Џим Кери признао коју је глумицу највише волео!

Глумац и комичар Џим Кери, којег сви памтимо по ликовима из бројих комедија, каже ће једна његова бивша девојка увек имати посебно место у његовом срцу.

Забава 21.07.2020 | 23:05
Џим Кери признао коју је глумицу највише волео!

Реч је о глумици Рене Зелвегер с којом се забављао само годину дана након што су упознали 2000. на сету филма "Ја, ја и Ирена".

- Да, то је тачно, била ми је врло посебна. Врло! Мислим да је предивна - рекао је Кери који иза себе има два пропала брака, с Мелисом Вомер од 1987. до 1995. с којом има и кћерлу Јане Ерин, те с Лорин Холи од 1996. до 1997.

Глумац је такође проговорио о вези са 74-годишњом певачицом Линдом Ронстат с којом се забављао када се тек пробијао с глумом у Холивуду.

 Ценим људе који су прошли кроз мој живот и у њега донли нешто добро, зато и Линда има посебно место у мојој књизи. Некима се наша веза чинила чудном због разлике у годинама, али према мени се понашала с поштовањем - објаснио је глумац.

За њега се често говори како нема среће у љубави, што доказују и његове недавне везе. Његова бивша девојка Катрина Вајт преминула је 2015. након предозирања лековима.

Глумац је био утучен и није виђао никога све до почетка 2019. када се на снимању дечје серије "Киддинг" спетљао с глумицом Гингер Гонзагом. Но, ни та веза није била дугог века - пар је прекинуо у листопаду исте године.

- Иначе, глумац је недавно признао да се бори са славом и да није ценио анонимност док ју је имао.

- Нико не цени анонимност док ју не изгуби. Нетко би на то рекао "па добио си што си тражио". Да, али то је као када дете нешто тражи пре него одрасте и схвати што нешто заправо значи. Не кажем да је то лоше, али врло је чудно и држи вас у кући - рекао је глумац.

Извор: Ало.рс Фото: Профимедиа

Коментари / 0

Оставите коментар