Причало се да је она била Борина "лутка са насловне стране" а шта мисли о данашњим старлетама!

Многе данашње старлете "пекле су занат" по угледу на некадашње изузетно популарне лепотице, од којих се прва још седамдесетих пробила и Латинка Мери Цакић.

Забава 27.07.2020 | 18:48
Причало се да је она била Борина "лутка са насловне стране" а шта мисли о данашњим старлетама!

Својевремено, била је позната као "Лутка са насловне стране" Боре Чорбе, иако је певач то у неколико наврата порицао. 

"...Мери поготово није била лутка. Ради се о више личности спојених у једну и чије су животне приче сличне", преносили су домаћи медији, па објаснио како је једна у Италији снимала вреле филмове а представљала се као озбиљна глумица, па друга нага свирала виолину за друштво које би се окупило за столом: "Много је таквих прича а многе су се и препознале", писао је Бора у својој аутобиографији.

Многима је дуго привлачила огромну пажњу, а недавно на друштвеним мрежама појавио се снимак током којег она наводно објашњава зашто се не би прикључила ријалити екипама које су тренутно и те како актуелне.

Говорећи о "Задрузи" и "Паровима" она је узвикнула како их "све треба похапсити или у лудницу стрпати!, та да ти учесници "не могу да буду са њом у друштву" - која се никада није продавала, већ је живела као и свако у Београду иако је могла да "лежи" на огромном новцу да је то пожелела. 

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар