Млади глумац открио колико му је Глоговац помогао кад му је било најтеже!

У филму "Јужн и ветар" Милош Петровић Тројпец је имао прилику да постане близак са Глоговцем, који је једним несебичним гестом показао зашто су га многи пријатељи и колеге сматрали за праву људску громаду.

Забава 17.07.2020 | 18:08
Млади глумац открио колико му је Глоговац помогао кад му је било најтеже!

"Кад год се помене његово име, као да ме неко удари у стомак. Било је незаборавно искуство радити с њим  и захвалан сам Богу што сам имао прилику да уграбим тих 15 снимајућих дана поред такве људске, али и глумачке величине. Жао ми је што је отишао, пре свега највећи губитак има његова породица, али исто толико и цела Србија, зато што га више нећемо видети ни у једној улози. Он је био мој узор и на сцени и ван ње и неко на кога сам се угледао. Сад негде увиђам да сам почаствован што сам играо са њим и делио сцене, буквално смо се тако спријатељили и били блиски на крају тог снимања, да смо се дописивали пар дана пре него што је умро. Увек је био добар лик велики човек", сетно се сетио Тројпец и открива чиме му је Небојша лично показао колико је велики.

"Имао сам у том тренутку проблем, нисам имао агенцију у којој сам пријављен и продукција није имала како да ми уплати хонорар. Био је крај године и све колеге већ су имале своје агенције. Покушао сам на десет страна, код ближих колега и пријатеља, и нисам успео никако. Последњи снимајући дан радили смо ону чувену сцену у играоници где мучимо Бугарина, било је негде око четири ујутру, он је седео, већ смо били уморни. Наиђе продуценткиња и пита ме шта је с агенцијом дај да то средимо, ја кажем стварно немам кога да надем. Небојша је седео у столици, био је на телефону, и само је питао "У чему је проблем?" Ја сам рекао ма ништа, али је он инсистирао и преко продуценткиње сазнао у чему је ствар. Након тога само је рекао: "Колико пара треба? "Ајде бре, немојте да ме зезате. Уплати му преко мене, имаш тамо податке и одмах заврши то, а ја ћу му дати новац." Ја сам се цимамо две недеље да надем некога и увек је био неки проблем, али та његова спонтаност, он уопште није морао то да уради, нисам му ни тражио нити би ми икад пало на памет. Он је то просто начуо у пролазу и заинтересовао се и решио одмах да реагује. Такав је био човек", присетио се млади глумац.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Године могу да пролазе... сећање неће никад. ?️ ? {?@гаравигараган ?} ? #НебојшаГлоговац❣️?

Објава коју дели Милос Петровиц (@тројпец) дана

Извор: Курир.рс /Блиц Фото: Дадо Ђилас

Коментари / 0

Оставите коментар