Милан Станковић открио да би се вратио у "Гранд" за милион евра!

Милан Станковић пре неколико година прекинуо је сарадњу са "Гранд" продукцијом, а сада је проговорио о томе за колико новца би се вратио у јато Саше Поповића.

Забава 22.07.2020 | 17:51
Милан Станковић открио да би се вратио у "Гранд" за милион евра!

Станковић је одговорио на питање да ли постоји цена за коју би се можда вратио у "Гранд".

- Милион евра је довољно за такав трансфер. А и фер на ову кризу - рекао је Милан.

Певач је и даље у контакту са бившом девојком Радом Манојловић, а када се виђају често им друштво прави и њен садашњи изабраник Харис Берковић, те се многи питају да ли је Милану ова ситуација необична.

- Ништа у вези са мном није обично. Излазим из оквира размишљања просека и немам предрасуде. Поготово зато што Раду ценим као особу, разумемо се и врло добро познајемо. Није ни чудно након пет година везе и заједничког живота који смо имали - навео је он.

Како је открио, након изолације је смршао 10 килограма.

- У карантину сам само лежао и јео слаткише. Када ми је то досадило, осмислио сам свој програм исхране који подразумева кетозу и аутофагију. Засад сам скинуо критичних 10 килограма, а ако будем мотивисан и појачам тренинге, нећете моћи да останете живи од премршавог мене - рекао је Милан кроз смех.

Будући да је добар пријатељ са Весном Змијанац и њеном ћерком Николијом Јовановић, изолацију је провео на Веснином имању на Букуљи.

- Весна је, пре свега, исконска дива и легенда с гласом анђела. А поред тога је прави пријатељ, веома мудар и добар човек. С њом најмање разговарам о естрадним тривијама. Током карантина сам био на Букуљи код ње. Мајкара кува здрав макробиотички тањир, а ја косим траву да се одужим - испричао је певач. 

Извор: Блиц/Ало.рс Фото: Дамир Дервишагић/ принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

стампац

23.07.2020 10:34

ја му могу стампати колико треба али дали он вриједи толико

ОДГОВОРИТЕ