Ана Николић завршила у болници због предозирања!

Ана Николић наводно је недавно завршила на инфузији, али не због болести или исцрпљености, већ због прекомерне количине алкохола. Није тајна да Ана конзумира алкохол.

Забава 23.07.2020 | 20:27
Ана Николић завршила у болници због предозирања!

Од момента када су Ани отказани наступи и нигде не може да отпутује, дане проводи у свом стану на Вождовцу.

Према речима извора блиског певачици, она је неколико дана узастопно конзумирала алкохол, због чега је њен организам претрпео велики стрес, па јој је у једном моменту позлило.

Почела је да губи свест и да отежано говори, једва је успела да позове пријатеља који је дојурио после петнаестак минута код ње. Затекао ју је на каучу у дневном боравку, лежала је и понављала да се не осећа добро.

Како извор близак певачици каже, Николићева је потом од друга тражила да је одведе код лекара на једну приватну клинику, где иначе редовно одлази на контроле. Буквално ју је изнео из стана и сместио на задње седиште, а када су дошли у болницу, Ани су одмах прикључили инфузију.

После двадесетак минута и даље се није осећала добро, па је дежурни лекар предложио да је одведу на испирање желуца, али је Николићева то одбила. Након тога прикључили су јој још једну дозу инфузије.

Тек након сат времена придигла се и могла је самостално да седи, али је и даље причала неповезано. По савету доктора наводно, Ани је строго забрањено да конзумира алкохолна пића у наредних месец дана, док се њен организам у потпуности не опорави.

Од тада је прошло мање од недељу дана и засад Ана одолева искушењу да не посегне за чашицом. Сада време углавном проводи са ћерком, која је у претходном периоду доста боравила код оца Стефана Ђурића Расте, што смо могли да видимо и по фотографијама које је он објављивао на друштвеним мрежама.

Извор: Курир.рс/Ало Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар