОВОРИТЕ