На Момчиловој листи „ствараоца“ и монструм и пресуђени убица, звани доктор Менгеле из Лопара

Један од „ствараоца“ који би на приједлог Момчила Крајишника требао добити 170 280 КМ (66 мјесеци по 2580 КМ) је и посланик првог сазива Скупштине Републике Српске из Лопара Драгомир Керовић, пресуђени криминалац, монструм и убица који је убио своје нерођено дијете, најбољи је примјер бескрулупозности и дрскости бесмисленог и срамног захтјева Асоцијације „ствараоца“ предвођене Момчилом Крајишником.

Република Српска 25.07.2020 | 21:03
На Момчиловој листи „ствараоца“ и монструм и пресуђени убица, звани доктор Менгеле  из Лопара

Пише: Небојша Вукановић

Тачно је да неки посланици првог сазива живе више него скромно и да им држава треба помоћи да живе животом достојним човјека, јер су у тешким временима и околностима доносили важне и храбре одлуке, од оснивања Народне скупштине Републике Српске, одбијања Венс-Овеновог плана до стварања институција и правног система Републике Српске, али нажалост има и битанги, криминалаца, корумпираних политичара и разног олоша који се обогатио на муци свог народа у најтежим временима.

 

Драгомир Керовић до рата се  презивао Тешић, био је истакнути члан Савеза комуниста и партијски секретар Дома здравља у Лопарама, гдје је радио као љекар, а тек пред прве вишестраначке изборе скинуо је удбашки и навукао шињел националисте, одбацио петокраку и пригрлио грб Немањића, враћајући своје старо презима Керовић, кога се након Другог свјетског рата одрекао његов отац због ђеда, четничког војводе Радивоја Керовића са Мајевице.

Његова животна прича је пуна криминалних дјела, неморала и бескруполозног девијантног понашања. Још као студент бијесном вожњом је усмртио човјека у саобраћајној несрећи коју је проузроковао, за шта је  у затвору провео само 6 мјесеци.

Такође, још једна тешка саобраћајка коју је касније изазвао, узела је данак.

 

Доласком вишестраначја напушта КПЈ и улази у СДС са новим презименом Керовић,  добија мандат и постаје посланик у Скупштини СР БиХ.

Током Отаџбинског рата је био упетљан у разне сумњиве радње, взане и за управљање локалним Домом здравља, гдје је био постављен за директора, а поготово за малверзације ратним порезом, који је плаћала бројна мајевичка дијаспора.

Током рата ни дана није провео на ратишту, али на мистериозан начин губи око, многи сумњају да је то последица мафијашког обрачуна.

 

Одмах по престанку рата у локалном хотелу у Лопарама отвара ноћни клуб – јавну кућу, бавећи се бројним пословима са оне стране закона.

Керовић је починио тежак злочин 1997. године када је  из породичне куће отео дјевојку у 8-ом мјесецу трудноће, која је остала трудна у ванбраченој вези са њим, и  лично насилно извршио абортус, након чега је несретну дјевојку избацио из возила поред пута у селу Љељенчај поред Бијељине.

 

Њен живот спасили су војници, који су је случајно пронашли, а након пуно опструкција Керовић је тек 2004. године осуђен на 6,5 година робије, које је провео у Фочи и Добоју. Због овог злочина он је добио надимак „Босански Менгеле“, али упркос пресуди и монструозном злочину никада му није одузета лиценца и нажалост и данас ради као љекар, специјалиста кардиолог.

 

Керовић лако мијења партије, па после злочина прелази у СНС Биљане Плавшић,  потом СНСД Милорада Додика, а данас је посланик Српске напредне странке Јована Митровића у Лопарама.

Политика и отимачина су му омогућили да дође до великог богатства, које и не покушава да сакрије.  Своје двориште у родном селу Тобуту покрива скинутом кровном конструкцијом са фабричке хале  „Интерплет“ из Кораја, која је оштећена у рату.

Узима за себе и стан од дома здравља, иако живи надомак Лопара у Тобуту. Пошто му је отимачина ушла у крв за себе граби и плац у центру Лопара, бесправно руши са њега објекте и прави зграду, приватну медицинску установу, милионске вриједности.

 

Да није угрожен и да не живи тешко говоре и фотографије којима се јавно хвали на друштвеним мрежама, својим возним парком и луксузним аутомобилима, 4 луксузна мерцедеса и пасата у његовом власништву.

 

Осим луксузним возилима, кућама и љекарском ординацијом, др Менгеле са Мајевице на свом профилу и друштвеним мрежама често се хвали сусретима и фотографијама са политичком врхушком на власти, Милорадом Додиком, Драганом Лукачем, удбашем Томом Ковачем..

 

 

 

Занимљиво да овај „ствараоц“ никада није обукао униформу, и на свим форографијама током рата, којим се хвалише и које често објављује на друштвеним мрежама, обучен је искључиво у цивилној одјећи.

Занимљиво да овом монструму, упркос правоснажној пресуди и више година проведених на робији, Љекарска комора Републике Српске, судови и друге институције, нису одузели љекарску лиценцу, па он и данас нажалост ради као љекар у својој луксузној ординацији.

По окончању поступка и изласку из затвора,  начелник Лопара Радо Савић и директор Дома здравља у Лопарама Желимир Нешковић удаљили су Керовића из Дома здравља, дали му отказ и забранили да ради као љекар, а занимљиво да је Керовић након тога најавио да ће се обрачунати са „лоповима“ и „криминалцима“ који су га истјерали из Дома здравља, што говори о каквој се особи, лицемјеру и монструму ради.

 

Иако има само једно око и релативно је скоро поново ударио пјешака на пјешачком прелазу, због веза са СНСД-ом има и даље возачку дозоволу, а што је још срамније и лиценцу коморе доктора и поред свих неетичких поступака, прекршене Хипократове заклетве а нарочио убиства бебе.

 

Да се ради о најгорем људском и моралном талогу говори и чињеица да га је недавно отац од преко 80 година старости пријавио за породично насиље.

Наиме, прије десетак дана је истукао оца и сломио му руку, али сав криминал заташкава полицијка и правосуђе због његове блискости са министром Лукачем и Милорадом Додиком.

Ранијих година тукао је и свог рођеног сина, који је сада полицајац у Угљевику, али се вишеструки повратник увијек извуче и не заврши иза решетака..

Да ли се оваквим „ствараоцима“ и монструмима треба исплатити 170 000 марака народног новца из буџета за њихове заслуге, и да ли је лицемјерно од Момчила Крајишника да овакве особе сматра заслужним за стварање Републике Српске, ставља их на списак „ствараоца“ и бори се за њихове привилегије?

Кад видим  кога смо све као народ бирали и бирамо да доноси одлуке и представља нас, онда  схватим да смо добро као народ и опстали на овим просторима …

хттп://небојсавукановиц.инфо/

Коментари / 148

Оставите коментар
Name

Велибор

25.07.2020 19:21

Ским си , такав си.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаги

25.07.2020 20:09

Има постених људи који су из патриотских разлога преузели водјење народом у најтезем времену 92-е,али има доста и оваквог хамеља и лопорди.Рецимо ратни предсједник опстине Србобран,Д.Вакуф,Недељко Нинковиц зиви толико скромно да је то за неповјеровати.Многи око њега су у рату "радили"послове и згрнули лову он нема ниста....таквима људима треба помоци а не овим лопурдама какав је Крајисник,Мандиц итд...

Name

Милидраг

25.07.2020 20:14

Кад се већ слика са њима, нека му дају какав орден за заслуге, па ових 90% политичара су најгори шљам што постоји.

Name

Ре велибор

25.07.2020 20:24

80 % су овакви Момцилови ствараоци, све голи сеоски олоси!

Name

075

25.07.2020 20:31

Радивоје Керовић је 30. маја 1942. са представницима НДХ у Лопарама склопио споразум. Током дјеловања у источној Босни, 13. СС дивизија Ханџар је успоставила везе са четницима, и редовно их укључивала у своје акције.

Name

Ре

25.07.2020 20:49

Вецина овакви су добијали ордене. Ти мени ја теби.

Name

Покојник

25.07.2020 21:14

Ако се тој багри исплати наведени новац, одмах ћу покренути тужбу, као супруга умрлог борца И. категорије, да ми се исплати сваки дан који је провео на ратишту и како је икако могао бити мобилисан, ако није било проглашено ратно стање. Момцило Крајисник је крив, за напуштање Сарајева, по потписивању Дејтона и изласку Срба из њега. Његов лоповлук је све дошао главе, а ЦоцаЦолу је из Сарајева измјестио на Соколац, за себе. ( Зар је лопов још жив)?

Name

Мирза

25.07.2020 21:32

На залост срусили смо СФРЈ да би овакви сљамови водили коло.Има таквих и у Тузли,Брцком,Сарајеву....

Name

Ре

25.07.2020 21:37

Смијенити и осудити онима који одлуцују о љекаракој лиценци, затим министра полиције и оног дјавола из тузиластва. Овдје нема институције која се није огријесила о закон само у његовом слуцају

Name

За 075

25.07.2020 22:09

Рекао би мој најбољи пријатељ Србин инаце:"сви смо ми го.на" хахахах у праву је цовјек,вјwрујемо и диземо у небеса лопове који нам продају јефтин национализам или патриотизам а продају нас странцима за секунду а ми се кољемо ако треба и медјусобно са сопственим народом..

Name

Баја велики

26.07.2020 04:46

Ко се самном друзи нема да су мутна посла

Name

Гргиц

26.07.2020 05:37

Свака цаст вукановицу сто си дао у јавност за онога доктора из лопара за таквог лопова да се дају паре јасам борац прве категорије имам 72 марке а краисник није био на првој линији као ја вец сби отваро безиске пупе то сто су оргаизовали то треба све понистити то су лопови тески

Name

075

26.07.2020 06:41

БТW Овај "ствараоц" је исто "велики Србин" као и Милорад јер нико није примјетио хрватске називе за имена мјесеца на његовим фотографијама: рујан, листопад, студени, просинац...?!

Name

Ре Покојник

26.07.2020 07:26

Не сумњам да је Крајишник покрао и Цоца Цолу у Хаџићима, али данас не постоји никаква Цоца Цола на Сокоцу. Стара је обновљена и ради у Хаџићима.

Name

Неправда

26.07.2020 07:33

Драги бозе па ко све није на списку Краисникови лудака.о овом доктору сам гледао .Трагови истине па стаје све тај цовјек радио а сад да то неко плати овог Краисника подхитно у болницу да се види дали је лудак нормалан..Овај монструмни доктор је ону дјевојку скоро убио и нико за то нијему узео лиценцу..па то нема нигдје само код нас..лудаци владају дрзавом

Name

Гојко

26.07.2020 08:39

Ето стасу све људ радили и који људи за то данас тразе надокнаду ,,па драги народе о цему прицамо и цему нас воде ови политицари ,док прави стваралаца.. Бораца ,погинули бораца ратни војни инвалида нема нигдје ,,па у каквој ми то дрзави зивимо

Name

б.луцанин

26.07.2020 09:02

Преседник СНСД-а је око себе окупио најзесце криминалце и мафију која га цува на власти.

Name

Гот.до

26.07.2020 10:11

Када видим ове ретарде и функционере дрзаве јесте дасам борац прве карегорије али сгадимисе и дрзава и све.сви лопови само гледају свога цара..

Name

Маx

26.07.2020 20:35

Свака цаст господину Вукановицу сто раскринкава ове "ствараоце" РС-а.Прави ствараоци РС-а не тразе помоц и привилегије јер су то радили из патриотских и идеолоских разлога.А ови тзв.ствараоци на целу са Крајисником су највисе профитирали у рату док прави борци нису имали ниста ни у рату а поготово немају сада у миру.Републиком управљају ратни профитери и дезертери а прави ствараоци тј.бивси припадници ВРС-а су на маргинама друства и боре се да презиве.Оцигледно је том омразеном хаском осудјенику Крајиснику и криминалцима око њега мало оно сто су опљацкали у рату и послије рата па сада хоце јос.Али,неце моци.Крајње је вријеме да прави ствараоци РС-а и праве патриоте тим хохстаплерима казу доста је било.

Name

Рогатица

27.07.2020 10:47

Једино наш начелник Јагодић може да се похвали да није ствараоц РС. Он је редовно бјежао са линије.

Name

Скептик

25.07.2020 19:21

Класика, љекар отишао у политику јер више воли да муља и краде него да лијечи људе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.07.2020 23:26

Колико се сјећам, суђења је годинама фолирао, боравећи у Београду, уз папире да има озбиљну шифру.... А још има лиценцу.

Name

Јаффа

26.07.2020 08:15

Удбашка посла, завили су еx-Yуг у црно.

Name

Дарко

26.07.2020 08:50

Сво смеце и морални талог је додик и та фукара јос краде

Name

Манипулација

26.07.2020 11:17

Слуцај овог олоса Керевица треба добро да се испита у то вријеме цију све подрску је имао и све те лопове покренути поново судски поступак јер овдје је дебело у подрсци вандализма и власт умијесана ??!!..да се види ста је у то вријеме одлуцива обрван Момо њега опет теретити за све јер он запоциње сводјење рацуна од 92 па надаље

Name

Никола озрен

25.07.2020 19:24

Народ је крив за све сто је дозволио ово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

25.07.2020 19:43

Народ јадни је заведен и у рат је уведен, као наиван и може се рећи "тупав"., али гласају за фукаре, воле их, Штолхомски синдром...

Name

Знај

26.07.2020 17:03

Срамота је више говорити да је "народ јадан", није ово од јуче и да народ буде јадан! Деценије прошле, а народ јадан. Све народ зна, па ћути и гута ради мало пара које му се онако потуре.

Name

Сссс

25.07.2020 19:24

Због оваквих Срба цијели свијет нас мрзи оправдано мрзи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дане

25.07.2020 19:29

Ово је срамота да овај човјек има лиценцу љекара послије свега шта је урадио јадној жени. Ово је брука, законски треба да се одузме лиценца када је нетко осуђен за овакав злочин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

25.07.2020 19:30

Готово сви, част иузецима, а знам их у главу многе, су монструм и пресуђени. Ово није промјена историје. Они су наш срам и да није било њих наша борба за опстанак би много више сијала. Њих је се Додикчина био обећао ријешити, али није и зато ће на сметлиште политичке историје, али затвор и одузимање имовине, то ти Додикчино следује. Није народ стока, а ти си научио да продајеш стоку по пијацама. сада си народ поистовјетио с овцама, воловима, свињем и другом стоком. Но Пасаран Диктаторе. Зеница Виа Туњице и доживотан рад....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мали мрав

25.07.2020 19:52

Није ни човјек ни љекар, то је пас, звијер и не иде ми у главу да као такав у малом мјесту као што су Лопаре има гласаче. Не зна се ко је веће ђубре Момчило или он.

Name

Никола

25.07.2020 19:30

Велики злочинац и људско смеће је овај убица Керовић!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.07.2020 07:54

ОВАЈ КЕРЕВИЦ И КРАЈИСНИК У СУРАДЊИ СВАСТА СУ РАДИЛИ ДОК СУ БОРЦИ ГИНУЛИ И САД ТРАЗЕ ИСПЛАТУ ЗА ТО ОВО ЈЕ ОСУДА НАЈВЕЦА НА СВИЈЕТУ

Name

Миласин

26.07.2020 10:15

Коме то друзе реци кад дрзаву воде криминалци профитери и наплацују само своје рацуне ,,јојјј недо бог да се поново зарати сада имамо доста висе непријатеља

Name

Друмс

27.07.2020 12:16

Па није веци од Крајсника

Name

/// x

25.07.2020 19:32

С;ЉАМ ОЛОС ДНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

26.07.2020 09:39

Шљам и олош СНСД. Крај.

Name

Нада

25.07.2020 19:36

Ово је страшно.Гдје су РВИ, борци отаџбинског рата,породице погинулих бораци?Ови лопови Крајишник ,Керовић и сви остали који су били привилеговани уживали су и у рату,били заштићени као мркоњићки међед а сада хоће паре и то хиљаде марака.Цркли дабогда, има ли краја охлепи, фуууууј треба их на ломчу.Народе овцо за нас су само маказе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народ

25.07.2020 19:41

Човјек се сликао са Додиком,Лукачем,како га није срамота. ЧЛАН СНСД, значи сви су знали које је ђубре тај Керивућ. Олош,монструм.СТРАШНО

Name

ре: Народ

25.07.2020 20:35

Засто би га била срамота? Па и Лукац и Додик су његовог калибра!

Name

...

26.07.2020 07:21

Чуј да га буде срамота. Што није њих срамота да се сликају с њим? Зато што су исти.

Name

Бећо

25.07.2020 19:47

Народе српски не трошите џаба ресурсе на те кобајаги ствараоце нецег коме је ограницен рок трајања. Бице ускоро ревизија пресуде о геноциду,ради се на томе убрзано,зиви били па видјели. Боље вам је да ту лову употребите у народне кухиње,требаце вам...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Индира

25.07.2020 20:01

Дај Крајишнику ,170,000 КМ нема човјек (колика му је пензија) а колико је пензионера гладно и живи од 250 -350КМ.СРАМ ТЕ БИЛО ДАБОГДА ЖИВИО 100 година а умро од глади.

Name

Ре Бецо

25.07.2020 21:33

Бице,бице ревизије.Ево само сто није.Само се надај али од тога нема ниста.

Name

Надам се

26.07.2020 03:41

Акобогда

Name

За Бећо

26.07.2020 06:57

Зна Бећо, он наплаћује wц кад је Хакија на одмору.

Name

Рациц Драган

25.07.2020 19:55

Какав је то Народ који допуста да га оваква багра води и представља ? Подигнимо погнуте главе, покажимо достојанство. У славу Бога и наших часних Предака и за добробит наших Потомака рецимо коначно НЕ неправди, клептократији и квислинзима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тврда линија

25.07.2020 20:10

Не народ него власт, па никаква и лоповска, наравно.

Name

Мирко

25.07.2020 20:17

Тако је брате "...да се поћерамо мало не будимо пчк.

Name

Прле

25.07.2020 19:55

Мени у овом предлогу нема ништа спорно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Прле

26.07.2020 08:15

Ако ти нема ниста спорно онда нека обрацунају свима који су на било који нацин уцествовали у прослом отадзбинском рату по 1000 КМ мјесецно, пута 4 године и то ти је 48000КМ свакоме а не само политицарима који су у рату зивјели као бубрег у лоју поредеци их са свим осталим "обицним" народом. Колико је "политицких стваралаца" погинуло у рату, ето то ти је најбољи показатељ њихових мука . Ајде бјези.

Name

Боско

26.07.2020 10:21

Кретену знас ли цитат?

Name

Хорор

26.07.2020 10:24

Вас из снсдеа ко да је све Менгеле правио

Name

Ре ре Прле

26.07.2020 10:46

Како цес видјет иста спорно кад си на грбаци јадног народа као и овај криминалац.

Name

Прелетаци

26.07.2020 14:42

Прле Не разумијемо твој коментар.Све прави борци су се дигли на ноге због безобразлука ових лопова а теби није спорно.

Name

Све ми је ово нешто чудно...

25.07.2020 19:58

Зашто су овако убрзали да се утроше средства на овакве људе? Овде нешто дебело смрди... Трумпу је у новембру сигурно одзвонило а ако додје онај србомрзац Бајден онда смо га тек набрали. Зивим у Америци и босњацки интелектуалци су вец поцели лобирати заједно са неким зидовским организацијама... Ја мислим у следеце 2 до 3 године опстанак РС је на стакленим ногама.. Зато су се дигли да јос напуне дзепове и банковне рацуне. Додик,Лукац,Стевандиц и сва та свита око њега. У року годину дана Додик це потпуно нестати са пол.сцене и зато граби док јос мозе. Србија а мозда цак и Русија је његова дестинација. Не зелим да вас пласим али мозе јос горе..ето.. Бајден кад прица о Босни свака друга му је о геноциду...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Управо зато

25.07.2020 20:17

Зато нас и "мрзе", јер нам овакви судбину и политику кроје од распада Yу. Скинимо их са власти и постанимо дио нормалног свијета, цак и по питању криминалне Републике Српске, и онако, цитате и сами коментаре овде, нико задовољан није у Српској.

Name

????

25.07.2020 21:51

Нико нас не мрзи висе од нас самих, ,нека нестане све сто не ваља ,нека не стане све сто је зло ,нека не станеу убице дјеце . нека не стану они који подрзавају и стите МОНСТРУМЕ .

Name

Ре све ми је цудно

26.07.2020 15:26

Не пласис ти нас.Цак супротно...нека само оду ..куд год хоце ионако су све нам узели...јос дусу ..

Name

Странац

25.07.2020 20:14

Најјача му је ова слика са радикалкама!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Тешанић

25.07.2020 20:17

Ја "ствараоца" . Суштина је да профитерско мафијашка олигархија на власти .удружена са овим "ствараоцима" процјенила да је народ на кољенима, и да им не може ништа односно ради шта хоћеш, Из тих разлога је и потекла ова идеја А да ли је то стварно тако остаје да се види.Односно не реагујући на овакву бахатост бескрупулозност појединаца и група који себе називају некаквим "ствараоцима, "под та своја "народна кољена", ће сами себи ставити не" кукуруз него стакло."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошко Радуљ

25.07.2020 20:17

Нису они предводени Краисником вец Додиком то је његова инцијатива. Треба сто висе задузити ову сиротињу покрасти кроз јавне набавле и подјелити себи и дати тајкунима паре и фабрику и кад опљацка онда побјегне у иностранство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дамир

25.07.2020 20:18

Ствараоци су права слика народног лудила и безумља. Такви су и у друга два народа, само их другачије називају. Вођени њиховом политиком, текли су потоци крви и суза. Исту политику воде и данашњ владари живоза и смрти у БиХ. Нападате оне а ови су још гори но међутим, гладсате сви за исте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алвир

26.07.2020 05:26

Ту си у праву много сметља на свим странама време је за чишћење наравно свако своје

Name

Мики

25.07.2020 20:18

Мој отац погинуо 92 год. фенинг нисмо добили одстете. Поднијели захтјев за одстету,а дрзава казе закаснили ето колико се сјецају нецијег зивота, кад мозес закаснити. Једино сто мајка прима биједну инвалиднину. А оваквим се дијели по сто хиљада срамота. Само се питам зашто је мој отац погинуо. Срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко89

25.07.2020 20:30

Зато је Миле РОНХИЛ све своје обезбиједио и његове сараднике око себе...све у име Републике Српске. Ја висе не падам на његове прице о политицком Сарајеву итд... А мислим лицно да они у Сарајеву имају заиста целицне зивце у вези њега... Само данас је поцео колективно и на националној основи да вриједја. Не знам ста му то треба.. Има нас доста сто зарадјујемо кору хљеба у том како он казе политицком Сарајеву и ниста нам не фали. Мислим бас би био незахвалник и нецастан цовјек ако би рекао да ме неко мрзи на радном мјесту. Напротив...

Name

Ре

25.07.2020 20:33

И ови позурили да не "закасне". Они то раде заправо нонстоп, пљацку и отимацину.

Name

ре Марко

25.07.2020 21:40

Против кога су Срби ратовали?? Патриота Миле им увалио њихов ронхил да пусе. Ко испаде ту глуп и наиван...??

Name

мајка

25.07.2020 22:55

биједну инвалиднину од 700км прима 25 год имала је право на новцану помоц за градњу стамбеног простора или готов простор на употребу малољетна дјеца или студенти доплатак и низ других погодности. На основу твог коментара закљуцујем да ниси ниста бољи од ових. Мада и даље сматрам да сте заслузили на име оца све то цак и висе.

Name

Џо

25.07.2020 20:23

Фина нека раја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мазалица

25.07.2020 20:34

Његово презиме Керовиц све говори,цаст постеним Керовицима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

25.07.2020 21:41

Јели тај добар са ЦОЦОМ...??

Name

Ја мислим да....

25.07.2020 20:38

...само презиме све о њему говори

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

25.07.2020 21:05

Ни пас то не би урадио свом неродјеном дјетету.

Name

ре

26.07.2020 08:34

Није ни Краисник био бољи прицају људи из његовог друства како је и он заводи малољетнице и дјецу срам дага буде ,,коњ

Name

ре

26.07.2020 10:21

Керевиц је највеца фукара и лопов а јос веци они сто таквог лопова подрзавају

Name

МаДаа

25.07.2020 21:49

Који коментар дати на ову страхоту, сколоване људе и праве уцеснике рата сиканирате и понизавате а сада и ово. Гадите ми се сви од реда, сви који сте на било нацин омаловазили било којег цеститог борца и патриоту, нека вам је на срамоту било која странка и било који представник исте. Просетајте мало, сваки у свом граду, по заводима за запосљавање и све це вам бити јасно. Срам вас било и на цаст вам..ако цасти и имате уопсте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

26.07.2020 06:17

Сад ми је јасно засто је Хадзи-Јован Митровиц прекинуту сједницу на Крстов дан 1997 у Бијељини неовластено наставио којом приликом је пресретнут 1 Хрватски посланик да би се скрпила вецина од 42 посланика и Милорад добије први мандат премијера од Биљане. Овај су слуцај многи заборавили јер имамо проблем са памцењем. Из ових коментара испаде да је овај др. Менгеле близи сарадник са хадзи-Јованом

Name

Херц

25.07.2020 22:11

И питамо се сто нас Србе цијели свјет мрзи. Ми смо обицна љига од народа за ситне,лицне интересе продадосмо будуцност насе дјеце ,насе дрзаве. Овај Керовиц је огледало насе политицке сцене ( ни опозиција није ниста боља, све го лопов ,багра,сљам). Какав народ таква му и власт, боље нисмо ни заслузили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тврда линија

26.07.2020 03:06

Нажалост у праву си, дотакли смо дно

Name

Питање

25.07.2020 22:18

Све могу да разумем, али нијако немогу да сконтам одакле су дошли до висине мјесечне плате,, радио сам пред рат, био у рату као и ви многи,, била инфлација динара пред рат, нестало пара, полели дават неке бонове њесто пара, ја примо неке,, упиове,, бинове у сарајеву, почеи рат и све то, увели неке оне српске паре,, па мјењали их каколи би,, па била нама војнилка плата на почетку,, за њу 2 паклице цигара си могао купит, знате сви то,, био укинут платни промет и све,,, рат,,, колико је тад њима по закону била плата,, имали писаног трага,, оче ли то сад по овом закону да обрачунају ратне године,,, уреду дајте им по садашњем коефицијенту,, али дајте и нама да наплатимо ми борци сви по 50 мјесеци,, сваки мјесец просјек садшње минималне плате РС,, значи свима борцима,,рецимо примјера ради:50 x просјек,, и биће уреду, мислим да ћемо сви пристат онда да и они то узму,, поштено је једино овако!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иди бре болан

26.07.2020 06:26

Па узимају садашњу плате посланика, министра, вјероватно и накнаде за којекакве одборе, комисије. И онда ретроактивно збрајају, множе. Нема дијељења, нема одузимања, нема математичких функција која им смањују оно што је њихово, што су присвојили, отели.

Name

Едвин

26.07.2020 06:45

А ста це бити са нама бивсим логорасима у које су нас ти васи ствараоци смјестили? За порусене куце и имања,за малтретирање и губитак најмилијих? Молите само Бога да неко не покрене то питање а то се увелико поцело радити...ви нисте јос свјесни тога Ко це нама дати одстету? Хоцел ти ствараоци који су се нахапали свих ових година?

Name

ре

26.07.2020 08:12

Мени је то прихватљиво, ево нека Вукановић то предложи тамо, па да пребројимо гласаче ко како гласа..

Name

Фини "господин"

25.07.2020 22:26

Ма свако би га за комшију пожелио. Он је само још један доказ да нас свијет не разумије и без разлога мрзи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ванземаљац

26.07.2020 02:51

Кад се ово све добро погледа, запитам се какав смо народ ми Срби, кад поштујемо лопове, дезертере, убице, шљам од људи, за паре и неки ситни интерес продали би оца свога, сад вјерујем да су Турци владали 500 година зато што је то одговарало неким Србима који су добро живјели и имали привилегије, тако и ови сада који су добили посао на основу купљених диплома, оданости странци штите и бране овај лоповлук на сваком кораку, гдје ова власт све погодности даје богатима, а од стране наше драге РТРС људима је испран мозак, те се боје, поготово пензионери да ће остати без својих мизерних пензија ако са власти оде ова богомдана власт, све вриједности су урушене а кад погледам тек Србију мука ме хвата од њихових риалити програма, тамо је узор нека Луна, Матора, Ђогани,разне силиконуше а не паметни и културни људи, па отишли смо у три пичке материне као народ

Name

мд170273

26.07.2020 08:42

Хајмо мало о Ристи Радицу који аутор ове прице.

Name

Ронин

26.07.2020 00:27

Браво Вукане!Како би иста просло поред тебе? Кад вец признајес да има зивих посланика првог сазива који теско зиве како се не сјети да написес несто о таквим.Мозда сматрас морална громадо да је за тебе и Круница пристојно 3000км у скупстини коју су ти људи основали и многи лично страдали и робијали због тога а по вама превисе да Бозидар Вуцуровиц добије 800 или1000 км пензије Како морална громадо не оде у Сребреницу и Братунац да написес цланак о покојном и у рату погинулом српском посланику и народном возду у Подрињу Горану Зекицу.Инаце правнику и судији сребреницког суда.Можда си се ногао запитати и распитати како зиви и има ли рјесену пензију пензију Војо Максимовиц човјек који процита декларацију о оснивању Републике Српске инаце сеф клуба СДСа у којем громадо сједис.Како сте поцели узецете му и то цитање.По вама пљувацима изгласана је декламацијом негдје на васеру и осванула на бандери!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Име

26.07.2020 00:32

Монструм

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

26.07.2020 03:52

Такве окупља Додик криминалци убице филери то је његова раја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

26.07.2020 03:57

Тај ти несто попут Стевандица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вида

26.07.2020 04:08

Тог крсјисника теенс елеминисати ис питицког зивота нека га је срамота колику је хуманитарну помоц намјењену сарајевским србима присвојио себи иса тајкунима са пала продавао мало му је па трази јос

ОДГОВОРИТЕ
Name

Минхаузен

26.07.2020 06:05

Ја бих им подјелио по 40 км .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радојица

26.07.2020 06:09

У СДС-у је увјек било лопова и криминалаца. Има их и данас. Чудно је то што се СДС сјети да покаже те лопове само кад престану бити чланови СДС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Демагогија и блеф

26.07.2020 06:32

Па зар ова и оваква потраживања нису застарила, зар нису већ пала у застару. Покушајте ви тражити да вам власт надокнади неко право из рата или послије, па ћете да видите одговора. Цитираће вам најмање пет чланова којекаквих закона, уредби и правила, и ка крају великим словима написати да су потраживања пала у застару, не важе више. Можете да се жалите, за утјеху само, али зна се да од тога нема ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

26.07.2020 06:56

Монструм и ниста друго и такви јос раде као доктори ето закона ето влаасти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милутин

26.07.2020 07:03

Иду локални избори, све се мозе промијенити ОЛОВКОМ-

ОДГОВОРИТЕ
Name

Син погинулог борца

26.07.2020 07:05

Шта да радим? И мој је отац погинуо за ову државу!!! А немам посла, немам крова, немам ништа....немам никога да ми помогне....зашто и за кога си ОЧЕ погинуо???????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

26.07.2020 10:24

Друзе зао мије твога оца и сви људи који су дали зивоте за ову дрзаву али сада испаде да су борци за дрзаву били..КРАИСНИК,ДОДИК,КЕРЕВИЦ и друге фукаре а борци и инвалиди и погинули се нигдје не спомиње,е па тотије дрзава недајти бозе

Name

АР

26.07.2020 07:11

Све И један ратни злоцинац И ратни профитер Краиснику треба судити због исељавања српског становниства из Сарајева

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац л категорије 53 мјесеца

26.07.2020 07:17

СЈЕЋА ЛИ СЕ МОМО ПОХОДА У БАЊА ЛУКУ И СА КОЈОМ НАМЕРОМ , МОЗДА МУ ЗА ТО ТРЕБА НОВЧАНА НАДОКНАДА И ЊЕГОВИМ ПАЈДАСИМА. ОВО ТЕШКА СРАМОТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Из пушке

26.07.2020 07:24

Зар није до сад неко тог Керовића убио из засједе (атентат) шта је све радио? Што му је неко ископао једно око - уопште ме не чуди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РатковМали

26.07.2020 07:27

Немам ниста против да се тзв. Ствароцима исплати по 170 'иљада, ал прво ППБ по 340 иљада, РВИ (без категоризације) по 250 иљада, демоб борцима по 150 илкада, па тек онда себи господо исплатите по тих 170 иљада, реално је да за заслуге бидете наградјени мало висе од сваког борца који је одгулио 4 године рова, лајнуо бих ал не могу..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слава

26.07.2020 07:28

ПОДРСКА БОРЦИМА ! Они су нај заслузнији стварању РС. и њих треба подрзати,свако од нас, ко и мало има морала и слуха и треба да му је јасно да је ту гдје јесте по заслузи БОРАЦА!!! ЗИВЈЕЛИ БОРЦИ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

романија

26.07.2020 07:29

Овај Вукан стварно има петљу и свака му част.Први је устао против ове идеје па тек онда су се почели и остали јављати.Али која корист.Блесавом народу џаба причати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

26.07.2020 07:36

Овај је сушта супротност стваралаштву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реган

26.07.2020 07:46

Као дјечак сам био у рату,и Момчило Крајишник и његов брат су били синоним за лоповлук,па умирите већ једном лопине

ОДГОВОРИТЕ
Name

субару

26.07.2020 07:51

Сдс је њега изњедрио и са њима је стекао све сто има.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука Лабан

26.07.2020 07:51

Презиме га најбоље описује...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игипоп

26.07.2020 07:57

Па ако ћемо тако, како држава мозе да уллати новац осуђеним лицима за ратне злочине као што је Крајисник, Карађич и остали...

ОДГОВОРИТЕ
Name

26.07.2020 08:05

Слика и прилика владајуће врхушке, огледало стања друштва.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрекавац..!!

26.07.2020 08:09

Није ли исти и Стевандић? Ко више може вјеровати овим морални наказама,а само овако раскринкане могуће је отворити очи овом народу! Сваки тендер се даје за СНСД 10%....то се зна,али нико не смије писнут јер их је" све позапошљавао" ...да шуте! А ако ниси страначки ,нема посла!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бане

26.07.2020 08:09

Па ово ако је тацно и 20% је катастрофа.Да ми је знати какав је ментални склоп оних који гласају за овакве сподобе.Бозе сацувај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајевица

26.07.2020 11:33

На жалост 100% тачно! Још жалосније је да данас има пар десетина девијантних ликова у Лопарама који подржавају тог типа а самим тим оправдавају чедоморство и пљачку коју је тај починио. Колико је новца тај Менгеле отео од наших људи из дијаспоре на основу “ратног пореза”, па војска је по рововима могла да једе телетину и пуши Маллборо да га нису он и слични стрпали у своје џепове. А највећа брука за МУП РС да тај манијак и дан данас има утицај на рад полиције у Лопарама, упорно заташкавају његова не дјела, али нисмо сви имали амнезију тих деведесетих.

Name

Милун

26.07.2020 18:49

Први рођак му командир па га штитио и у она вренена а и сада.И командир је зрео да лети да мало ради у некој другој станици да види како је радити а не склањати гузицу у крај када је густо па препустити подређеним да рјешавају ствари умјесто њега.Оба су срамота Лопара.

Name

На Жалост

26.07.2020 08:16

Код нас Срба су већ дуже вријеме у моди моралне наказе. Занимљиво, "народ" им се још и диви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Секта М.Додик

26.07.2020 08:18

Све је то Додиков гудачки тим. Како Додик пријатељство има ,, па није ни чудо ко убија омладину српске . А нигдје кривца и починитеља . Истрага у току.

ОДГОВОРИТЕ
Name

26.07.2020 08:23

То вукане, само раскринкавај багру, нек народ напокон прогледа. Обавезно погледати видео прилог у чланку.Ја могу разумјети да такви поремећени умови постоје свагдје у свијету, али само код нас таква звијер може не само бити на слободи већ и,,угледан'' члан друштва. Сви они знају кога су примили у своје редове, сликају се са њим без имало срама. То показује у каквим смо ми звјерским канџама,по принципу са ким си такав си бирају своје сараднике и истомишљенике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пале

26.07.2020 08:27

Срам те било Момцило. Крао си цијели рат,крадес и сада и јос хоцес да ти дрзава да јос пара...Мало ти све сто имас? Да је среце трунуо би у затвору за све злоцине које си урадио... Од наруцења убистава цасних и постених полицајаца па даље...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ццццц

26.07.2020 08:35

Све су то иста говна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

26.07.2020 08:47

Монструм

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сара

26.07.2020 08:49

"Ствараоци РС".... Јасно нам је као дан! Народе мој то у преводу знаци - ДРЗАВА, ТО САМ ЈА, или јос јасније ПРИВАТНА ДРЗАВА СА СВИМ ИНСТИТУЦИЈА а припада највецим олосима српског народа! Ми смо заробљени, назалост!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петко

26.07.2020 08:49

Додик је некад изгледао као политичар који улива наду а онда све преокренуо удрузио се са сљамом као сто су момцило крајисник момцило мандиц, керовиц, соња карадзиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

26.07.2020 09:14

Боже има ли те? Скини овај олош с леђа народа, потамани проклете але. Просимо све из Србије а овдје се размећу милионина. СТИДИТЕ СЕ ГРОБОВА,БОРАЦА, ИНВАЛИДА И ЊИХОВЕ ДЈЕЦЕ. УБИЈАТЕ БЕЗ МЕТКА!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ме

26.07.2020 09:23

Ех, због оваквих идиота, народ треба да се дигне на ноге, или це цијели зивот бити робови,. Народе размислите... мирко, И славко- “боље гроб,него роб... “

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

26.07.2020 09:32

Вукановићу умјесто до садашњих 2580 км под хитно треба подићи на 25580 км. Па ја. Сад се нашао некакав Керовић да се пореди с нашом кромадом Вукановић. Е богами неће моћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ду

26.07.2020 10:02

Нисам ни у једној странци,мислим да свима несто фали.Нецу да гласам за СНСД ,због тога,сто сваким даном,све висе и висе,цланови те странке се богате.Имам таквих комсија.Фирме у пропаст,борци немају ниста.Нико се не бори за оне,који су се борили и који су остали без посла.Па питам,колико це да добију и радници,који су остали без посла, (због паметно ураденог стецаја).Питају ли се,ти први посланици,како зиве ти људи.Превисе је похлепе у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

израелац

26.07.2020 10:14

У рату није било војног суда па нико међу народом никад није осудио и један случај нит ко има какве доказе.. зато је све то са ствараоцима дискутабионо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

26.07.2020 10:22

То се зове комуњара за разлику од комунисте који је остао вјеран својим идеалима. Комуњаре су нсјгори људски олош, полтрони, ксријеристи и улизице који су спремни на све да постигну личне циљеве. Најгори сој људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање свих питања

26.07.2020 10:36

Није једини. Ни други "ствараоци" нису пуно бољи. Шљам од људи. Иначе би се постидјели сиротиње и глади на сваком квадратном метру њихове стецевине. Срамотно и жалосно. За оваквима Фоча трага и чека већ годинама. Ста би са законом о поријеклу имовине ових дисидената и пљачкаш народа. Ко то и због чега кочи доношење закона о поријеклу имовине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лана

26.07.2020 10:41

Мене само занима ко иде у ту његову приватну клинику да се лијеци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Qx

26.07.2020 11:28

БИЛИ ДИДИК И ЛУКАЦ НАИВНИ КАД СУ СЕ ДРУЗИЛИ И СЛИКАЛИ СА КЕРОВИЦЕМ.СВЕ ЈЕ ТО ИСТА СКОЛА.

Name

МАX

26.07.2020 11:51

Па има пар поремећеника, посебно је интересантно да има и жена мајки, има ту много кандидата за психијатрију! Углавном сав људски шљам и талог се окупио око Снсд Додик секте! Дошло је вријеме да све сто је ненормално постаје нормално, још има људи који оправдавају овог Менгела тако да нас висе ништа не може изненадити.

Name

Изаћи на улицу - протесте!

26.07.2020 11:32

Тразити исту наплату за сваки мјесец ПРОВЕДЕН НА РАТИШТУ као сто траже из тзв Асоцијације и да је 300 КМ по мјесецу превише је. Треба упоредити примања и трошкове прије скоро 30 г. И данасње. Али “Асоцијација” хоће садасњу плату уназад. Борци би требали знати сто је значило 2500 ДМ тада у 90-тим. А и данас знаци. Дакле тужбе суду и улица. Објективно проматрам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

26.07.2020 12:01

Не знам човјека,али би му препоручио да промијени и име као и презиме.Из наведене приче и коментара очито му не пристаје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милена

26.07.2020 12:02

Ово је језиво, зашто му није одузета лиценца лекара?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

26.07.2020 12:17

Ако борци цуте, онда је и мени сведно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

озрен

26.07.2020 12:57

Вукане,свака част.И онда кажу ови додикови јадови ,,ко му плаћа казне и како купи ауто,,.Само дери.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Инвалид

26.07.2020 19:52

Само усвојити закон о поријеклу имовине и провјерити све "ствараоце ", лазне патриоте, одузети све и послати их на дозивотну робију а ми сви тузити РС и"ствараоце" и тразити милионске износе за погинуле, рањене, болесне, претрпљени дусевни бол, за посљедице ратних разарања и суоцити аргументе са "ствараоцима" пред медјународним судом правде јер то код нас не постоји

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мисо

27.07.2020 05:59

Незнам ста висе треба да се промјени свјест овог Лудог народа кад процита овај текст и прегледа овај снимак и опет оде на изборе игласа за ове идиоте који су дозволили да овај злоцинац јос ради питам се да ли ови властодрзци имају дјецу и како би се понасали да се овако несто десило њиховом дјетету.Али то је дијете од бједе дозвољене се и овакве ствари па цак и убиство како је заврсијо Давид Драгицевиц и многи други.

Name

Борац

27.07.2020 07:01

КЉУЦНО ПИТАЊЕ Ко је толико дуго ЗАТАСКАВАО, КРИО ДОКАЗЕ, КО СУ КОРУМПИРАНЕ СУДИЈЕ И ТУЗИОЦИ РС, КО СУ, ИМЕНОМ И ПРЕЗИМЕНОМ ВРСИОЦИ ВЛАСТИ, КОЈИ СУ СТИТИЛИ МОНСТРУМА, ДАВАЛИ ПОДРСКУ И ЛОГИСТИКУ??! ХОЦЕ ЛИ ОНИ ИЗАЦИ ПРЕД ЛИЦЕ ПРАВДЕ ЗА УНИСТЕНЕ ЗИВОТЕ? ЈЕСУ ЛИ ТО СТВАРАОЦИ? КО ЈЕ ТО ИЗ СДС У ПОСЛИЈЕРАТНОМ ПЕРИОДУ СТИТИО КРИМИНАЛЦЕ ИЗ СВОЈИХ РЕДОВА ПА ДАНАС ДРСКО ДАЈУ ПОДРСКУ И ПОТПИСУЈУ ДА ИМ СЕ ИСПЛАТЕ ЕНОРМНЕ СУМЕ НАСЕГ НОВЦА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

27.07.2020 18:56

Савциц је слуга власти, збринуо себе и породицу па це ваљда бити постављен за Додиковог савјетника у знак захвалности! Вец видјено!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анима

27.07.2020 20:42

Ствараоци РС су борци и РВИ, засто им, према томе, не повецају износ инвалиднине те борацки додатак. Ови су се доцепали функција, одбора, мало ли им је. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сара

28.07.2020 12:27

Манипулаторско скретање пазње са криминала и корупције Бице њима витални интерес да сацувају своје главе јер је народу прекипјело одавно. Доста је отрцане прице како смо тобозе, национално угрозено! Угрозени смо цим немамо посла, егзистенцију и морамо напустати земљу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗНА ЛИ НЕКО

28.07.2020 16:42

КОЛИКА ЈЕ ЦИФРА, КОЛИКО ПАРА ИЗВРСИОЦИ ДОБИЈУ ОД НАРУЦИЛАЦА ЗА УБИСТВО? КОЛИКО ТО КОСТА ЗИВОТ У БИХ ОНИХ КОЈИ СЕ УСУДЕ МИСЛИТИ СВОЈОМ ГЛАВОМ??? СУДИЈЕ И ТУЗИОЦЕ НА ДОЗИВОТНУ РОБИЈУ! ЈАДНА НАМ МАЈКА ГДЈЕ ЗИВИМО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Влада

29.07.2020 20:12

Треба распустити скупстину, укинути све институције, па нека влада један цовјек јер све ово је про форме само, бесмислено и глупо! Један цовјек-диктатор нека сам доноси одлуке, проводи у дјело и одговара за њих! Ста це нам скупштина и институције кад је све приватизовано, купљено са свим ресурсима! И онако се све заврсава телефонским позивом! Кога треба запослити, кога смијенити, кога унаприједити, кога се ријесити, колико пара донијети... АПСУРД

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милле

01.01.2024 18:58

И за ову си прицу Вукане попио тузбу и колико знам си цовеку платио 6 000км!

ОДГОВОРИТЕ