Кинезу се прави најскупља маска против короне! (ВИДЕО)

Један за сада неименовани Кинез који живи и ради у САД наручио је израду најскупље маске против короне на свету односно он је има само један захтев - да буде најскупља на свету!

Занимљивости 12.08.2020 | 15:50
Кинезу се прави најскупља маска против короне! (ВИДЕО)

И док многи од нас размишљању о неком новом дезену тканине од које би могли да сашијемо маску, они са дубљим џепом имају другачије прохтеве, мало више луксузније прохтеве па тако једна јувелирница прави најскупљу маску против короне на свету.

Израелска јувелирска компанија "Yвен" ради на изради маске од злата прекривеној дијамантима, чија ће почетна цена износити невероватних 1,5 милиона долара.

8-каратну маску од белог злата укршаваће 3.600 белих и црних дијаманата с ефикасним Н99 филтерима на захтев купца, саопштио је креатор маске Исак Леви. Такође маска ће тежити око 270 грама



Леви, који је власник компаније Yвен, рекао је да купац имао два захтева – да маска буде довршена до краја године и да буде најскупља на свету.

"Овај други услов било је најлакше испунити " рекао је Леви који је одбио да идентификује купца али је додао да се ради о кинеском бизнисмену који живи у САД.

" Срећан сам што је ова маска омогућила довољно посла за наше раднике и што ће им омогућити заштиту радних места у веома тешким временима с којима се суочавамо управо сада " изјаио је Леви.

 

Како ће та маска изгледати погледјате у видеу доле:

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ММ

12.08.2020 14:50

Засто новац није подијелио некој сиротињи које око њега има сигурно на сваком кораку.Бахати створ.Као да је његово дупе највредније на свијету.Битанга.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

12.08.2020 15:20

Болесник!

ОДГОВОРИТЕ