Рат СДС и СНСД у Теслићу: Ко је кога напао?

Након саопштења ОО СДС Теслић да је активиста СНСД-а физички напао предсједника Теслића Милана Миличевића (СДС) огласили су се и из теслићког СНСД-а, одбацујући те наводе тврдећи да је Миличевић напао комшије.

Република Српска 05.08.2020 | 18:21
Рат СДС и СНСД у Теслићу: Ко је кога напао?

-Никакви активисти СНСД-а нису напали породицу Милана Миличевића. Једина истина је да се теслићки начелник јутрос сукобио са својим комшијама, Жарком Јелићем, човјеком у пензији, који болује од Паркинсонове болести и његовом 82-годишњом мајком Љепосавом Јелић, те да их је извријеђао и псовао Јелићу мајку, не једном, већ сто пута. Није било никаквог „физичког атака“ на породицу Миличевић, од ових немоћних људи, како срамно наводи СДС, наводи се у саопштењу СНСД-а.

Даље се наводи да је Миличевић очигледно схватио да је погријешио, прешао све могуће границе и да није требао поступити на тај начин, сада покушава да од себе направи жртву и прикаже цијели догађај као онај са политичком позадином што није истина.

"Жарко Јелић не ради у „Бањи Врућици“ како су написали у званичном саопштењу СДС-а. Јелић је некада био радник бање, а већ четири године то није. Жарко Јелић НИКАДА није био активиста СНСД-а и члан наше странке. Иза тога одговорно стојимо и то грађани Теслића знају, а знају и мјештани насеља Баре у Бањи Врућици које Миличевић треба погледати у очи послије свих лажи које је изнио", каже се у саопштењу.

Додаје се да је полицију први назвао Жарко Јелић када је видио да багер руши ограду на приватном путу, како би ушао на плац Миличевићевог сина. Затим је и Миличевић звао полицију, али само зато што је видио да није успио да Јелића уплаши вербалним нападом, те да је Јелић позвао и медије.

ОО СНСД-а оштро осуђује вербални напад Миличевића на његове комшије, суграђане, те тражи да све испитају надлежни органи.

Активиста СНСД-а и радник обезбјеђења ЗТЦ Бања Врућица, Жарко Јелић, извршио је данас прије подне вербални и физички атак на чланове уже породице начелника општине Теслић Милана Миличевића, као и на начелника лично, наводи се у саопштењу Општинског одбора СДС Теслић.

(БН)

Коментари / 22

Оставите коментар
Name

Шта је било у Теслићу

05.08.2020 16:45

Не знам,нисам била,нисам виђела.Али одговорно тврдим да је госп.Милићевић управу,јер ови црни снсдеовци,никад нису у праву,јер њихово бахађење нема границе, лаж,превара......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадо

05.08.2020 16:58

Ето остао је јос Теслиц који није на продају па покусавају отети. Два пута нису успјели.

Name

Ре Шта је било у Теслићу

05.08.2020 17:33

Провјерите да ли човјек члан СНСД , па онда пљујте , овако нападате , по обичају , без аргумената (вама је највећи аргумент припадност СНСД-у, што је ,признаћете, жалосно).

Name

Деутсцхланд

05.08.2020 17:38

Кад видиш бандита,Додика,његово понашање,ријецник,физицки напада Станивуковица,онда је јасно,какви су Снсд,преко 40 људи су убили,задњи Крунић,Давид, зло зло зло,треба забранити ту странку,снсд,насиље убиства

Name

Ха ха

05.08.2020 17:44

Мислим да је теслицка црвена секта невина као и у подтурању вреце са ..уредним.. гласацким листицима

Name

Комшија

05.08.2020 18:05

Да ли ви вјерујете у то што пишете, инцидент који се десио је у вези пута, који је приватно власништво породице Јелић који је начелник имао намеру користити ради градње објекта,. Жарко Јелић никада није био ни члан ни активиста СНСД, и болестан је човјек иначе борац ВРС рањен у рату.

Name

Нострадамус

05.08.2020 20:41

У СДС је било лоповлука криминала то је свима јасно.Медјутим Снсд је све то преузео од СДС само су јос постали силнији они туку убијају и немам ни мало сумње да су Црни напали.То сто нападац неко казе не припада Снсд-еу треба да знају да се управо на такав нацин улази у њихову Црнокосуљаску странку.

Name

Теслић

05.08.2020 20:52

Изгледа да је Милићевић наставио праксу СДС, која је била за вријеме њихове владавине

Name

Директ

06.08.2020 07:55

Ре Шта је било у Теслићу, што се онда оглашава СНСД, ако га нису напали чланови или симпстизери СНСД-а? :)))

Name

Истина

05.08.2020 17:13

Цињеница је да је Милицевиц нацелник Теслица само зато сто му је опонент Богданиц. Било ко други да му изадје на црту има да га добије, јер је Милицевиц узасно лос цовјек. Сад то сто је Богданиц јос гори од њега, то је вец несто друго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

05.08.2020 18:36

Стварно? Мени је дјеловао као кул и добар лик.

Name

ЗА ИСТИНУ

06.08.2020 05:27

БУДИ ТИ КАО МИЛИЧЕВИЋ.

Name

Боттт

05.08.2020 17:38

Њима иду од руке манипулације сплетке и подметања. Црвени

ОДГОВОРИТЕ
Name

11903

05.08.2020 18:47

Сад се сјетих, давне цини ми се 1986, негдје у зиму додје у Оцаус свестеник на упразњену парохију. Слуцај је хтјео да у вријеме комунистицке владавине црква није имала ни богомољу, а ни пратеце објекте у том селу. Свестеник је смјестен у куцу једног домацина као подстанар. Убрзо затим на ту тему је расправљала сеоска партијска целија, да је остало упамцено да је најгрлатији медју њима од прилике рекао ово ''није проблем сто је поп досао у село, проблем је сто станује у комунистицкој куци''. Ово се десава неких 5 година пред распад бивсе дрзаве, а на развалинама савеза комуниста, преко реформиста Анте Марковица и јос којекаквих подвала је историјски настао снсд.

Name

Раја

05.08.2020 17:48

СНСД је владао у Теслићу са СП како знам

ОДГОВОРИТЕ
Name

мица

05.08.2020 18:03

СНСД је саткана од лази

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аска

05.08.2020 18:03

Ево читам да су СНСД и СП владали у Теслићу од 2004.године до 2012.године

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко

05.08.2020 18:35

ЈЕСУ ВЛАДАЛИ СУ СНСД И СП И СИТУАЦИЈА БИЛА СТО ПУТА ГОРА НЕГО САДА ,,АЛИ НИСУ МОГЛИ РЕФЕРЕНДУМОМ ДА СРУСЕ МИЛИЦЕВИЦА ПА САД ПРЕД ИЗБОРЕ СВЕ И СВАСТА ПОКУСАВАЈУ ЈЕР ЗЕЛЕ ДА СЕ ДОКОПАЈУ ТЕСЛИЦА ,,НИЈЕ ОВО СЕМБЕРИЈА И МИЦО ...ТЕСЛИЦА НЕДАМО ЛОПОВИМА И БАГРИ..ЗАПАМТИТЕ

Name

ЗА ГОЈКА ТЕСЛИЋ

06.08.2020 05:25

СВАКА ЧАСТ НА КОМЕНТАРУ. ЦРВЕНЕ ЛОПИНЕ СВЕ ПОКУШАВАЈУ А ТОЛИКО СУ СКЛОНИ ЛАЖИМА И СПЛЕТКАМА И МИСЛИМ ДА ЈЕ ОВО САМО ЊИХОВО МАСЛО. НИЈЕ МИЛИЧЕВИЋ НИ МИЋО НИ ОБРЕН НИ ЈЕРИНИЋ НИ ДРУГИ ПОЈЕДИНИ ПА ДА МОГУ МАНИПУЛИСАТИ СА ЊИМ КАО И СА ОСТАЛИМ. ШТА СУ ЈАДНИ РАДИЛИ И ПРЕД ОНЕ ИЗБОРЕ ПА ИЗГУБИЛИ. ЉУДИ БЕЗ МОРАЛА, КАРАКТЕРА, СКЛОНИ ЛАЖИМА И ПОДВАЛАМА И ШТА ДРУГО ЧОВЈЕК НОРМАЛАН МОЖЕ ОЧЕКИВАТИ ОД ЊИХ. СВАКА ЧАСТ МИЛИЧЕВИЋУ НЕ МОЖЕТЕ МУ НИШТА И ДА ЗНАТЕ НИЈЕ НА ПРОДАЈУ.

Name

М

06.08.2020 05:03

Секта увијек лаже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда Правда

06.08.2020 13:10

Траво за Теслић! Не дајте се црвеним лоповима

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАЈНОВИЈЕ ВИЈЕСТИ

10.08.2020 10:41

Пут до парцеле др Миличевић Александра, сина Нацелника општине Милана Миличевића је уцртан у земљисним књигама. Грађевинска механизација управо врши ископ и ради се нови приватни пут уз постојећи приватни пут до грађевинске парцеле. Први комшија и женин рођак Начелника Миличевића је узурпирао земљиште и направио проблем. Е мој Начелниче Миличевић, кад је требало рођаковом сину да се сагради кућа, пут,канализација, све је могло и све сте дали и помогли, а кад треба Вашем не може. Свака незахвалност се завршава кобно. Окривљујете невине људе и сукобљавате се са старосједиоцима који ту живе преко 100 година. Људи су поштени, одговорни и у праву су. То су храбри борци ВРС. Ово је Ваш људски и политички ауто гол. Изостала је дипломатија, разговор и преговор ако сте хтјели пролаз њиховим путем. Они су Вам указали на ИСТИНУ и да искористите право на ваш пут којег су Вам најближи узели. Сви мјештани и комшије младом др Александру Миличевићу желе срећну изградња куће, мир, срећа и здравље у њој. Нараваученије: Начелниче, најтеже је са својима.

ОДГОВОРИТЕ