Змија ушла жени у уста док је спавала! (ВИДЕО)

Верујемо да овакав језив и шокантан наслов нисте сигурно нигде прочитали до сад, да змија је некоме ушла у уста док спава!

Занимљивости 01.09.2020 | 15:26
Змија ушла жени у уста док је спавала! (ВИДЕО)

 Прави хорор филм у реалном животу који обистинио! Потврдиће ово и видео снимак у наставку текста...

Змија дуга скоро метар и по извађена је из уста једне Рускиње. У уста жене, змија је највероватније ушла у уста док је спавала у дворишту своје куће у Дагестану.

За сада неименована жена се, пошто се пробудила, осећала врло лоше и позвала је хитну помоћ. Пребачена је у болницу и после основног прегледа, одмах је стављена под општу анестезију.

Уз помоћ специјалних цеви и инструмената, медицинско особље извело је несвакидашњи захват и доктор је из уста жене коначно извукао - змију.




Лекари најпре нису знали шта су извукли из тела жене, али је јасно колико су били изненађени када су схватили да је реч о змији. Неки од чланова медицинског тима који су учествовали у захвату су вриснули када су видели колико је змија дугачка.

Извађену животињу одложили су у канту за медицински отпад, али нема извештаја о томе да ли је змија још жива, које је врсте, и колико је дуго била у телу жене.

Здравствени званичници у Дагестану нису коментарисали случај.

Мештани села Леваси, које има око 11.000 становника, у којем се десио инцидент, кажу да се овако нешто скоро никада није десило, док неки старији грађани ипак саветују младе да не спавају напољу због опасности од змија.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар