Након приче да нема од чега да живи, Ивана се огласила и поручила да није сама!

Ивана Петерс открила да тренутно нема посла, те да једноставно не зна од чега ће да живи, а сад се огласила на Инстаграму и рекла да је добила понуду од добрих људи да јој уплате паре.

Забава 05.08.2020 | 21:35
Након приче да нема од чега да живи, Ивана се огласила и поручила да није сама!

Певачица је објаснија како је враг однео шалу и како је све то преувеличано као нема пола, тешко јесте, али није баш да је дошло до тога да јој се уплаћују паре.

- Добила сам неколико понуда на мејл од добрих људи који желе да ми пошаљу новац јер је изашао чланак како немам од чега да живим. Јесте у страху сам као и сви остали јер ми је посао у проблему стварно не радим ништа, у проблему су сви и хвала свима који су хтели да ми помогну,али ја нисам сама, истина ја од тога живим - обратила се Ивана Петерс на Инстаграму.

Подсетимо, певачица је испричала да је пандемија корона вируса захватила певаче који су сада у проблему, а међу њима је и она.

- То је једини приход који имам у животу. Ништа друго не радим. Само сам певач. Храним себе и своје дете и чланове породице којима треба да помогнем. Недостаје ми и посао којим се бавим јер је то моја љубав. Потпуно сам изгубила себе и не знам шта ћу да радим ако не будем нашла неки начин да зарадим новац на други начин - рекла је раније Ивана.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар