Разводе се Миле и Марта -шта кажу комшије?!

У медијима су се појавиле приче да се певач Миле Китић и његова супруга Марта Савић наводно разводе. Певачица је од почетка пандемије у Доминиканској Републици.

Забава 14.08.2020 | 13:57
Разводе се Миле и Марта -шта кажу комшије?!

Комшије откривају да не верују у најновије приче о разводу естрадњака, а да се певачки пар у крају где живе понаша као да нису познате личности. Њихову ћерку Елену, пак, најмање виђају.

- Сретала сам их често овде, међутим, сада ређе. Миле је пре неки дан прошао овуда, али Марте нема месецима. Читала сам у медијима да је отишла на неко путовање. Е ако се до сада нису растали, неће сигурно један певачицин одмор да им поквари планове. Види се да се воле и да су заљубљени - сматра комшиница из оближње трговинске радње, која је пожелела да остане анонимна.

Још једна комшиница их је нахвалила:

- Сјајне су комшије, увек се фино јаве и ведрог су духа.

Један од мајстора који ради на оближњем градилишту каже да је видео Милета пре неки дан.

- Прошао је ту неколико пута. Најнормалнији човек, као да уопште није познат. Дошао је из Хрватске, тако да га мало па мало сретнемо. Тен му је преплануо, види се да је уживао током путовања - изјављује грађевинац из комшилука.

С обзиром на то да се у близини налазио и фризерски салон, две љубазне девојке истакле су да често видају њихову ћерку Елену.

- Елена често пролази овуда, чини  нам се да је возила неки џип, али нисмо сигурне. Марта често шета без шминке када је ту и буде у опуштеном издању. Миле стално у руци носи новине и иде до продавнице да купи намирнице. Приче о разводу нисам чула, тако да не могу то да тврдим - говори једна од девојака, док се друга надови да је видела певача како носи кесе.

- Нисам толико обраћала пажњу, али да, сретнем их. Исто сам видела Китића како носи кесе из продавнице, док Елену стварно нисам имала прилике да угледам. Волим њену музику и често је слушам, она је поготово сада популарна.

Извор: Блиц/Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мима

14.08.2020 14:18

Јој вам вести. Ма свака вам част.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ух

15.08.2020 14:46

ух хуху.Малдиви????Ја мислио Немају маске за КУРОНУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

д

22.09.2020 13:36

Ја ЉУБКУ кривим штаће са ожењеним мушкарцем који има 4 дјеце генерале недај се она је глупа испала

ОДГОВОРИТЕ