Иван поклонио фановима рефрен нове песме за свој рођендан!

Популарни певач, Иван Милинковић, данас прославља 58. рођендан. Омиљени певач женске публике, заводник коме године не могу ништа, захвалио се верним фановима на друштвеним мрежама.

Забава 15.07.2020 | 20:15
Иван поклонио фановима рефрен нове песме за свој рођендан!

,,Драге моје и драги моји, желим да Вам се захвалим на свим рођенданским честиткама, жељама које сте ми пожелели и искреној подршци када је моја каријера у питању. Као тим смо јачи, дивно је знати да сте ту у толиком броју, Ваша подршка је немерљив ветар у леђа. Волим  Вас све, надам се да сте добро и чувајте се у овој ситуацији“, поручио је Милинковић у изјави за медије.

Много тога, публика је данас даровала Ивану. Он је њима као изненађење, подарио рефрен нове песме, чију ћете премијеру имати прилике да чујете половином септембра.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Драге моје и драги моји, желим да Вам се захвалим на свим рођенданским честиткама које пристижу, жељама и искреној подршци када је моја каријера у питању. Као тим смо јачи, дивно је знати да сте ту у толиком броју, Ваша подршка је немерљив ветар у леђа. Волим Вас све, надам се да сте добро и чувајте се у овој ситуацији! Поклањам Вам део нове песме, коју ћете у целости чути, половином септембра.❤❤❤ВОЛИМ ВАС!

Објава коју дели Иван Милинковиц оффициал (@иван_милинковиц) дана

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар