Гоца Тржан са супругом улази у ријалити -24 сата пред камерама!

Певачица Гоца Тржан одлучила је да учествује у ријалити пројекту који ће пратити њен живот.

Забава 17.07.2020 | 19:18
Гоца Тржан са супругом улази у ријалити -24 сата пред камерама!

Од септембра моћи ће те свакодневно да прате како изгледа живот Гоце Тржан и њеног супруга Раше Новаковића, без улепшавања. Реално, искрено и истинито. Са свим згодама и незгодама које носи заједнички живот: женско звоцање, мушка лењост и спорост, брачна терапија, обављање „мушких“ и „женских“ послова у дому... И, наравно, разговори и „преговори“ о свему ономе што се дешава испод покривача у спаваћој соби.

Гоца је ексклузивно најавила пројекат који ће трајати 12 месеци.

- Дошла сам на идеју да направим талк схоwу којем ћу моћи да причам са колегама и људима из јавног посла о стварима које их вероватно да сада нико није питао, или је мислио да то није потребно. О водитељима најчешће знамо само оне неке опште, биографске информације, и они испитују саговорнике, а да бих могла да своје пријатеље и госте питам о њиховом сексуалном животу, на пример, у емисији „Мој савршени брак“ ћу морати да дам више себе. Биће то епизоде из нашег живота, из наше куће, са нашом ћерком, пријатељима, родитељима. То није серија то је наш живот – каже Гоца.

Како каже Гоца, фолирања неће бити, само правог живота.

- Иако се емисија може назвати ријалитијем, ми нисмо породица Кардашијан, јер оне не иду на пијацу, не кувају ручак... Веома ми је занимљиво да људи виде колико ме заправо не познају.

Емисија ће се емитовати сваког дана, од понедељка до суботе, а Гоца ће недељом водити специјалну емисију у којој ће своје госте питати све оно што је и њу током недеље окупирало, мучило, изнервирало, насмејало у односу са њеним супругом Рашом, а што су и гледаоци могли да виде.

Знајући колико је Гоца духовита, али и одсечна и директна, овај ријалити програм биће налик ситкому уз који ћемо се сви гласно смејати, али и препознати неке ситуације из свакодневног партнерског и брачног живота.

Извор: Ало.рс/Блиц Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мм

17.07.2020 20:50

И њена је популарност вец одавно у зениту,зато се и одлуцила на овакву глупост.

ОДГОВОРИТЕ