Дупли бодови у маркетима Тропиц и мојМаркет

Тропиц и мојМаркет своје вјерне купце, кориснике картице Клуб осмијеха, у четвртак, 16. јула, награђује дуплим бодовима за све куповине у маркетима Тропиц и мојМаркет.

Република Српска 16.07.2020 | 10:46
Дупли бодови у маркетима Тропиц и мојМаркет

- Како се ближи крај шестомјесечног бонитетног периода до када купци могу да искористе бодове, домаћи трговачки ланац Тропиц и мојМаркет желио је својим купцима омогућити да на бржи и једноставнији начин сакупе бодове на картици Клуб осмијеха и тиме остваре додатне уштеде, наводи се у саопштењу.

Бонитетни период који је започео 1. фебруара ове године, завршава 31. јула, до када корисници  картице Клуб осмијеха могу сакупљати и искористити бодове за своје куповине у маркетима Тропиц и мојМаркет.

Током бонитетног периода, корисници картице Клуб осмијеха добијају један бод на картици Клуб осмијеха за куповине у вриједности од 7 КМ у свим маркетима Тропиц и мојМаркет.

Са сваком сљедећом куповином повећава се број сакупљених бодова.

Тако на примјер, са 100 сакупљених бодова, остварује се уштеда у износу 20 КМ, са 250 сакупљених бодова, уштеда у износу 60 КМ, односно са 650 сакупљених бодова, уштеда у износу 200 КМ.

Купци који још нису чланови Клуба осмијеха то могу постати испуњавањем приступнице у најближој Тропиц или мојМаркет трговини те путем интернета, на страницама www.тропиц.ба или www.мојмаркет.ба и на тај начин искористити бројне могућности за додатну уштеду.

Све додатне информације купци могу добити путем бесплатне инфо линије, позивом на број 0800 50 243

(БН)