Колеге се путем друштвених мрежа опраштају од Рајка међу њима и Сања!

Сања Долежал огласила се поводом смрти Рајка Дујмића, који је данас преминуо од последица саобраћајне несреће у 66. години. Иако нису били у најсјајнијим односима, вест о смрти веома ју је потресла, те се нашла међу бројним колегама и пријатељима који се тешка срца опраштају од музичара.

Забава 04.08.2020 | 19:54
Колеге се путем друштвених мрежа опраштају од Рајка међу њима и Сања!

"Тешко је било шта у овом тренутку рећи. Страшно је тешко и Зецу и Маринку и мени. Једино што могу рећи је да је био један од највећих музичара који се икада родио на овим просторима. Био је велики учитељ, узор, ауторитет и једина утеха су песме које остају иза њега и које ће наџивети све нас. Саучешће породици јер знам што пролазе. То је престрашно", рекла је она за тамошње медије. 

Рајка се присетила и водитељка и музичарка Вјекослава Бацх, која је поделила и фотографију са аутором.

"Путуј мој Рајко, наш Лима чували те анђели небески Бескрајно ћеш нам недостајати. На бољем си месту, а мени си оставио предивне успомене и најлепшу глазбу... Снежана Дујмић, искрено саучешће теби и породици", поручила је она. 

Од музичара се опростио и "Парни ваљак".

"Напустио нас је пријатељ и колега. Почивао у миру. Збогом, Лима", поручили су путем друштвене мреже Инстаграм они. 

 

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Напустио нас је пријатељ и колега. Почивао у миру. Збогом, Лима. ? Рајко Дујмић (1954.-2020.)

А пост схаред бy Парни Ваљак (@парниваљак) он <тиме стyле="фонт-фамилy: Ариал,санс-сериф; фонт-сизе: 14пx; лине-хеигхт: 17пx;" датетиме="2020-08-04Т13:53:16+00:00">Ауг 4, 2020 ат 6:53ам ПДТ

<сцрипт срц="//www.инстаграм.цом/ембед.јс">

Извор: Курир.рс Фото: принсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар