Након четири мјесеца авиони поново лете

Авио-компанија "Рyанаир" је послије четири мјесеца паузе због пандемије вируса корона поново успоставила летове из Бањалуке и то на двије дестинације.

Република Српска 02.08.2020 | 10:27
Након четири мјесеца авиони поново лете

Први лет био је на релацији Меминген-Бањалука-Меминген. Авион ка Мемингену полетио је синоћ и саобраћаће уторком и суботом, саопштено је из Аеродрома Бањалука

Поново је успостављена и линија Брисел-Бањалука која ће саобраћати петком и понедјељком.

Менаџер компаније "Рyанаир"за комуникације за средњоисточну Европу и Балкан Олга Павлонка навела је да је ова компанија, како би прославила наставак летова са бањалучког аеродрома, покренула продају карата са цијенама од 25,99 евра до краја октобра.

Карте се морају резервисати до сриједе, 5. августа, на интернет страници ове компаније.

Генерални директор бањалучког аеродрома Милан Рачић рекао је да је наставак летова "Рyанаира" добра вијест за све и додао да овај аеродром спреман за све путнике.

"Међународни аеродром Бањалука спреман је за саобраћај уз поштовање свих мјера надлежних институција у спречавању ширења вируса корона. Тренутно са нашег аеродрома саобраћа авио-линија Београд-Бањалука-Београд , `Аир Сербиа`, те чартер летови за Анталију агенције `Контики Травел`", наводи се у саопштењу бањалучког аеродрома.

(Срна)

 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Бањалучанин

02.08.2020 09:04

Свача част! Лијепе вијести заиста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аа

02.08.2020 09:07

Свакакл лијепа вијест Било би добро да су новинари написали како се мозе путовати из БиХ да ли требају тестови и тако то

Name

Рале

02.08.2020 09:19

Ста је ту лијепо за сиротињу. Узивате у тудјем добру, а на своје не мислите.

Name

бл

02.08.2020 09:42

Рале,пусти народ да путује а ти ионако нигдје не идес из свог брлога па поједи се од пакости.

Name

ре бл

02.08.2020 10:38

Ове летове углавном користи дијаспора и наси људи који зиве вани,просјецан градјанин РС и БИХ теско мозе да приусти себи путовање било где Ово је вецином за дијаспору и мањи број људи у РС који је близак власти ,резимљије,тендераси и остали мафијаси

Name

Бањалучанин

02.08.2020 11:16

Не путују они материјално богати, већ не путују они ментално сиромашни. Вама су само буџетлије на уму, разне теорије завјере... јадно.