Кебина ћерка се декларисала као ЛГБТ особа да би добила азил!

Наташа Којић, која је имала кратку музичку каријеру у Србији и већ дуго живи у Америци, наводно је навела да је припадница ЛГБТ популације у захтеву за азил.

Забава 22.07.2020 | 18:51
Кебина ћерка се декларисала као ЛГБТ особа да би добила азил!

Некадашња певачица је у поступку добијања америчких папира, због чега не сме да напушта земљу, јер има статус азиланта у поступку.

Сада је аплицирала за држављанство као припадник ЛГБТ популације.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Турнед оут 2 оф мy хоббиес аре: гоинг то тхе беацх анд хандлинг нон ессентиал бусинесс ? Хелло еверyоне?? Сwимwеар бy @роxy . .. . . . ? бy @дагмотионстудио . •МакеУп @беллабyсузанне . . . . . . #абоуталоок #лоокбоок #оцеанловер #оцеанлифе #ливетхесеарцх #мадеофоцеан #соцалливинг #беацхвибес #сwимwеар #пхотосхоот #соцал #ластyле #ламоделс #оотдмагазине #инстyле #малибуцалифорниа #сwимwеар #беацхлифе #модел #моделстyле #пхотосхоот #цалифорниаливинг #цалифорниагирл #модел #фблоггер #игстyле #лткстyлетип #инспоцафе #ликеткит #wиw

Објава коју дели ɴᴀᴛᴀсʜᴀ ᴋᴏᴊɪᴄ (@натасхакеyмусиц) дана

Она је наводно искористила право на азил које у међународном праву подразумева право држава да дају азил, право појединца да затражи азил и право појединца да му се одобри азил у случају да је на неки начин угрожен у својој земљи.

Наташа Којић се наводно, по нечијем савету, пријавила за азил као лезбијка пошто у Србији нису дозвољени истополни бракови, што се у Америци тумачи као дискриминација.

Наташа се није оглашавала овим поводом, а ни Кеба.

Извор: Курир.рс/Ало Фото: фоклотека

Коментари / 0

Оставите коментар