Да ли бисте купили теглицу лављег измета за 5 евра - кажу вреди сваке паре!?

Циркуски укротитељ лавова покренуо продају лављег измета и тако успео да финансијски помогне свој „Крон“ циркус који бележи велике губитке због пандемије коронавируса.

Занимљивости 11.08.2020 | 16:50
Да ли бисте купили теглицу лављег измета за 5 евра - кажу вреди сваке паре!?

Немачки циркус „Крон“ има 26 лавова и тигрова. Мартин Лејси који брине о њима каже да није имао појма да њихов измет има било какве корисне састојке које би било коме могле бити од користи.

Међутим, већ дужи низ година људи су долазили и тражили да им сакупи мало лављег измета. Када их је питао зашто им то треба, тврдили су да његов мирис одвраћа мачке да не роваре по башти.

„Онда је и власник локалне гараже купио од нас извесну количину јер је открио да одвраћа животиње да улазе унутра и глођу електричне каблове. Тако смо до сада продали 2.000 лављих кака. Увек кажем купцима, ако имају незгодне суседе, нека поспу мало по дворишту, то ће их сигурно отерати“, шали се Лејси.

У циркусу нису морали да страхују да ли ће имати довољно робе да задовоље потребе тржишта, али их је изненадило како је продаја добро кренула.

„Можда ћемо морати да почнемо да правимо листе чекања, али за сада имамо довољно залиха за продају“, хвали се укротитељ лавова.

Необичан киоск у облику каке у коме се продаје лављи измет требало би да забави и насмеје посетиоце кад већ циркус још увек чека дозволу да поново настави са својим представама.

Теглица овог смеђег „злата" продаје се за пет евра, а део средстава је намењен и добротворној организацији која брине о побољшању услова животиња које бораве у заточеништву.

Извор: РТС

 

Коментари / 0

Оставите коментар