Разводе се већ 4 године, и још нису, а сада му је Анђелина поставила услов!

Анђелина Џоли затражила је да се промени приватни судија који прати случај њеног развода од глумца Бреда Пита и дуготрајну битку за старатељство над шесторо заједничке деце, која траје од 2016. године.

Забава 11.08.2020 | 21:15
Разводе се већ 4 године, и још нису, а сада му је Анђелина поставила услов!

Наиме, глумица тврди да судија Џон В. Оудеркирк треба да буде “дисквалификован” из поступка развода, који је поднет 2016. године зато што је у блиском односу са адвокатицом њеног бившег супруга Бреда Пита.

Анђелинини авокати су поднели захтев Врховном суду у Лос Анђелесу, у ком тврде да судија “није открио тренутни однос између њега и Питовог браниоца”.

Међутим, извор близак овом пару каже да је то само Анђелинина тактика да одложи разрешење случаја, јер сматра да ствари тренутно не иду у њену корист.

Главно питање око ког Анђелина и Бред не могу да се сложе јесте старатељство над њихово шесторо деце.

- Џоли покушава да отпусти приватног судију који надгледа њихов случај развода. Она има право на то, али ако је мислила да је на добром путу у овом правном поступку, то не би требало да чини. Ово је класичан случај када неко очекује лошу одлуку суда и покушава да одложи поступак тражец́и новог судију – рекао је извор близак њима.

– Њен потез је веома необичан, она одуговлачи – додао је извор.

Подсетимо, њихов развод траје већ четири године. Упознали су се 2004., упловили у везу 2005. године, а 2014. године су се венчали. Након само две године брака Анђелина је затражила развод након што је Бред Пит наводно пијан насрнуо на њиховог најстаријег сина.

Они су прошле године званично проглашени слободним јединкама, док је остало да се реше многа питања, међу којима су финансије и старатељство над децом.

Извор: Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар