Након смрти радника ухапшено пет особа

Полиција је, након погибије два грађевинска радника у сарајевском насељу Ступ, ухапсила пет лица запослених у грађевинској фирми.

Босна и Херцеговина 29.07.2020 | 22:53
Након смрти радника ухапшено пет особа

Ухапшени су осумњичени за тешко кривично дјело против опште безбједности људи и имовине у вези са кривичним дјелом непрописно и неправилно извођење грађевинских радова.

Ухапшени лица су смјештена у просторије Јединице за обезбјеђење објеката и задржавање ухапшених Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево, те ће, под надзором дежурног тужиоца кантоналног Тужилаштва, над њима током наредног дана бити настављена криминалистичка обрада, саопштено је из полиције.

Полиција је завршила увиђај на Ступу, општина Илиџа, којим је руководио дежурни тужилац Тужилаштва Кантона Сарајево, на градилишту гдје су погинули радници чији су иницијали М.Ђ. /58/ и Е.Б. /26/, док је трећи А.М. /58/ тешко повријеђен, и, након указане љекарске помоћи, отпуштен је на кућно лијечење.

Портпарол МУП-а Кантона Сарајево Мирза Хаџиабдић рекао је данас да се на раднике обрушила земља.

(Агенције)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

гастарбеитер

29.07.2020 23:19

То су СВАСТАРОСИ нити знају о послу ни о застити! Ја знам слуцај из БЛ гје се срусио канал јер нису имали ни даске ни циме да застите. СРАМОТА И БРУКА.

ОДГОВОРИТЕ