Здравко Чолић открио како га је завела Александра

Иако су многе жене биле заљубљене у нашу највећу мушку музичку звезду његово срце је освојила супруга Александра са којом се венчао 2001. године.

Забава 04.08.2020 | 22:38
Здравко Чолић открио како га је завела Александра

С обзиром да она не воли да се експонира јавно, ретко ко зна како она заправо изгледа!

- Венчали смо се на Први мај потпуно спонтано, сви су мислили да је скривена камера, јер смо пошли на уранак. Дуго смо били у вези, па је то било или џа или бу. Поштовање и пријатељство мора да постоји. Везе које дуже трају, за оног ко може да их изгура, нису некад лоше, у смислу заједничког живота.

Иначе, Александра се појављује у спот за нумеру "Тебе чувам за крај" који је сниман у Лисабону, а Чола објашњава зашто је као локацију одабрао баш овај град.

Здравко је добио улогу фотографа који, лутајући романтичним улицама португалске престонице и дивљом обалом Атлантског океана, прави колаж најразноврснијих фотографија. Склапајући их у мозаик, а тражећи ону праву фотографију која ће склопити мапу, Здравко публику на крају спота доводи до финалне слике и открива жену коју чува за крај - појављује се мозаик са ликом његове супруге.

На питање како га је освојила Александра Чолић је раније за "Хелло" изјавио:

– Сваки мушкарац воли да неко брине о њему. Мислим да је то било пресудно. Упознали смо се давних дана у Макарској, Александра је студирала у Београду, наставили смо да се виђамо, с временом смо почели да се забављамо. Освојила ме је једноставношћу и приврженошћу. Посветила ми се, мисли о мени, брине, секира се… Човек некако препозна особу коју би опет радо видео, ухвати неку емоцију која без речи говори да јој је стало до њега. То не могу да објасним јер може пред тобом бити најлепша и најпаметнија жена а да једва чекаш да оде од ње. Виша сила одређује зашто су неки људи заједно, а други нису. Сандрина и моја аура су се препознале, то је вероватно било сасвим довољно за улазак у неку нову димензију.

Здравко и Александра у складном браку уживају скоро 20 година, а имају две ћерке- Уну и Лару.

(Пулсонлине)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Цола

04.08.2020 21:38

Могао си боље, ал’ ЈБГ!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

04.08.2020 22:09

Тако је Цола, могао си имати коју си хтео али изабрао си жену природну којој не пада напамет да се пумпа силиконима скида и слика за новине. Желим вам заједничку срећу и да још дуго година уживате у вашој љубави.

ОДГОВОРИТЕ