Северина и Игор се разводе, она скинула бурму а он је моли да размисли још једном!

Северина Којић решила је да се и судски разведе од Игора Којића, с којим не живи већ три месеца.

Забава 23.07.2020 | 17:03
Северина и Игор се разводе, она скинула бурму а он је моли да размисли још једном!

Хрватска звезда већ је контактирала свог адвоката и саопштила му како жели да и званично стави тачку на брак са сином Драгана Којића Кебе, што значи да ће тужба ускоро бити предата суду. Према причама из хрватских естрадних кругова, певачица и њен муж никако не успевају да изгладе нарушене односе иако повремено комуницирају преко телефона.

Њихови разговори наводно се своде на то да Северину супруг убеђује да остану заједно и да још једном размисли о бракоразводој парници, али је она неумољива. Игор је чак имао намеру да отпутује код ње у Загреб још пре месец дана и да разговарају у четири ока, али је она и то одбила.

Очигледно је да су последња дешавања, односно свађа између Северине и Игора која се десила док је она боравила у Београду током пандемије коронавируса, била само кап која је прелила чашу. Како је и сама навела на друштвеним мрежама, у сукоб су умешани и Којићеви родитељи, Кеба и његова супруга Оља. Када је Игор на Инстаграму написао да су медији заједно са Миланом Поповићем криви што стално пишу да је његов брак у кризи, певачица му је јавно одбрусила.

- Покровитељи су Оља и Драган. Молим те, изузми ме из овог, покровитељи су Оља и Драган - написала је Северина испод објаве свог мужа, коју је касније избрисала.

Док је Игор у Београду са оцем и мајком, његова још увек законита жена полако се враћа концертима. Поново сарађује са старим менаџером Томицом Петровићем, који иначе није у добрим односима са њеним супругом, а недавно су њих двоје виђени заједно на наступу у Сплиту.

Медији који су пратили концерт прво су уочили да Северина више не носи бурму на руци, коју је ставила на венчању у Истарским балама пре пет година. То само потврђује наша сазнања да је брачни пар Којић на корак до развода и да је Северина иницира такав исход, с обзиром на то да својим поступцима у јавности јасно на то указује, док се Игор труди да демантује такве наводе.

Извор: Курир/Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар