Изговорили "судбоносно да" на државној граници

Овај пар је "судбоносно да" изговорио на необичан начин: Свако се физички налазио у својој држави, придржавајући се тако мјера о сузбијању ширења вируса корона.

Занимљивости 25.07.2020 | 07:25
Изговорили "судбоносно да" на државној граници

Норвешка млада и шведски младожења су своје завјете прије неколико дана размјенили на церемонији одржаној на самој граници између двије земље, одвојени тек бијелом врпцом.

С обзиром на то да је Шведска имала опуштенији приступ у борби против вируса корона у односу на остале државе, сусједне земље попут Норвешке нису је ставиле на попис земаља у које се смије путовати.

Стога је пар одлучио да размени завете у шуми у југоисточној норвешкој регији Холебекк, на самој граници са Шведском.

Пар је за ББЦ рекао да више нису могли да чекају одлуку о укидању ограничења, а занимљиво је и то да је млада, Цамилла Оyјорд, идеју о таквом вјенчању изнијела кроз шалу. Како каже, пријатељи и породица су замисао прихватили са одушевљењем.

"Нисмо жељели да мијењамо раније заказани датум, жељели смо да се вјенчамо" рекли су.

Младожења Алеxандер Цлерн новинарима је рекао како ни он ни његова изабраница нису очекивали да ће било ко од блиских пријатеља присуствовати свечаности, с обзиром на то да пут до одабраног мјеста води дугачком шумском стазом. На крају су обоје били одушевљени бројем гостију на својој ''шумској'' церемонији склапања брака.

Међу незваним гостима била су и двојица полицајаца. Они су водили рачуна о томе да нико не пређе границу.

"Полицајци су нас љубазно упитали могу ли и они присуствовати обреду. Наравно да смо на то пристали", изјавили су младенци.

(Б92)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

У пркос корони

25.07.2020 06:16

Е, па нека је са срецом и дуговецно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андриц

25.07.2020 07:54

Е нек није.Па је ли највазније доци на насловне стране,и бити популаран на друственим мрезама.Ово це потрајати колико и мајонеза на сунцу...

Name

У бре Андрицу

25.07.2020 08:22

Сто си ти неки мргуд.

Name

Ре упркос корони

25.07.2020 08:27

Ти си веци комплексарос и будала од свих њих тамо!!!

Name

Типицни егоцентрицари

25.07.2020 08:25

Има увјек и појединих поремецених одакле год да долазили

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младожења

25.07.2020 08:45

Замишљам вјенчање Србина и Хрватице, а може и обрнуто на граници испод Трговске горе..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.07.2020 10:53

Е, па нека је са срецом и дуговецно. Затим коментар па нека и није! Како знаш ко је објавио по таблоидима информације са вјенчања? Ако се људи воле трајаће. Боље је вјеровати у љубав и ширити је искрено међу искреним људима, него ширити негативности без основе. То је она наша стара нека комшији цркне крава. Тако смо далеко догурали?!

ОДГОВОРИТЕ