Тања Савић завршила у Хитној!?

Колико певачица Тања Савић тешко подноси раздвојеност од синова Максима и Ђорђа који су са њеним мужем у Аустралији, говори чињеница да је на рођендан млађег наследника наводно завршила у Хитној.

Забава 19.07.2020 | 14:14
Тања Савић завршила у Хитној!?

 Наводно, живци су јој начисто попустили, те је недавно имала нервни слом, преносе домаћи медији писање Стара. Читав дан је преплакала и ништа није јела, јер није била ту за његов диван дан. 

"Тањин млађи син Ђорђе недавно је прославио рођендан, а она није тог дана била са њим што јој је јако тешко пало. Данима је пред његов рођендан била депресивна, а тај дан је цео преплакала, нико није могао да је смири. Ово је први пут од када се родио да Тања није са њим када слави рођендан", прича извор и додаје:

"Толико је била потресена да није хтела ништа да једе, једва смо је натерали да узме мало воде! А увече када јој је Душан послао слику како дечак дува свећице, доживела је нервни слом. Буквално је помодрела у једном моменту. Брат и снајка који су били са њом одмах су сели у аутомобил и одвезли је код лекара. Дали су јој ињекцију за смирење и вратила се кући, тек после је заспала. Језиво је гледати је колико пати. Њој су деца све на свету и зато је неописиво тужна. Поготово сада када они више и не питају када ће она доћи. Свако вече леже са сузама и буди се уплакана. Греота!", прича Тањина комшиница из села Радинац.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-07-19/07192020021754.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="645" />

"То је први рођендан на ком нисмо били сви заједно. Било да се ради о мом рођендану или њиховом, увек смо гледали да тај дан проведемо скупа. Чак и када ми је баш тим данима падало да радим, увек сам се трудила и налазила начине да откажем или померим наступе", изјавила је певачица.

Извор: Курир.рс Фото: АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар