Легендарну спикерку изуједао стафорд, док је власник све то посматрао!

Легендарна спикерка РТС-а Стака Новковић Ђорђевић преживела је пакао кад је на њу насрнуо агресивни пас, због чега је већ месец дана прикована за кревет. Она има дисторзију зглоба, напрснуће, подливе, отоке, модрице и без штака не може да се креће.

Забава 20.07.2020 | 13:50
Легендарну спикерку изуједао стафорд, док је власник све то посматрао!

Кроз какву је муку прошла детаљно говори за Курир.

- Тај ужас ми се догодио пред Видовдан. Ћерка ми је довела руског хрта, који је опасан пас, али ми га васпитавамо да буде питом. Он је једна душа од животиње. Кобног дана сам га извела у шетњу. Спазила сам човека који је на повоцу држао свог стафорда. Гледао је у мене и домунђавао се с дечком који је био у његовом друштву. У једном тренутку скида поводац с пса, даје му команду и животиња трчи ка мени. Налеће на мене и падам на тротоар држећи и даље пса на повоцу. Почињу да се уједају, а ја сам у епицентру те борбе. Била сам вам себе од стреса и страха, а не могу да се померим са земље. Тај пас је мог толико изуједао да је мало фалило да му повреди око. Викала сам: "Дођи, завежи!" Није пас крив, него неодговорни газда, који је уживао гледајући све то - прича телевизијска легенда, која тврди да је узалудно дозивала помоћ.

- Викала сам колико год сам могла. Кад је газда видео шта је пас урадио мом псу и мени, хладнокрвно је дошао, завезао свог пса и наставио даље. Није му пало на памет да ми пружи руку, да се извини. Јасно ми је да је намерно пустио свог пса да нанесе повреде и мени и мом псу. Нисам могла да бежим. Као црв сам се врпољила између два пса. Тресла сам се од бола и страха - каже она, и додаје да је случај пријавила надлежним органима:

- Све је предато полицији, с комплетном лекарском документацијом. Везана сам за кревет, не могу да се крећем без штака и питање је кад ћу нормално да станем на ноге. Немам отпор према псу, већ само према власнику. Пси су у суштини добри и питоми, али тај пас је појурио зато што га је овај нахушкао. Поента је у нечовештву, суровости, агресији, није ни чудо што је пас такав. Знам ко је човек.

- Од њега сви зазиру кад га виде на улици са псом. То је тип човека који своје мишиће билдује путем агресивног пса. Гонићу га по свим космичким и људским правима. Мораће да сноси последице за мој бол. Не могу да одем до купатила, и даље сам беспомоћна. Носила сам десет дана претежак гипс. Нон-стоп третирам ту ногу. Морам да идем на физикалну терапију. То што ми се десило је за највећу казну - закључује позната спикерка, која се укључила и уживо у програм "Викенд јутро са Јованом Јеремић" на ТВ Хепи.

Извор: Курир.рс Фото: приватна архива

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ММ

20.07.2020 13:59

Јадна зена,могла је зивот изгубити.За власника стафорда треба одредити праву казну,да му висе пас никада не падне на памет.

ОДГОВОРИТЕ