"Милораде, направио си септичку јаму од политике у Српској"

Милораде , постоје људи коју те нису дали када си био опозиција, који су те подржавали против Бакира и његових слуга, али умјесто да правиш "српски блок" од људи са легитимитетом из протеклог рата, ти си, узевши Обрена, Чавића и друге велеиздајнике, направио септичку јаму и посолио је са политичким проданим душама, Кличковићем, Крајишником, Вучуревићем, Калинићем...

Република Српска 07.08.2020 | 13:11
"Милораде, направио си септичку јаму од политике у Српској"

Незадовољан односом Момчила Крајишника, те његовом покушајима да од „Стваралаца Српске“ направи нову привилеговану групу, у којој су му помогли Додик и остали лидери политичких странака у Републици Српској, генерал Томислав Ковач, данас је упутио друго отворено писмо, у којем се пита ко је заиста стварао Републику Српску, а ко је разграђује.

У писму се каже:

- Моје писмо упућено борцима Илиџе, изазвало је жестоку реакцију са много питања, попут тога, зашто нападам Асоцијацију  “Ствараоци Републике Српске", иако сам и ја ратни кадар?

Овом приликом желим нагласити да нападам вриједносни систем Момчила Крајишника!

Његови "ствараоци" су обична подвала, али и велика подјела у РС, што обични људи, нажалост, не знају и не виде...

У већ чувеном документу са "захтјевима", који је упућен званичним интитуцијама, стоји и приједлог да поред чланова првог скупштинског сазива, средства, добије и један број високих војних и полицијских официра.

Према Крајишниковим ријечима, нихова имена, требала би одабрати Влада РС, водећи се критеријумом "ОНИХ КОЈИ НИСУ ОКРВАВИЛИ РУКЕ".

Постављам питање представницима политичких странака које су првобитно ставили потписе на тај документ, да ли су знали за имена високих војних и полицијских официра?

Генерале Савчићу, да ли знаш ко су ти наши саборци који нису окрвавили руке? Ти и ја, ту сигурно не можемо бити, имамо исте оптужнице.

Борци, да ли сте свјесни дубине ове нове подјеле на подобне и неподобне, на послушне и непослушне?

Значи, узели су политичаре из рата и то су свараоци, а сада узимају и борце који нису окрвавили руке, да би их купили јер требају им за нешто крупно. Требају им за издају, требају им како би преузели Борачку организацију и трасирали пут њеног нестанка...

Не важе више борачке категорије, чинови и ордење, већ нови СТВАРАОЦИ.

Момо, ја не могу на твој списак, јер моје руке су крваве, али крваве од мојих сабораца који су ми умирали на рукама, мог Моме Говедарице, Тоља, Брзог и многих других...

Што зазиреш, Момо, од те крви, ти си вјерник, а та крв јунака који је умро за часни крст и слободу је топла и мирише...
То ви, Момо и Милораде, не можете осјетити и разумјети, као што не можете схватити и да постоје људи који живе за те вриједности и тако теже бити ближе небесима него доле са вама, у тој јадној жабокречини.

Овом приликом морам одговорити и свима онима који се, видим, питају, на чијој сам сада политичкој страни.
Они који ме боље познају, јасно им је да сам увијек био само свој и знали су да ћу убрзо ући у сукоб са политиком Милорада Додика.
Обрен Петровић, Чавић, сви они које сам прозивао као издајнике, сада су код Додика.

Мој став је исти, кажем Милораде, постоје људи који те нису дали када си био опозиција, који су те подржавали против Бакира и његових слуга, али умјесто да правиш "српски блок" од људи са легитимитетом из поротеклог рата, ти си узевши Обрена, Чавића и друге велеиздајнике, направио септичку јаму и посолио је са политичким проданим душама, Кличковићем, Крајишником, Вучуревићем, Калинићем...

Знам је за ове друге, ниси само ти ту крив, не можес живјети од њих, јер њима никада није доста, али што си кроз причу око "Стваралаца" ушао на наш борачки терен, шта ће ти наши чинови и оптужнице...

Ти си политичар без ратне мрље, што је и нормално, како те нико не би могао уцјењивати и то ти борци нису замјерали. Али шта сада хоћеш, преко Моме, да си стваралац, вожд, престолонасљедник?

Видис Милораде, ово ти не смије нико рећи од ових твојих, а ја ти казем и знаш да те не мрзим. Спашавао сам ти главу у рату  од тих истих, које данас подизес у висине. То је нешто што твој политички стомак може сварити, али мој, полицијски, не може.

Док ово пишем, сјетих се великог генерала Лисице, који ми је својевремено рекао: "Слушај ти мали са много чинова, ако овог пробисвјета, издајника и лопова, Обрена Петровића, не смијениш, узећу ти сву полицију и запалити зграду СМ."

Упозоравао сам СДС да је Обрен издајник и да сам га у рату смијенио. Ја исто говорим и данас, а сада га Додик подржава.

Све ово скупа више не може под моју кожу и зато сам само свој. 

Зато никада нисам био, нити желио бити, дио жабокречине у чијем се муљу ваља и позиција и опозиција.

Како и до када ће борци све ово да гутају, не знам, али знам да сам чврсто уз њих, као и што знам, да муљ свих жабокречина овога свијета не може прекрити мирис топле, несебично проливене,  јуначке крви.

Она остаје као легат, као обавеза и као позив...

Генерал Томислав Ковач

(БН) 

Коментари / 96

Оставите коментар
Name

добој

07.08.2020 11:38

Обрен је за једнократну употребу, брзо це то Додик пустити низ босну, зна Миле шта ради Додик, а Обрен се богу моли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре добој

07.08.2020 12:07

Заборави на Обрена Петровића, оде и Озрен Петковић начелник општине Петрово, пријеђе у СНСД са коплетним општинским одбором СДС.

Name

д

07.08.2020 12:09

Тешко ововом народу док свако истјера своју истину, вјерници, настави генерале по линији крви немој од случаја до случаја.

Name

Нешо

07.08.2020 13:07

Суштински је у праву, ал запшто се уопште прави селекција и на те „заслужне“ високе официре код толико унесрећеног народа. Ко то процјењује чије су руке крваве, када се зна да је ту било подметања или се унапријед иде по оној на кога супротна страна покаже? Колико је то реално и да ли тако неко откупљује своје гријехе подбацујући другима? Овдје би требало много више озбиљности.

Name

Гавра

07.08.2020 13:08

Г. Ковацу јесили спашавао додига у ронхил трговини шљепере и све друго за вријеме рата нафта срамота момо је ту главни бађза бијо зато се љубе у уста дитект воле се

Name

СРПМД

07.08.2020 13:11

Њему требају само ректални спелеолози. Његови.

Name

Михајло

07.08.2020 14:10

Па миле додиг је велики издајник, пљцкас и окорели криминалац, а ти знас ста си рату радио, и подрзавао си издајнима.

Name

ВРС-РВИ

07.08.2020 15:06

Генерале обичан сам војник био ВРС са поносом носио Србску тробојку са знаком ВРС, али само знам једно , да сам знао тада ,што знам сада , ни дана једнога неби био!!! Чавићи , Петровићи, Мићићи, Краишници , Калинићи... ии још њи има, који иду у исти кош са Вуком Бранковићем, то су продане душе , ти људи би сутра продали РС на јавној лицитацији... Овај је данас продаје , али нема ни заслуга у стварању, он није осјетио крв од своји рањени другова као ви ,што цијеним и поштујем, али немогу вам никад опростити нешто( пошто сте полицајац) ,намјере тога човјека ,који нам уништава РС ,и протијерује младост и становништво горе него од 92-95 ( знајући како је дошао на власт са 3 посланика и као дашак вијетра на Балкану...) Ја сам РС стварсо и живим овдије, али моја дијеца нису, изграђују неку туђу земљу јер у овој свако поштен и паметан невиди себе!!! Куповати подршку “угледни људи” нашим парама је злочин, и кад тад ако бог да ће одговарати за та недијела!!! Ти људи нису понизили СДС што овај кабадахија хоће да докаже, и да је његова политика само “патриотска” већ су они понизили себе и своја покољења!!! Шта је Калинић говорио за трактористу из Бакинаца, сијети те се те скупштина, па Драган Чавић... и он стоји на скупу подршке са Милорадом... ако сам се борио за такву РС онда аферим што кажу наши сународници бошњаци!!!

Name

Боље икад него никад

07.08.2020 16:04

Конацно да јос неко упре прст и да рекне цар је го јер ми срби а поготово разни купљени папци ставимо тамне наоцаре да ту залосну и прије свега срамотну истину не видимо иако је добро знамо. Јер за оне који упозоре на истину и покварену додикову политику добију придјев издајника у стилу оне..дрзте лопова..да би збунио остале ко је лопов

Name

Нострадамус

07.08.2020 16:07

Цуј Коваца.Милораде ми смо те бранили када си био опозиција па то знаци да сте ви били први издајници ститеци Милорада који је подијелио Српски народ.Сто вам сада сметају остали издајници Петровиц и други.

Name

Пм

07.08.2020 16:42

Свака цаст генерале сваку рјец коју сте изговорили истина је и нста друго. Бог вам дао здравље.

Name

Борац

07.08.2020 16:50

Томо,ми борци са Илидзе смо то од првог дана говорили за овог профитера и издајника. А ти поцео тек сада. Мозда после Ниса и нас бораца си окренуо лист. Боље икад,вец никад.

Name

Ре Добој

08.08.2020 00:18

Предуго траје то "једнократно" ... морамо ми то мало убрзати, зивот продје

Name

борац

07.08.2020 11:39

Све сто има људског сљама покупио је додик .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тврда линија

07.08.2020 13:10

Па јест чињеница да је Миле покупио сав шљам а највише из СДС- а исто тако и њихово гласачко тијело а све су то папци коју су били комуњаре, па срби а сад србенде а сутра би били за свакога ко је на власти, јадан и чемеран смо народ, само то не видимо а онда се чудимо што нас цијели свијет не воли.

Name

Ре борац

07.08.2020 13:13

Тешко је у септичкој јами наћи чистог политичара што значи,хтјели или нехтјели признати наша политичка сцена је највећа септичка јама која највише смрди и шампион је у региону,ми смо као народ такође поприлично криви што је то тако.

Name

Никола

07.08.2020 11:40

Нажалост,све је тако,Додик је од свих могућих гована направио политичку сцену,све од горег оца и горе мајке...

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

07.08.2020 12:14

Господине генерале! Ако сам те добро разумио, испада да је врли предсједник окрузен говнима, у септицкој јами. Са огромном вецином написаног се слазем. Као неко ције су руке и те како крваве, појасњења ради као ратни медицинар који је санитетски пратио интервентне водове, цете, био у санитету бригаде Книнске милиције и на крају у једном бригадном санитету без претјеривања пресло ми је преко 160 рањених и мртвих преко руку. То је мој ратни уцинак. Неки су мозда толико сљепера високоакцизне робе и нафтних деривата превезли преко Дрине и ''подијелили народу''. Господине Ковац, пратеци те по наступима код Миломира Марица и сл, стекао сам утисак да си прилицно народски рецено нацитан. Да ли си процитао Свето писмо, то јест Библију стари и нови завјет то ти знас. Ако ниси обавезно процитај. Ако јеси подсјетио бих та на 1 реценицу које је се добро присјетити када се говори о крви насих рањених и погинулих бораца, а она гласи ''не бацај бисере пред свиње'' Било би добро да сармантни водитељ Мариц организује емисију, а да преносе АТВ, РТРС са тобом, Додиком, Обреном и Краисником, а да тема буде ово сто си написао. Лијеп поздрав

Name

Мирко

07.08.2020 15:32

Све си у праву.А "генерал" је исти к'о и они ако не и гори!!!

Name

ре

10.08.2020 20:15

Кључ је изборни закон који је направио од сваког посланика странку која се продаје за функције,читав политички систем у РС заснован је на трговини мандатима.Што се прије промјени изборни закон да мандати припадају странкама поново ћемо имати странке и избори ће имати поново смисао.

Name

Милош

07.08.2020 11:41

Данас политику воде дјубрад, за поштена човјека овдје више мјеста нема!

ОДГОВОРИТЕ
Name

томислав ковац

07.08.2020 13:23

Зар мислис да би смјели прихватит ..па цовјеце ја сам био министар .. ха ни пет посто не износим онога сто имам код себе и сто знам... не секирај се ...свевисњи реда ствари па мозда ни мени неда мира ..да дозволим ову декаденцију....у насем друству..

Name

иван

07.08.2020 14:47

Ти си томо најгора септицка јама. Не постоји гори издајник од тебе. Мало си Додику се улизивао, сад мало опозицији! А плус код Марица гостујес. Па ти сједис на 10 столица, то је та пандурска прица.

Name

Оскар

10.08.2020 11:07

Само се питам ко ли велича Ковача,кад је исти ко и ови на које пљује,покрао је све што је могао покрасти,толико је момака бораца,нечији синова погинуло извлачећи машине Сарајевске градске пекаре за њега које су завршиле у Црној Гори,још се сјећам бјеле цистерне птефарбане али не тако добро на којој је био позади велики полицијски амблем,а да вам још не причам колико је само радницима тај исти Ковач остао пара дужан,колико га је породица клело шта је све и како је народ и раднике понижавао,једно време је био на Хашкој оптужници баш се питам како ли им се извукао,мора да се нагодио са њима пцинкарио друга или томw слично. Радницима није мјесецима давао плате за њих није било пара али за синов 18-ти рођендан из фабрике у то доба је стигао Нови Инфинити џип од 90 хиљада марака... Имао би још доста о њему ал паметном човјеку је довољно и ово да свати да је и овај исти ки и ови на које лаје...

Name

Романија

07.08.2020 11:43

Страшно,треба се иселити заувијек! Са ким да живимо,са ким да идемо даље,све олош до олоша! Да ли овдје има уопсте будућности,или ие и Бог од нас окренуо главу!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цар

07.08.2020 13:14

Ковач је Додиков човјек, да није тако зар би могао слободно да хода.Ковача прати маса кривичних пријава које чуче у ладицама.Па сјетите се шта је тај душебрижник (Ковач) причао и писао о покојном Драгичевићу и његовој породиçи.Он је једна обична битанга!

Name

Ре

07.08.2020 14:16

Ма наравно да је битанга и удбаш, пљачкаш у рату, није се скидао са Јутарњег програма Хепи талевизије и блатио сваког ко говори истину птотив ове мафије са Милорадом на челу. Сад је по нечијем налогу оплео.

Name

Озренац

07.08.2020 17:14

Генерале, борци су увијек спремни за бој, а по готово против домаћих издајника и пљацкаса, само их треба организовати и то што прије!

Name

Слободан

07.08.2020 11:47

Генерале, Ако не искористите своју харизму, храброст, знање и поштење, ви и још многи слични вама, и не поведете и ослободите овај испрепадани народ од диктатуре крупних и ситних лопова, бићете суодговорни за дјело нечињења пред народом. Сретно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илиџа

07.08.2020 11:51

Да је жестоко, жестоко је. Да је овако као што је написано, углавном јесте. Само Томо и поштење живе у различитим васионама.

Name

Зоран

07.08.2020 12:49

Поздрављам генерала и свог колегу са криминалистике из Земуна,Цара Дусана 196. Зиво генерале! Српска Дервента.

Name

Ре Слободан

07.08.2020 13:19

Ма немој,док си уживао у Додиковом србовању,тад ти није ништа сметало,није он добио власт од српског народа што се борио за праведно друштво,него на бази лажи,пљачке тог истог народа који је то све потиснуо у страну само да би лажно србовање дошло у први план.

Name

Www

07.08.2020 15:47

НЕСТО ГАДНИ СМРДИ,КОВАЦ ОПТУЗУЈЕ ДИДИКА,А КАД ЈW БРАНИО БАГРУ КОЈИ СУ ТЈЕРАЛИ ПРИСТАЛИЦЕ ДАВОРА ДРАГИЦЕВИЦА,ТАД ЈЕ БЕАНИО ДОДИКА И ЛУКАЦА.ЛИЦЕМЈЕР.

Name

Перо

07.08.2020 18:52

ОЗРЕНАЦ, Морао би се борити и против генерала....

Name

Рс

10.08.2020 11:16

Еее,мој стари да знаш о овој гњиди од генерала као што ја знам другачије би размишљао,за овакве ратне профитере је метак греота потрошити,да знаш само шта је све покрао из Сарајева на крви својих бораца који су погинули за његов лоповлук неби му се толико дивио...

Name

Миро Кушљић

07.08.2020 11:51

Сваки борац Републике Српске треба ово да процита од генерала Коваца и да схвати издајнике српског народа ко су и ста планирају да ураде ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мара Кузмановић

07.08.2020 11:51

Респект за објаву ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.08.2020 14:29

Респект за такве ботове као што си ти.

Name

Мариц

07.08.2020 18:04

какав респект, ово је фукара теска. Лоповцина. Накрао се јако. Додик га сад пустио низ воду. Кад је био мин.мупа накрао се много. А пљуке људе којо су га довели у Владу РС. Смеце обицно.

Name

Аха

07.08.2020 11:56

Само ви причајте шупљу, кад додју избори Додо вас прешиша.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вд

07.08.2020 12:00

мрзим све папке а кад неко спомене преливоду Цавица моментално ми се повраца

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.08.2020 13:10

Баш тако. Највеће разочарење. Надам се да ће то спознати на сљедећим изборима и завршити са политичком каријером.

Name

Шта

07.08.2020 12:00

Шта овај прича сада глуми велику србенду а кажу да је почетком осамдесетих негдје на Илиџи претукао човјека који је нешто рекао против Тита!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.08.2020 13:22

Какво глупо поређење. Значи не могу истовремено бити Србин и вољети Тита?

Name

Ре Ста

07.08.2020 14:11

Богами лупетас бас као бурле. Ти као цуо? Јеси ли видео?

Name

ре ре Ста

07.08.2020 14:17

Можда и лупетам.Прича је била о томе да је Томо претукао човјека када је био у униформи тадашње милиције.Видио нисам сигурно.

Name

Мики

07.08.2020 12:05

Обицан јефтин памфлет.Додик успјева у ономе сто ви нисте знали на други нацин.Требаце времена да то схватите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.08.2020 13:11

Мислиш куповином нашим парама.

Name

Вјечити опозиционар

07.08.2020 12:07

Ова прича је тачна, али Ковачу радио си ти доста за Додига, можда те више не поткива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран

07.08.2020 12:09

Колико ја видим крокодила је остало пуно а бара се скроз умањила..само се треба измакети и посматрати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Професионалац

07.08.2020 12:11

Ако имаш " муда " постави ствари на право мјесто,сваког гдје му је мјесто почев од тебе па онда редом до врха, кажем ако имаш " муда "!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

07.08.2020 12:22

Свака част подршка од РВИ могу га Американци уцјењиват даће нас све да сачува своју жабокречину.Коме није јасно да се он као баја из Лакташа курчи Америци,да не ради шта они хоће.То је исто све рекао више пута и Жељко Комшић.Потписаће Миле и дати више него што је тражено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.08.2020 13:06

Такав и треба Америци,јер преко њега преносе овласти на БиХ.РС остаје као љустура а он мора да лапрда да се обицни народ неби као сјетио ста он то ради.

Name

штеточине РС.

07.08.2020 12:34

Тако је годинама у РС све криминално и безобразно бурле је све је купио у РС од народни покрадени кредита и свега растуреног и проданог само да ћуте као заливени у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свака цаст!

07.08.2020 12:43

На ове ријеци сваки коментар је сувисан! Требају нам такве вође! И то сто прије кренемо бице спасени многи од овога безакоња хаоса подела...!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле Дудук

07.08.2020 12:51

Који је смисао септичке јаме, ако нема г....а у њој?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

07.08.2020 13:06

Браво Генерале Ковач. Честитам на искрености и храбрости да је изнесете, поготово данас кад се многи зарад властитог интереса склањају у мишје рупе, док се ово не слегне . Много људи , бораца и њихових породица мисли овако али њихова појединачна ријеч не вриједи али заједничка, ако је употријебе ће бити снажна и експлозивна , по многе од њих разорна. Требали би то знати сви који су ово смислили. Памти народ , није заборавио како су харцили све сто су могли и оставили сиротињу, голу и босу да дочека Дејтон и неће им то опростити ако завуку руке поново у буџет РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.08.2020 14:33

Никола, коме честиташ, човјеку који је до јуче све другчије причао. Тођо Ковач је једна обична битанга као и многи други. или си ти то Томо.

Name

Генерале

07.08.2020 13:09

21.септембра борци Херцегоние дали су рок овој мафији за ријесавање основни егзистенцијалних па и људских права бораца. У противном Херцеговина креце у протест! Бунт народа против мафије! Ето ставите се на цело нас бораца и њихових потомака! Има нас барем 500.000! Па да видимо ко смије пред народ који је крвари за ову дрзаву!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

07.08.2020 19:58

Вас 500.000 наорузани са сендвицем јурисате на њих 5000 наорузаних до зуба цак имају и хеликоптер.Прије васег доцека су били код водје на Царској вецери и њих предводи Лукац Вукотиц Маљутка Алекса Лазаревиц па онда Српска цаст па ако треба стизу му у помоц и Вуцицевци Цовицеве Зенге и Бакирове Зелене беретке.Ја лицно вам зелим да их све побиједите и то без иједног метка.Сретно вам било брацо.

Name

Асоцијација

07.08.2020 22:07

Да не буде као са жељезничарима у БЛ. Читав проблем ријеши и протесте угаси гајба пиве и флаша ракије.

Name

ре

07.08.2020 13:15

бураз цитава политика у БиХ је једна велика септицка јама

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Генерала

07.08.2020 16:43

И, борци Романије ће кренути бунт против мафије, ето прилике Генерале да станеш на чело...

Name

сова

07.08.2020 13:18

То је онај Момо Крајишник што је прије рата био у затвору због проневјере пара у фирми гдје је вршљао око финансија. Па у рату као утицајни предсједник скупштине сачувао младог посланика да га не приводе због шверца дувана. Исти момо који је испаштао гријехе у Хагу, да би их и послије дебело наплаћивао. Као и напаћени му сарадник Радован. Ако је и од тебе превише је. Зар ти није доста од овог осиромашеног и испаћеног народа. Ако је већ о давању пара ствараоцима, требало би дати и људима којима је понудјена шума да је узму кад су изашли из шуме па их преварише и поново воде према шуми. Гола превара под спонзорисањем онога што млатара с милијардама узетих пара. Гдје су у врху власти припадници масонерије, проусташких фамилијарних веза и фамилије и оних који су овај народ уништавали у корјену. Коначно ће све то изгледа и успијети. Девастирано здравство, уништено школство и на крају исељено радно способно становништво. Добро је све испланирано али се није рачунало с једном малом чињеницом, која ће да уништи те сподобе које овако хињски и систематски уништавају народ. Републику српску хоће да повуку у амбис са собом кад више не буду имали интерес да је пљачкају.. Бог је велик да би то допустио... Живи били па видјели....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вела Тасић

07.08.2020 13:24

Одлицно писмо. Подрзавам сваку ријец. Браво за аутора. Назовимо ствари правим именом. Сљам је сљам и у рату и у миру, без обзира какво одијело носи, које ауто вози и коју функцију обавља. Урадимо то и вец смо много урадили за боље сутра. Мозда је за нас вец касно, али није за насу дјецу

ОДГОВОРИТЕ
Name

ахил

08.08.2020 12:19

Браво Сова, Ти видиш у помрчини.

Name

Стево Кузмановић

07.08.2020 13:25

Респецт за објаву браво Генерале овако причају поштени људи који нису на продају и које воле Борце Војске Републике Српске???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жељко Нарић

07.08.2020 13:25

Залосни је то сл све остинито сто Ковач писе да владајауца странка направила и прави велики разор медју самим Српским народом ради фотеље или по наредби амера сто су га и поставили...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миодраг

07.08.2020 13:26

Из овог писма,закључујем да је Додик лажни патриота .... како ће ово схватити у СНСД -у!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.08.2020 16:45

Он је увјек био лазов и профитер.

Name

Мики,

07.08.2020 13:32

Дидик, и његова багра! Доказано да раде за Стране окупатор, Додик одлази сто пре, и незаборави на своје добро натоварене Бисаге ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

МБВ

07.08.2020 13:57

Па волео би да ми неко пд ових сендвицара објасни ,како то да немозес побједити на изборима ако не купис папке.Пресли ради пројеката.Па јесу ли то Додикове паре па он казе ко мозе а ко не добити пројекат.Знаци ако ниси у Снсд нема ниста од владе.Ма пресли су они ради сцоје г.....е,а не због народа.Багро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.08.2020 16:46

Тако је и за посао. Зато народ масовно исељава.

Name

Борис

07.08.2020 14:04

Пуно приче а мало рада

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхицаго.

07.08.2020 14:36

Да га Ви господине Ковач нисте ослободили када ја заплијењен његов конвој сверцованих цигарета ( са ријечима :” нас је)”, и такође конвојима сверцоване нафте ( коју је продавао својим Хрватима), Република Српска неби била његова приватна прција. Накнадна памет је најскупља , а он ја сада НЕУНИШТИВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игипоп

07.08.2020 14:46

Изговори стари патриота сто је пекаре пребацивао расходоване у Црну Гору.. Док се гинуло по Босни...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

07.08.2020 15:47

Да да све тачно ко шо си рекао!!!

Name

Ре

07.08.2020 16:47

Нису расоходоване пекаре,вец нове пекаре.

Name

Петар

07.08.2020 14:51

Намјерно или случајно сте заборавили да је одговорност сауцесника са поциниоцем кривичног дјела иста. Бисте били директни сауцесник у помагању ( читај спашавању ), ратног профитера Милорада Додика. Накнадна памет је најскупља и нажалост безвриједна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урос

07.08.2020 15:10

Генерале. Свака ти је златна. Да Богда имао сву срецу овог свијета. Јако дирљиво и истинито написано.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

09.08.2020 12:14

Рецимо да је свака написана ријеч у ПИСМУ, истинита. Који се ефекти од тога. Једини доказ да сте се господине генерале вратили на прави пут је: АКЦИЈА. Као генерал по звању, будите и генерал у акцији. Први. На челу акције,која ће за циљ имати ПРОМЈЕНЕ,али не само промјене ради промјена, већ промјене које ће пробудити наду у народу: да ће му сутра бити боље. И не само наду у боље сутра, већ стварно у бољекојеће народ осјетити.

Name

Вупер

07.08.2020 15:24

МОЈ ГЕНЕРАЛЕ ТИ СИ ТО САД СХВАТИО, НАЖАЛОСТ СВЕ ЈЕ ИСТИНА. САМОСИ ЗАБОРАВИО ДА ЛОВА УБИЈА, МЕЊА НАЦИЈУ, ПОЛИТИКУ НАРОД И ВЛАСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Езекиљ

07.08.2020 15:34

Ковач: Ако наси побједјују, добро! Ако наси не побједјују, прици цу онима који побједјују, па опет добро. Ја стално горњи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајевица

07.08.2020 16:07

Генерале хвала Вам за ово писмо.Теза је борба сад него у рату.У фирмама се само дулује.Посаљите инспекцију да видите ко су борци у ТЕ Угљевик приликом додјеле стипендија.Ствари су невјероватне.Остављени смо сами да се боримо кроз зивот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:Мајевица

07.08.2020 18:45

Нит је овај Ген. чист нити је ово писано због бораца. Ово су играрије оних или свих који гуле и гулице још буџет Републике Српске. На изборе изаћи и смијенити власт таман да је златна, јер Србину власт можеш дати само један мандат. Све после тог мандата је криминално и и општа грабеж.

Name

Миро

07.08.2020 16:13

БРАВО ГЕНЕРАЛЕ. ОПЕТ КАТОЛИЦИ, И НЕ ЧИСТИ ВОДЕ НАРОД У ПРОПАСТ РС. ШТА ЈЕ ТО САДА ИЛИ ЋЕ БИТИ ОД НАС ИЗДАЈА КАО ПТОПАЛА " РСК".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратни поицајац

07.08.2020 18:47

Тачно је да сте ти и Ристо Станимировић из Шековића,штитили Додика само сто ниси рекао да сте га и рекетирали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

07.08.2020 19:11

Управо тако. Похлепни политичари који у политици виде искључиво лични интерес су од овог друштва и политике направили праву септичку јаму. Зато млади и способни бјеже из ове земље, зато смо подјељенији него икада, зато је партијска књижица важнија од струке, части,морала,образовања,васпитања. Зато су пробисвјети,папци,лопови и други шљам испливали на површину. Често се питам да ли су гори они који су под своје скуте примили људе који су их називали лоповима, криминалцима и другим погрдним именима,док су ови за њих били издајници,страни плаћеници,или ови који су после свега пристали да буду њихове слуге. Или су можда најгори они који после свега гласају за исте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зв

07.08.2020 19:13

Све сто Додик ради усмјерено је на појелу народа у РС по разним категоријама и то има свој циљ - нестанак РС. Виде ли то његови гласаци питам се. Подрзавам Ковацеву прицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеко

07.08.2020 19:50

Томо је осјетио да Додик губи на изборима и правовремено зели да се дистанцира од истог, познато је да је Томо увијек био у коректним односима само са онима који владају....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ааааа...

08.08.2020 08:47

Па на сцени су они други јунаци из "Српске трилогије" професора Јаковљевића,а суштина је :они који су у одсудним тренуцима спасења народа Српског,били назад(лопови,дезертери,профитери...)сада су напријед,а они који су били напријед сада су назад,са искреном жељом да што прије буду уништени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рутко-бивси Полицајац

08.08.2020 13:53

Е Томо не реце ти ни ријеци колико си покрадене робе (камиона,кола) одвезао ја Бијелу у ЦГ.Ти не реце колико година си искориставао раднике у Зворнику .Не реце ти Томо да си био први лопов у униформи Муп-а Српске. Не реце ти Томо да си формирао додатно Специј. Полицију моја је крала за тебе и возила све у Бијелу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мр

08.08.2020 16:25

Србин до србина. Лопов до лопова. Издајник до издајника. Све за паре. Зато ћемо пропасти као Крајина и Косово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алеx

09.08.2020 17:57

Ма,нецемо пропасти,има јос времена,брод тоне,музика свира а ватрогасци гасе позар бензином....толико нам је преостало времена.

Name

нина054

09.08.2020 12:31

Браво генерале! Само оштро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноно

16.08.2020 18:07

Ја нисам из БиХ Но ово што ви људи пишете, сви, је у корист властите штете Коначно треба вам национални консензус испод чега се не иде, Овако само телефонирати напријатељи а да нисте сложни, а тако вас лакше подјармљују Зато спустите лопту, размислите о добробити РС, а послије политизирање колико желите Сретно

ОДГОВОРИТЕ