Како је медицинска сестра због коронавируса постала ТВ водитељка!?

Медицинска сестра из Русије, која је постала популарна пошто је сликана како носи само доње рубље испод заштитног огртача на одељењу за заражене коронавирусом, већ је добила манекенски ангажман. Сада постаје и ТВ водитељка.

Занимљивости 23.07.2020 | 18:29
Како је медицинска сестра због коронавируса постала ТВ водитељка!?

Надежда Жукова (23), која је <стронг>носила провидно заштитно одело, док је пацијентима давала лекове, била је у мају под дисциплинским поступком. 

Медицинска сестра се тада пожалила да је у заштитним оделима „превруће" а дисциплински поступак је стопиран после великог притиска јавности.

Сада је Надежди понуђена улога водитељке временске прогнозе на локалној ТВ станици у Тули, јужно од Москве, али ће она ипак наставити да ради и као медицинска сестра.

Пошто је привукла пажњу, недавно јој је понуђен и манекенски ангажман. <а хреф="хттпс://www.ртс.рс/паге/магазине/ци/сторy/501/занимљивости/3994365/медицинска-сестра-русија-тула-манекенка.хтмл" таргет="_бланк" рел="ноопенер"><стронг>Постала је тако модел руског бренда спортске одеће, али инсистира на томе да је ништа неће одбити од њене каријере у здравству. 

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-07-23/07232020045154.јпг" алт="" wидтх="620" хеигхт="297" />

„За мене је то велика ствар. Хвала што сте ми дозволили да пробам. Моји родитељи ће гледати мене на телевизији, али увече, после посла", кратко је изјавила Надежда поводом будућег рада на телевизији. 

У мају је губернатор Туле Алексеј Дијумин, Путинов блиски сарадник и његов бивши телохранитељ, снажно подржао Надежду, па се одустало од тога да јој се одреди казна.

Надежда је тада рекла да је била „шокирана" када су јој пријатељи показали како њене слике, на којима се види да носи само доњи веш, обилазе свет. Посебно су је, како је додала, узнемирили увредљиви коментари на друштвеним мрежама.

„Мислила сам да ће то бити само тема разговора у мом граду, и то би било све. Као што се испоставило, то ипак није био случај. Ипак, имала сам подршку колега, и зато сам им захвална. Да није било њих, не знам како бих се изборила са притиском. И подршка губернатора је била неочекивана, и смирила ме је", изјавила је ТВ водитељка у успону. 

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-07-23/07232020045226.јпг" алт="" wидтх="620" хеигхт="341" />

Поред ангажмана које је добила, Надежда планира да настави студије и постане докторка.

У међувремену, наставља да ради на одељењу за оболеле од ковида 19 и тврди да се не боји заразе.

"Упркос свим ризицима, стресу, сталном недостатку сна - сигурна са да ћемо успети у борби, главно је задржати позитиван став", уверена је.

Уз осврт на фотографије у прозрачном оделу и доњем вешу, Надеждине колеге су стале у њену одбрану тврдећи да за раднике у здравству, нема довољно адекватних одела која се носе испод заштитних огртача.

<ифраме срц="//www.yоутубе.цом/ембед/кмЗyДНТХqwУ" wидтх="560" хеигхт="314" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен">

Извор: РТС

Коментари / 0

Оставите коментар