Дачић помаже Тањи Савић да дође до своје дјеце

Тања Савић (35) открила је кроз шта пролази након што је њен муж Душан Јованчевић њихове синове, наводно без знања певачице, одвео у Аустралију.

Забава 12.08.2020 | 18:29
Дачић помаже Тањи Савић да дође до своје дјеце

Каже, на лицима своје деце види да не смеју да се осмехну својој мајци.

- Тачно им видим онај осмех који не смеју да пусте, него, то је овакав осмех... Суздржан осмех, јер они, у ствари, не смеју ни да се смеју када виде своју маму. Ко зна шта тај отац прича о мени - рекла је Тања Савић за Гламур-специјал.

Подсетимо, из кабинета Ивице Дачића за Телеграф.рс потврђено је да се чини све да Тања дође до деце.

- Чинимо све што је у нашој моћи да помогнемо Тањи Савић да дође до деце. Укључили смо Министарство правде. По Хашкој конвенцији, он нема право да јој узме децу - саопштено нам је из кабинета министра.

Тања је мужа Душана пријавила за отмицу синова, које је у априлу месецу, како она тврди без њеног знања одвео у Аустралију.

- Ћутала сам четири месеца и нисам хтела да износим у јавност приватне детаље, али сада сам морала да тражим помоћ. Говоре ми људи што не одеш по своју децу, али не могу тек тако да одем у Аустралију и да их доведем у Србију. Ја чак нисам ни њихов држављанин. То би онда значило да сам ја синове отела од Душана. Тражила сам помоћ и од наше државе, али и од аустралијске и сада чекам њихову помоћ - рекла је Тања.

<див ид="фото-галлерy-1" цласс="фото-галлерy-wраппер"> <див цласс="слидер-wраппер сингле-пост-галлерy"> <див цласс="маин-сецтион-итем"> <фигуре> <див цласс="грид-имаге-wраппер"> <див цласс="грид-имаге-иннер релативе-поситион"><пицтуре><соурце срцсет="хттпс://xдн.тф.рс/2020/08/12/тања-савиц1-830x0.јпг" медиа="(мин-wидтх: 600пx)" /> <див цласс="грид-имаге-иннер релативе-поситион">

 Мој супруг је урадио нешто најгоре што може једној мајци да се уради - одузео ми је децу. То није смео да ради јер није људски, али и кажњиво је законом. Ја сам све хтела да урадим за њега, штитила сам га, али прешао је границу. - објаснила је певачица.

<х2><имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-08-12/08122020060305.јпг" алт="" wидтх="830" хеигхт="1038" />

- Логично је да ћу тражити развод брака. Разумите ме да нећу више ништа да имам са таквим човеком. Сада на све начине покушавам да вратим своју децу у Србију, јер немам други начин да дођем до њих - рекла је Тања.

- Са синовима сам у почетку комуницирала преко Вибера, али већ пет дана ми муж не допушта да их чујем, ни да их видим преко видео-позива. Не могу да верујем да је Душан толико посесиван и себичан, да мисли да су деца само његова - испричала је Савићева.

- Не сме тако да се понаша, ма какав био наш однос. Нас двоје смо у браку провели 11 година и никада нисам помислила да би овако нешто могао да ми уради. Очигледно мушкарци ударају тамо где жену највише боли, а у мом случају, то су деца - додала је певачица за Информер.

Извор: Телеграф.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Орбан

12.08.2020 17:03

Како политицари одма прискацу да помогну пјеваљкама..овакве неправде се десавало многим зенама али пјеваљка има застицени дрзавни статус..Док је Цецин син у Бањалуци био лукацеви људи га прате и цувају га по бањалуци док сс тудја дјеца убијају и трују дрогама. Јадни смо ми са оваквим трулим системом.

ОДГОВОРИТЕ