Милица Павловић глумиће убијену певачицу у новој серији!

Мистериозно убиство Јелене Крсмановић Марјановић заинтересовало је Предрага Гагу Антонијевића.

Забава 04.08.2020 | 13:35
Милица Павловић глумиће убијену певачицу у новој серији!

За неколико дана прослављени редитељ отпочине снимање нове серије "Певачица" инспирисане животом српске Лоре Палмер, коју ће играти Милица Павловић.

''Са великим задовољством објављујемо да се Милица Павловић придружила глумачком ансамблу серије ''Певачица'', чије снимање почиње у Београду 12. августа и трајаће до 12. новембра. Креатори и сценаристи серије су Наташа Дракулић и Предраг Гага Антонијевић, а редитељ Милош Кодемо. Продукције потписују Данделион инц и Филм данас, који са овом серијом, уз Државног службеника, настављају успешну сарадњу са Телекомом Србије. Телеком Србије је својим модерним и иновативним приступом домаћем тржишту омогућио да заједно померамо границе телевизијског садржаја и тако гледаоцимо пружамо јединствен доживљај", каже продуцент овог остварења Макса Ћатовић.

'И Предраг Гага Антонијевић има само речи хвале за младу певачицу:

'Да Милица прелепо пева то смо сви знали, али нас је бескрајно одушевила и изненадила својим глумачким талентом какав се не среће често. Није ни чудо што је и раније добијала понуде за филмске пројекте."

Курир.рс Фото Ата имагес

Коментари / 0

Оставите коментар