Злата смањила кирију подстанарима због кризе!

Због пандемије коронавируса и материјалне кризе која је настала Злата Петровић одлучила је да својим подстанарима олакша намете и смањи кирију са 250 на 200 евра месечно.

Забава 04.08.2020 | 21:53
Злата смањила кирију подстанарима због кризе!

 Популарна певачица већ три деценије поседује стан у ширем центру Београда, на Звездари, у којем никад није живела, већ га годинама изнајмљује. С обзиром на то да је локација одлична, она своју гарсоњеру издаје за солидне паре. Међутим, одлучила је да спусти цену кирије јер је свесна да су људи погођени кризом због пандемије вируса, па је својим закупцима поручила да јој убудуће дају мање новца.

- Злати тај новац не представља битан приход јер она има добру пензију а радила је све донедавно. Иначе је позната као хумана особа, свима воли да помогне, посебно кад је неко у проблему с новцем. Подстанари који су у њеној гарсоњери нису тражили да им смањи кирију, већ је она сама тако одлучила. Позвала их је и рекла да јој убудуће дају 200 евра, уместо 250 као досад, јер зна да људи немају сталне приходе - каже наш извор и додаје да певачица посебно води бригу о својој породици током пандемије.

- Помаже и старијем сину Микију, који не може да ради јер је он клавијатуриста, нема наступе тренутно. Наравно, кад затреба, ту је да припомогне и снајки и унуцима, као и свом млађем сину Јовану, који се осамосталио и зарађује за себе. Што се новца тиче, увек је било правило - кад Злата има, сви имају - рекао је наш саговорник близак певачици. Злата није одговарала на наше позиве.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Свака

05.08.2020 05:22

Цаст Злато,Бог ти дао свако добро.Теби и твојој породици.Велики си "цовјек" са правом дусом.Ниси као неки из твоје брансе,који само кукају и пренемазу се.Зивјела ти јос много,много година.

ОДГОВОРИТЕ