Душан пријети Тањи Савић да ће је раскринкати!

Тања Савић пролази кроз тежак период откако је њен још законити супруг Душан Јованчевић отео њихове синове и одвео их у Аустралију, а певачица се недавно наводно суочила са још једном животном драмом!

Забава 01.09.2020 | 14:21
Душан пријети Тањи Савић да ће је раскринкати!

Наиме, Тања већ неко време страхује да да ће њен супруг Душан остварити претње и објавити њихове приватне снимке с*кса, сазнаје се од извора блиског певачици.

Наиме, Душанове претње почеле су недавно, када је у телефонском разговору упозорио Тању да ће јој порно-снимком уништити репутацију уколико не престане да се оглашава у јавности.

-Душану је тешко пало то што више не може да контролише Тању и да је коначно престала да ћути о свему лошем што јој је радио. Ни под разно није очекивао да ће га јавно раскринкати после девет година брака. Како је све до тада он био тај који одређује шта ће и када говорити за јавност, осетио се угрожено као никад у животу, разбеснео се и досетио се да Тању може да заустави једино ако јој запрети јавним понижењем пред синовима и породицом - каже извор и открива да је Јованчевић, након што је Тања изнела у јавност све детаље њиховог односа, супрузи запретио приватним снимцима насталим још на почетку брака.

-Од страха да ће Тања открити баш све о психичком и физичком злостављању које је претрпела, подсетио ју је да још чува све снимке секса које су направили. Индиректно ју је подсетио како им је било лепо док су се снимали током секса и поручио да би многи волели да је виде у таквом издању. Била је шокирана јер је без обзира на све мајка његове деце. Почела је да јеца и урла на њега и да му говори да га мрзи. Управо на то је и рачунао, па јој је поново запретио да би била штета да њихове синове прозивају у школи због порно-маме - наводи извор, који тврди да је Тања у великом страху, будући да због срамоте не може да се обрати ни полицији ни породици. Била је млада када је пристала на Душанове сексуалне игрице, иако никада није била тај тип девојке. Неки снимци су настали пре него што су добили децу, а неки нешто касније. Никада није била горе него сада, а савете неколицине пријатеља да се обрати полицији не слуша. Верује да би тиме још више разбеснела мужа и да ће из освете уништити животе њихових синова. Ако се икада деси да он објави снимке, Тања то неће преживети - закључује певачицин пријатељ.

Тања Савић, до закључења броја није одговарала на наше поруке и позиве.

Извор:Курир.рс. Фото:принтсцреен

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Искрен

01.09.2020 13:53

Њен зивот њења брига

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

01.09.2020 13:58

Да ли су објављене снимке? Гдје се могу погледати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

2.КК.ВРС

01.09.2020 14:04

Потрчала дјевојка због новца И етоооо...А магарац Гусловски....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

01.09.2020 14:13

Боли те брига, и он је на снимку, тако да, иди до краја, психопата муска!

ОДГОВОРИТЕ