Да ли бисте газили по тепиху са Цециним ликом?!

Да ли бисте дали 22.000 динара (око 200 евра) за тепих на којем је лик најпопуларније певачице у региону Светлане Цеце Ражнатовић?

Забава 20.07.2020 | 22:22
Да ли бисте газили по тепиху са Цециним ликом?!

Управо толико кошта поменути комад који се продаје на једној страници за бесплатно оглашавање и за кратко време је посао хит на друштвеним мрежама.

Корисници Фејсбука, Твитера и Инстаграма збијају шале с власницом тепиха, која је решила да на лак и брз начин дође до новца помоћу лика певачице, чији је највероватније обожавалац. Углавном су људи на социјалним мрежама у опису огласа остављали коментаре попут: "Волим укус твога ђона", што је заправо стих из Цецине песме "Да раскинем с њом", а било је и оних који су негодовали због злоупотребе певачициног лика.

Сама Цеца у овоме не види ништа лоше. У први мах није желела да коментарише овај оглас, али се потом нашалила, такође стихом, из свог хита "Доктор".

- Немам речи. Ја бих опет била тепих по коме ти газиш - рекла је Ражнатовићка кроз смех.

Покушали смо да ступимо у контакт и са женском особом која је објавила поменути оглас, али нисмо успели јер је он у међувремену уклоњен са странице. Изгледа да се брзо појавио купац који је био спреман да издвоји 22.000 динара како би газио по тепиху с Цециним ликом. Иначе, ако је судити по слици на тепиху, он је стар најмање 15 година с обзиром на то да је употребљена фотографија са омота за албум "Горе од љубави" из 2004.

Није ово први пут да људи преко огласа користе лик и име Цеце Ражнатовић да би зарадили. Пре две године Ваљевац Бојан Матић изашао је у јавност с понудом за продају "јагуара маџестик", који је ценио 121.000 евра, тврдећи да су тај аутомобил користили певачица и њен покојни супруг Жељко Ражнатовић Аркан на венчању.

- Једноставно, ја сам заљубљеник у "јагуаре". Овај сам видео још док сам био мали, и то у дворишту породичне куће Цеце и Аркана, код којих је радио мој теча. Мој сан је био да једнога дана имам такав аутомобил и, ето, дечачки сан ми се остварио после много година. Никад не треба одустати од својих снова, јер кад-тад се остваре. Ја једноставно волим аутомобиле и моја лимузина је смештена у просторији у којој је постављен тепих, урађена изолација и обезбеђено грејање. "Јагуар" је смештен у просторији од 45 квадрата, а ја живим у преосталих 17 квадрата, и ништа ми не фали - рекао је Матић тада.  

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар