Повратак "Жикине династије"- ко остаје из оригиналне поставе глумаца?!

Вест која је одјекнула регионом да се снима наставак култног филма "Жикина династија" обрадовала је све. "Луда година" је наставак, али и такозвани ребоот "Жикине династије", односно наставиће причу једног од ликова из оргиналне поставе. То ће бити Никола Којо, који ће баш као и у оригиналном остварењу, играти Жикиног унука Мишу.

Забава 03.08.2020 | 19:59
Повратак "Жикине династије"- ко остаје из оригиналне поставе глумаца?!

За то време популарни Којо на свом Инстаграм профилу дели фотографије са сета снимања серије "Дневник великог Перице", на којој је тренутно ангажован, док не крене снимање "Жикине династије".

У наставку култног серијала Којо је сада отац двојице дечака, од којих је један тинејџер, на прагу "оних", лудих година, а исто тако у "својој улози" Марије гледаоци ће имати прилику поново видети и глумицу Риалду Шебек.

Позната глумица је по завршетку студија отишла у Лондон, а данас је веома успешан психотерапеут, а вест о наставку серијала затекла је у Грчкој, на одмору.

Риалда је открила зашто је након толико година и промене професије одлучила да прихвати да поново заигра лик по којем је постала препознатљива.

- У животу прихватам оно што за мене креира позитивно искуство. А то је, пре свега, комуникација, рад с људима које ценим и који ми пријају, изазивају да стварам нешто ново, учим и наравно, да се са њима много смејем - рекла је.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-08-03/08032020060426.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="666" />

Продуцент филма "Луда година" Милан Тодоровић открива да ће се у новом остварењу уз Риалду (Марију) и <а цласс="линкИнАртицле" хреф="хттпс://www.ало.рс/вип/попкултура/ово-је-унук-цувеног-гидре-исти-је-деда-а-први-пут-је-проговорио-о-непознатим-детаљима-зивота-драгомира-бојаница/330517/вест" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Николу Коју појавити и Влада Петровић који је глумио Бобу и Весна Чипчић, као Елза.

Извор: Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар
Logo

Entwicklung itsystem. Гесетзлицхер Вертретер Гајић Маркетинг Сцхwеиз.