Сарадници Мића Мићића огорчени - Издао их у старту!

Дан након славе града Бијељине незадовољство у редовима новоформиране Странке демократске српске Семберије, коју скраћено прозваже СДС Семберије Мића Мићића. Отворено питају: - Мићићу кога се бојиш - ЗАШТО СИ САМ?

Република Српска 09.08.2020 | 23:08
Сарадници Мића Мићића огорчени - Издао их у старту!

Како преноси портал Дешавањаубијељини.цом, уз градоначелника Бијељине Мића Мићића током јучерашње славе града била су само двојица из његове странке, градски менаџер Предраг Јовић и Дарко Митрић, посланик Мића Мићића и Петра Ђокића код кога се скрасио у клубу након напуштања СДС.

Иначе, како преноси тај портал, Мићић је углавном био сам са кумом града Милорадом Додиком, који је био у пратњи функционера из Градског одбора СНСД Бијељина, што се види и на фотографијама.

У тексту се поставља питање: - Гдје су изненада нестали ''ГРАДОНАЧЕЛНИКОВИ ЉУДИ'', по задатку или по личној жељи?

Даље се констатује да његове страначке колеге наводе да то Мићићу није први пут да сам буде међу људима СНСД-а, илуструјући то његовим недавним  присуством, такође без страначких колега, сједници Изборног штаба Градског одбора СНСД-а у Бијељини.

Чланови Мићићеве странке, према писању портала Дешавањаубијељини, питају да ли је Мићић члан СНСД, или ''САМ'' своје сопствене странке?!

Они који правдају овакве Мићићеве потезе говоре како је у питању његова ''оперативност'' и да само жели ефикасније рјешавати проблеме и саслушати мишљење нових коалиционих партнера, у овом случају СНСД-а.

Међутим, његове страначке колеге су казале да су то "све Мићићеви гафови", наводећи да се Мићић није смио појавити сам на слави града без својих људи, који су кренули са њим у оснивање нове странке и због њега напустили СДС и Мирка Шаровића.

Како ствари стоје, Мићићеве страначке колеге, како тврди тај портал, нису задовољни што су "изненада заборављени".

На питање тог портала гдје су били функционери Мићићеве странке на слави града, генерални секретар те странке Дарко Митрић је био без одговора, упућујући да то треба питати градског менаџера Предрага Јовића или Мића Мићића.

Због чега је Мићић игнорисао своје људе, док је Додик своје окупио, или је, како стоји у тексту, можда у питању неко обећање и договор који се не смију никако нарушити.

У информацијама које су пристизале у редакцију портала Дешавања у Бијељини показало се да за све можда и није крив само Мићић и његова како је речено 'оперативност'', под којим се у ствари крије примједба за ''самодржачко'' понашање него изгледа и изостанак команде или спремности на извршење исте.

Било како било, Додик своје није морао искупљати, ни питати гдје су...! Они су били све вријеме ту и у парку на откривању биста, као и на ломљењу славског колача, полагању вијенаца, али и на кафи са Додиком и усамљеним Мићићем.

Да ли су кадрови Мићићеве странке мало, како стоји у тексту, придријемали у сигурним фотељама или се плаше короне или нечег другог. Сукоба са СНСД? Или не слушају команду, ако је има? Или их Мићић ''оперативно'' заборавља утапајући се у маси у СНСД''? 

Једино што је извјесно јесте да су се они из новоформиране Мићићеве странке, који су контактирали портал Дешавањаубијељини, гласно питали: ''Мићићу кога се бојиш  – ЗАШТО СИ САМ"?

Иначе, ово је прва слава града у којој СНСД и Милорад Додик су "главни", јер су коначно дошли на власт у Бијељини и то без избора, што им је издајом СДС-а омогућио градоначелник  Мићо Мићић.

(БН) 

Коментари / 102

Оставите коментар
Name

Бис8ера

09.08.2020 23:33

Дно, днухова, ет!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СМИЈЕСНО

10.08.2020 00:45

МИ СМО СТВАРНО СКУПИНА БАЛКАНСКОГ СЉАМА. СЕЉАКЛУК, СЕЉАКЛУК И СЕЉАКЛУК. И КРКАНЛУК. И ОПСТА ПЉАЦКА. И КУПЉЕНЕ ДИПЛОМЕ. И НИСТА ДРУГО. ОГАВНО. ФУЈ БРЕ МИЛОРАДЕ МЕСАРЦИНО.

Name

Да али

10.08.2020 03:14

Зар није црвена секта говорила у вријеме поплава да це оддплавити и мицица из бијељине и то врли спирке пењуци се на клупу са које умало није пао а велике стете..

Name

Борац

10.08.2020 04:19

Тетак,папак мициц повео свог потрцку митрица а остале сутнуо у воду. Тако то раде дупеувлакаци.

Name

Радивоје

10.08.2020 05:36

Сви ви из те неке Семберске странке сте зрели за затвор опет са Мицом Мицицом јер сте вјероватно заједно са Мицом пљсцксли народ Семберије па вас и није бијо прпблем уцијенити да напудтите СДС

Name

Светац

10.08.2020 05:55

Фукара мицо као последње го..но оста на цједилу ..тако и треба када глава слузи за сисање и да не кисне у стомак..

Name

Либеро Маркони

10.08.2020 07:47

Нечасни и неморални су се пронашли у ПОЛИТИЦИ.А народ ко овце иде за таквим.Није никакво чудо што нам се све ово дешава!

Name

Борац

10.08.2020 07:50

Митриц је веци сљам од мице трецине.

Name

Слободна Семберија

10.08.2020 08:46

Дно дна је то, сто је Мицо оставио Томицу и Ракица да ликвидију СДС! Мицо је све малверзације урадио преко њих двојице, преко урбанизна и стамбено-комуналног. Зато су сад намјерно пасивни, не зна се ни ко је кандитат за градонацелника, док Мицо води кампању и купи људе вец 3 мјесеца. Зло највеце!

Name

СТРАСНО

10.08.2020 09:17

Људи моји заврсице он као и цавиц.За ових година једва да је три реценице изустио али зато је остао вјецити ПАПАК и то бас онај којег је носио на рамену за вријеме протеста. Овај се и могао колико толико цути за ове године ли сад од свега тога моци це бас онако да носи свеску и уписује ста треба да уради и да цути. Треба му дати ново име ЗАПИСНИЦАР

Name

Гога

09.08.2020 23:49

Хеј људи није за чуђење па овај пропали и издајнички удбаш и не заслужује ништа друго него да остане сам ФУКАРА НЕМОЖЕ БИТИ НЕГО ФУКАРА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гавра

10.08.2020 04:15

То.мицицу мицане сам буди сам си испао на под прљав од матере зато ти је срце проклето и прљав мозак дад узми то мало стамозе између ногу па се игтај мати ти је фаровала луђаце родјени гаде љуфски

Name

Деутсцхланд

10.08.2020 04:56

Издајник са непријатељем Срба,и православља,додиком,зар може лосије,преварили су се,Бог постоји,чека обојицу пакао,вечни огењ,у коме че горети

Name

Михајло

10.08.2020 05:16

Па људи моји зна се да је једном издајник, увијек издајник, или људске фукаре и битанге.

Name

НР

10.08.2020 05:37

Увијек је био и остао продана дуса. А досије ?

Name

Багра

09.08.2020 23:53

Сви до једног и доци це дан кад це остати без фотеља за које су се залијепили и продали образ без којег су одавно остали својим бахатим бесрамним и пара гладним устима. А СНСД надам се да це и њихова куповина и форсирање папака бити казњена од стране старих цланова као и на изборима... све у свему сви сте једно велико фуууј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

10.08.2020 06:00

Управо тако, њима је криво што их је Мићо натегао а ЗАШТО САМИ НИСУ НАПУСТИЛИ МИЋУ КАДА ЈЕ МИЋО СТУПИО У ИНТИМНЕ ОДНОСЕ СА ДОДИКОМ??? Зато што су се надали да ће наставити по страом али су се преварили, мислили су да ће се Мићо и даље бавити кадровском политиком у странци али су превидјели чињеницу да се у будућности Мићо Мићић више ништа не пита не само о кадровима, већ ни о било чему. Кадровску политику му однедавно води лично Милорад Додик, звани Баја.

Name

Ре

10.08.2020 06:01

Свака цаст народу сто не подрзава резим Мицин и Додиков тако треба и на изборима сто даље отјерати лопове од власти Бијељина .Семберија је увијек била понос српства а сад досли неки сљамови да то русе..недамо ..и тоцемо показат

Name

мићо шојић

10.08.2020 07:08

људи бре каква је драма сто је Мићко направио трансфер,ако је могао Роналдо прећи из Барсе у Јувентус сто не може и Мићић у СНСД

Name

ре

10.08.2020 11:14

На слави Града присутна опозиција (СНСД према резултатима избора), а нигдје позиције која је добила изборе (осим Мићића)! Чудно.

Name

11903

10.08.2020 12:35

Гледајуци ову слику и присутне око упаљене свијеце даа се примијетити да по амбијенту би се рекло да је у питању каква заупокојена даца, а не крсна слава? Преосвецени владика је са црном панакамилавком на глави, умјесто да је са круном окиценом бисерима? Најстарији медју присутнима је цијењени пјесник Бецковиц који са страхом и побозносцу пред свијецом, крстом и преосвеценим владиком стоји онако мирно, тихо и у својим мислима препуним патриотизма и искреносцу. Сад васој пазњи предлазем да сконцентрисете поглед на Србког цлана предсједниства и цовјека с' његове лијеве стране. Полураскорацен став се заузима кад цовјеку треба додатна стабилност на ногама, или кад се оцекује каква непогода. Мицка и његово дрзање ''као домацина'' ове славе не треба коментарисати, јер издајнике нико не воли, на крају постану мрски сами себи. Бит це интересантно видјети у новембру ста о свему овоме мисли Семберија?

Name

Аполо 11

10.08.2020 03:58

Да је народ казнио у старту или цик недозволио крадју ничег овог неби било. Безакоње је, и тад нема правила.ЦИК купљен,Судцтво купљено,Милиција купљена,Инспекције купљене,владар купио већину. Ко да функционише у овом блату. Једни закони за позицију,други закони за опозицију,тако и народ подјелили. Апартхејд!

ОДГОВОРИТЕ
Name

10.08.2020 04:00

СВАКИ ЧОВЈЕК ЈЕ СА ПРАВОМ ОГОРЧЕН АЛИ И КРИВ, ЗАР ДОЗВОЛИТИ ЛОПОВИМА ДА ТАКО СЛОБОДНО ПРОДАЈУ НАШЕ ГРАДОВЕ ПА И НАРОД У ЊИМА, ЗАР У ЗЕМЉИ ЗА КОЈУ СМО ДАВАЛИ ДИЈЕЦУ СВОЈУ И РОДИТЕЉЕ СВОЈЕ ДА ЛОПОВИ С ЊОМ ТРГУЈУ, ГДЈЕ НЕСТАДЕ ПОШТЕНИ НАРОД КОЈИ ЈЕ КРВАРИО ЗА СЛОБОДУ, КАДА СЕ ДОЗВОЉАВА ПРОДАЈА ГРАДОВА И ЉУДИ, ПОСТАЛИ СМО РОБЉЕ У ЗЕМЉИ ЗА КОЈУ СМО ГИНУЛИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.08.2020 07:07

Тацно тако. Народ треба да се дигнени све те љигавце отјера. Нема с њима будуцности!

Name

Ре аполо

10.08.2020 09:12

Дао си лицну карту насег друства. ПРОЦИТАЈТЕ ТО ДЕСЕТ ПУТА ... МОЗДА ДОПРЕ ДО МОЗГА.

Name

Милутин

10.08.2020 04:06

САД ДА ВАС ВИДИМО НА ИЗБОРИМА ГРАЂАНИ БИЈЕЉИНЕ, ХОЋЕТЕЛ ПОДРЗАТИ ОВОГА ИЗДАЈНИКА !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

10.08.2020 04:23

НЕМА ГА ГОРЕГ

ОДГОВОРИТЕ
Name

1995

10.08.2020 04:25

Додик узео власт без избора Па Иста ситуациа која се десава у Бодви Па је настао хаус Али хаус је настао зато сто су Црногорци у Будви узели власт од срба А себи Немогу да се помире и сваки Дан долазе пред Опстина Али Немогу да удзу у њу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

10.08.2020 04:47

Како се Мићо понаша према вама сада прије избора тако ће се и Додик понашати према Мићи.Заслужено је то све,били сте неко и нешто а сада сте нико и ништа тек обичне издајице.Издајнике нико не воли,ни једна ни друга страна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

10.08.2020 11:17

Лако је за Мићу. Овако или онако он ће се извући. А ко пита за образ? У свему обични народ прође к`о бос по трњу.

Name

Бранислав

10.08.2020 04:53

Сдс је створио издајника мицка себе је ставио испред странке сто никако не мозе,стара фукара,папак ,ваљда це народ семберије доци памети

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ром

10.08.2020 04:59

Тако му јаран наредио да се види ко је газда Бјељине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дудо

10.08.2020 05:09

преко Лукаца и његовог прислускивања насли су прљави вес Мицица. Па су онда сковали план, прелазис са нама или иде оптузница...диктатор Додик поново успијева незаконитим радњама да се одрзи на власти. Малоумни народ никад да схвати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.08.2020 07:08

Управо то.

Name

Бијељина

10.08.2020 05:19

Па он и нема више никог. Остао је сам. Сад је почео да дијели радна мјеста и паре ко иде на листу код њега и ко се учлани. Цифре су до 50 000 км из буџета, следећи текст кад изадју изборне листе добијате имена и избоде из банке, као и радна мјеста која је подијелио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.08.2020 11:04

Ста папак Мицо мозе да обецава и дијели ови Дидиковци ста одреде то је то њега се не пита ниста он је само један сљам љигави окорели у снсд ..то они сватају али цекају да покупе све конце у своје руке и онда ајде Мицицу нога..

Name

Дуле

10.08.2020 05:19

све на робију и све одузети сто су покрали од 1991г

ОДГОВОРИТЕ
Name

УПИТНИК

10.08.2020 05:21

Како може бити члан СДСС Семберија и СП Петра Дјокица. Кога ви зајебавате. Мићо је продао све, и оца и мајку и дијецу. Ђавољим путем је кренуо, али и сви они који га прате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СМИЈЕШНО БИЈЕЉИНА

10.08.2020 05:24

КО КАЖЕ ДА ЈЕ СНСД ПОБИЈЕДИО. НИЈЕ НИКАД ПА НЕЋЕ НИ САД. ТО ЈЕ НАРОД БИЈЕЉИНЕ А НЕ ИЗДАЈИЦЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стварно нешто фали

10.08.2020 05:25

НЕ ВОЛЕ ЊЕГА НИ У СНСД-У. БИТНО ЈЕ САМО ДА ГА НЕ ПУШТАЈУ САМОГ, ДОК ИМ СВЕ НЕ ПРЕДА У РУКЕ. ОНДА ЋЕ ГА ПУСТИТИ НИЗ ВОДУ. НИЈЕ ЈАСНО ОТКУД ЗА СТОЛОМ ОВИ ЛИКОВИ КОЈИ НЕМАЈУ ВЕЗЕ СА ГРАДСКОМ УПРАВОМ. А НЕМА МИШКА, ВОЈИНА, НАРАВНО НИ УВАЖЕНЕ И ПРИЗНАТЕ ДР МИЛИЦЕ, ПА НИ ВЕЛИКОГ ДР ЗЛАТКА, ПОСЕБНО ФАЛИ ДР ДАНИЈЕЛИЦА И НЕМА НИ СЕЉАЧКИХ ОДБОРНИКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дворови

10.08.2020 05:25

Најјача ствар је кад видим избјеглице из Сарајева, Смолуће, Тузле итд кад се учлане у СДС СЕМБЕРИЈА. Па то није ништа мања издаја и брука од овог што је урадио Мичо Мичић. Толико о њима и њиховом карактеру. Једино ту скидам капу Мићи што је показао каква је то багра и на шта су све спремни за шаку власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Двориви

10.08.2020 07:47

Није тацно. Сви ови нови папци су семберци. Перковиц,јовиц,митриц.....

Name

Томо Ковац

10.08.2020 05:27

Па Томо Ковац их је све уз Додика кумовао као СЕПТИЦКУ ЈАМУ. Питајте се засто...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Невесиње

10.08.2020 05:42

Је ли то Мицо трецина

Name

СДС Бијељина

10.08.2020 05:38

Како је само Мићо продао све своје сараднике, своју изворну партију која му је дала све И власт, и моћ, и паре, и статус у друштву само да би он сједио још двије године на фотељи. Уништио је СДС у Бн, уништио је све људе око себе, али вратит ће се њему то све са каматом. Нико нике побјегао од Божије правде, па нећеш ни ти Мићо Мићићу запамти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пенал..

10.08.2020 06:54

Бозија правда!?па сви из сдс-а у Бијељини су лапали..као сто це и сада преци вецина у снсд јер вајдица је вајдица..

Name

Омладинац

10.08.2020 05:45

Е мој градонацелнице ста сте нам урадили,ово је страмота,издали сте своје људе у 70 тим годинама фукаро маотра. Све се знало када сте прво предузеца продали Аграрни,Пољопривреду,Привреду и све остало... А сада немате кога на листе ставити а нецете васе директоре или они неце... Све је то велика издајаааа!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милидраг

10.08.2020 15:04

Чуће се ко ће побједити, издајници или поштени,води га старој кући ако ти је добар.

Name

Бл

10.08.2020 05:49

Мозете да прицате ста хоцете и колико хоцете, али Мициц це добити изборе у Бијељини, јер ко год зели добро Бијељини и Сембериј гласаце за Мицица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.08.2020 07:48

Боте,види се да бурлету вирис из з.........

Name

Ре Бл

10.08.2020 09:23

Тако је !!!Ови што шире мржњу и галаме, мисле да се неће десити неизбјежно - побједа СНСД-а .То је јасно ко дан , а ви живите у заблуди да ћете галамом спријечити велику побједу Додика !!!

Name

Ре

10.08.2020 09:38

Наравно. Тако сад добојлије живе у изобиљу и срећи. Мед и млијеко теку улицама.

Name

Љубо

10.08.2020 21:54

Колико видим ови политицари немају ни стида ни срама!Народ су завадили и подјелили!Мој глас,моје породице,фамилије....Неце добити никад!

Name

Куммм

10.08.2020 05:56

Узас друзе....У ствари,два узаса на једном мјесту. Цовјек који купује опозицију је цовјек који нема м.да да цује критику и замјерку са друге стране. И цовјек који се прода таквим људима-је најстраснији љигавац,без образа и карактера. Узас !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

10.08.2020 11:23

Није Мићо једина ала само је актуелна ала, има ту низ других папака и издајника попут Обрена, Јеринића, Костадина из Зворника, папка из Петрова и др биједника ослијепилих за новцем, којима је странка све дала и њиховим породицама.

Name

Кнез

10.08.2020 05:56

Па Мићо и Обрен су били кадрови СДС-а. Каква је то странка када је руководећи људи напуштају?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре кнез

10.08.2020 07:48

Не само Мићић и Петровић. СДС је било легло криминала и корупције. Веома мали број је био моралних и искрених патриота. Томо Ковач је проговорио о криминалу неких „Стваралаца". Да ли он има право на то. Зашто се Слободан Васковић не огласи о том времену. Требало би да све зна. СДС је изгубио власт због криминала. Тада су сви они промијенили партије и „идеје" и приклонили се власти. Па који од тих великих лоповчина није био у СДСу. Тамо су положили само приправнички, послије су докторирали криминал.

Name

Снсд

10.08.2020 05:58

Не требају нам, ми смо добили шта смо тразили...сад сте НЕПОТРЕБНИ...то је реалност!!!! Снсд МИЛОРАД ДОДИК

ОДГОВОРИТЕ
Name

Делија

10.08.2020 06:08

Кога тај папчина неће издати.Издо СДС који му је све дао љигавац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црњелово

10.08.2020 06:16

Једини цовјек који мозе стати на црту са Мицом Мицицем то је Цвијетин Никиц ,цовјек који се неби продао за милионе Ови остали сви це издати за мале паре јер видите и сами ста се ради.Отворите оци добро и размислите а пиготово ти Томице.

Name

Трн

10.08.2020 06:59

Тако вам и треба када вас весла онај забац и зујан. Срам да вас буде одборничке мандате вам је дали чланови СДС. Неби требали да од срамоте улицом одате. Сада више нећете никада од чланова СДС добити гласове. Ви сте г...а.

Name

Ре Црњеливо

10.08.2020 07:49

Па тај никиц је давно постао прелетац.

Name

Слободаааа

10.08.2020 08:41

Какав прелетац? Једини цовјек који је све изборе био опозиција и локалној и дрзвној власти, а не сви ови полтрони који бране и хвале своју власт, а мијењали би другу власт! Лицемјери, а сваки нормалан цовјек зна, да у дрзави ниста не ваљи, као и на локалном нивоу!

Name

Илија

10.08.2020 06:22

Певајте: Издали ме пријатељи издао ме брат...

ОДГОВОРИТЕ
Name

За ре Црњелово

10.08.2020 08:43

Тај Никиц како га ти зовес никад није био прелетац.Цовјек је основао своју странку ако ниси знао СНС,да неби био ду.олицац Мице Мицица као остали и није продана дуса као ти боту један.Узми поједи сендвиц.

Name

Тако

10.08.2020 06:25

глуп цовјек и он градонацелник, не зна реценицу да састави. Простак и глупан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пенал..

10.08.2020 06:42

Ово крду нек' послузи да отвори оци..људи,у политици нема морала,нема ни етике..рацуна се само ефикасност,а прелетање у снсд то јесте јер овдје,на просторима бивсе СФРЈ на власт се доводе управо такви који це слузити интересима капитала нагомиланог пљацком..наравно,уцијенити некога ко није,не крао,него лапао није теско,па они једни друге дрзе за тестисе и ово није народе мој,васа ствар јер ви али,авај..крдо то неце никада разумјети

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господо

10.08.2020 07:00

Мициц је видио да се СДС окренуо против сарадње са властима српске сто је самоубиство и цовјек је реалан а додик је сарадјивао са Карадзицем,Милосевицем,Дјиндјицем,Костуницом,Тадицем,Вуцицем и зато су сви просли а он је јос бр.1 постује сваки избор народа у србији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др

10.08.2020 07:42

Стварно човјек глуп,није ми јасно како је толико година уживао повјерење у странци . Опет када видиш за примјер Томићу као народног посланика скупштине РС ,је за њега геније. Овај мицо би се у скупштини изгубио да је у тој позицији. Изгледа у политици најбоље пролазе они глупаци јер немају комплекса .

Name

пенал..

10.08.2020 07:54

да за власт скупимо насумице људе са улице бољи би избор били од насих власти уназад 40 година,јер статистицки је немогуце да у толиком временском периоду не ураде ама бас ниста,тј.ураде све погресно и против интереса насих ионако квази дрзава..и то вази и за Додика поред осталих..другим ријецима,ми смо Колоније,а насе власти су колонијални управници.

Name

прогледаће касно

10.08.2020 11:16

Од ове РС ,,господо" није остало више ништа осим циркуса Милорад Додик и његових игрица тиме народу замазује очи да не види што треба да види.

Name

Ре госпођо

10.08.2020 07:18

Чуј поштуједодик избор народа.Па је ли подржавао тадића,а за вучића говорио да је политички побачај.А мило ђукановић му почасни грађаним бања луке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

10.08.2020 07:25

Само ти плебсу куцкај коментаре и типкај по мобилном. Пуно цете промијенити тим путем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

10.08.2020 07:31

Мицо п.... сто си Србе издо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОЛИДУК ДРНД

10.08.2020 07:45

ДО ЈУЦЕ ВАМЈЕ БИО ДОБАР. БИЦЕ ОН ЈОС ЈАЦИ ЗНАТЕ ВИДЕО ДА СА ВАМЕ ТО НЕИДЕ ПОСТО ВИ НИСТА НЕВОЛИТЕ СТОЈЕ ДОБРО У Р.С НАПРЕД МИЦО ДО ПОБЈЕДЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

10.08.2020 12:05

Далеко од тога да је прије био најбољи, пошто и до јуче је био лош, док сад је и још гори. И он и Обрен.

Name

При пејд власт

10.08.2020 07:47

СВЕ СУ ТО БИТАНХА ДО БИТАНГЕ. ПА ЗАР ЊИМА НИЈЕ ЈАСНО ДА ЈЕ ДОДИКУ ТРЕБАО МИЦО НА УНИСТИ БИЈЕЉИНСКИ СДС. ПОСЛИЈЕ ОВИЈ ИЗБОРА НЕЦЕ ИХ БИТИ НА ДРЗАВНИМ ЈАСЛАМА ЈЕР ДНСД ЦЕ ИХ ПОМЕСТИ МЕТЛОМ . ТО ВЕЦ И ЦИНЕ. А МИЦО МИЦОЦ КОГА ПЉУКЕТЕ КЕ ИСТО ОНАЈ ЦОВЈЕК ОД ПРИЈЕ ПЕТ ИЛИ ДЕСЕТ ГОДИНА. И ТАДА ЈЕ БИО ТРЕЦИНА. ОВИТО ДА МУ СЕ ДОПАЛА КАКО ТОМО КОВАЦ КАЗЕ ДОДИКОВА "КАНАЛИЗАЦИЈА". А СТА ТАМО ИМА ТО МИЦО НАЈБОЉЕ ЗНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИТЕ

10.08.2020 08:18

Мени у цијелој прици нису јасни цланови СНСД-а. Како сви цуте? Нико ниста не коментарисе? Ваљда се боје новог предсједника ГрО СНСД-а Мице Мицица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.08.2020 10:11

Страх. Нема другог разлога. Пизде обичне.

Name

Лаки

10.08.2020 08:32

Само будалама није јасно, Мићо издајник, је члан СНСД-а исто као и оно ђубре Обрен Петровић.Предао им је Бијељину на длану. Ови што издадоше са Мићом издајником имају још времена да се искупе пред богом и народом, за њега је касно, душу своју ђаволу је продао. А ево и један конструктиван приједлог. Када се у БиХ усвоји закон о једносполним браковима(што је тековина европске демократије) предлажем да се Лакташки лопов и Мићо издајник вјенчају а кумови да буду Драган Чавић и Ненад Стевандић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

митар

10.08.2020 08:35

Имам утисак да то Мициц намјерно ради.Кандидоваце се испред СНСД-а и нико неце за њега гласати,јер је навукао гнев народа.Тако да опет СДС побјеђује.То је тактика

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕШКО НАМА

10.08.2020 09:52

САД ЋЕ СЕ У БИЈЕЉИНИ ВИДЈЕТИ КО ЈЕ ВЈЕРА А КО НЕВЈЕРА. САМО ШТО ВИШЕ ПОСМАТРАЧА НА ГЛАСАЧКА МЈЕСТА. ТО ЈЕ ОСТАО ЈЕДИНИ КОЛИКО ТОЛИКО МОГУЋ НАЧИН ДА СЕ СПРИЈЕЧИ КРАЂА. КАД ВРЕЋЕ ИЗАЂУ ТАД ЈЕ ГОТОВО.

Name

Град

10.08.2020 08:41

Дистанца је ту и сви носе маске?!!!Нема ста!Толико о постовању мијера!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговина

10.08.2020 09:07

Хитлера и Стаљина подржавам у овоме: овог издајника и изрода би одма...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трн

10.08.2020 09:53

Томица Стојановић треба за градоначелника.

Name

Ре трн

10.08.2020 11:21

Томица је Мицин и Додиков,њега и Саровица треба смјенити, они нису прави СДС

Name

Димитрије

10.08.2020 09:24

Какав скуп сељацине фукара купљене дипломе улизице гуланфери, прица се да неце мицо бити кандидат за градоначелника него возац из комуналног дејо коруга из Сарајева

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС Бијељина

10.08.2020 12:37

Томица је Мицин цовјек1/1,Саровиц мора да зна.Не вјерујте му народе Семберије издаце вас као и Мицо.

Name

Петко

10.08.2020 09:28

Мицо предаје Бијељину Ћорићу а Додик ће све паре из Семберије одвуци у Бањалуку, све приватне фирме це преузети бањалуцки кумови

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др

10.08.2020 11:14

Оде Мићо заједно са новцима за Бања луку ,све ће их Додик превести жедне у бањалуку.

Name

С.Л.

10.08.2020 11:26

Тако је , то се зна.

Name

Професионалац

10.08.2020 10:22

Ваљда је и најглупљим јасно шта Мићо игра,зато Срби Семберије оловку у руке и пошаљите га гдје му је мјесто ако има још Срба у Бијељини !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

10.08.2020 10:24

хахахахаха. давно смо ми пресли из 'залосног' у 'смијесно'...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Борац

10.08.2020 10:33

Потписује.Митрић ко отац му....ал не дати му да се размахне ко тетак му Мићо што је заварао Семберце...о куповини гласова пред основном школом Кнез Иво бруји Бијељина...Једино може код Бакира прећи...више га Срби неће...нити ће Славк од избеглица глас добити....колико су се накрали..не требало им

ОДГОВОРИТЕ
Name

јуда

10.08.2020 11:06

Боже мили како човјек пропаде и направи биједу од себе и своје породице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др

10.08.2020 11:49

Ово је тек почетак као це вас Додик разбуцати,није то СДС у којој се реално можеш комотно осјецати ,нема реваншизма .

Name

Директ

10.08.2020 11:57

Овима што су заједно са Мићом напустили СДС би било паметније да се врате назад (под условом да на то пристане СДС), пошто Додик очигледно једино рачуна на Мићића, док други му нису потребни, с тим да ни Мићо не вриједи, колико се првобитно рачунало да вриједи, тако да и сам Мићо ризикује да буде непотребан СНСД-у, уколико руководство СНСД-а процјени да је више отежавајућа околност него предност то да подрже дотичног као кандидата за градоначелника. Једно је већ сад несумњиво, а то је да је Мићић више хендикеп за СНСД, неголи предност, тако да што прије СНСД схвати да ће изгубити на изборима у Бијељини, ако кандидују Мићу, то ће мање штете СНСД приредити самима себи, пошто Мићо је истрошен политичар, који је изгубио подршку симпатизера СДС-а (пошто их је издао), док подршку симпатизера СНСД-а није ни добио (јер ко ће гласати за човјека који је из изборног циклуса у изборни циклус, побјеђивао њихову опцију).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиша

10.08.2020 13:10

Мићо издаицо фујјј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иџа

10.08.2020 13:31

Овај десно на првој слици ми личи на оног што је неки шеф инспекције у граду Бања лука...будала неопјевана....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

10.08.2020 16:31

Дно дна или но комент!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

11.08.2020 01:42

Све је то го криминалац ,Али то је добро до год тај народ непоцне па дати од глади И оутвори Оци И види ста се десава око њега ,тако треба да се ради ,па ни они нису отисли 1941 у партизане зато сто су зивјели у љепоти него се Дигли против зла ,неправде Петрица и његових криминалаца и Хитлер је само убрзао отпор народа злу ,криминалу ,плацки ,отимацини Краљевица Петрица И снобова и криминалаца његових као И данас Ронхилових

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сина

11.08.2020 08:42

Милион долара Врата сва отвара А то пјева...

ОДГОВОРИТЕ