Ера Ојданић написао опроштајну поруку, па направио журку у болници!

Певач Ера Ојданић заражен је корона вирусом и тренутно лежи у београдској болници "Драгиша Мишовић". И пре него што се заразио, фолкер је дане проводио у болници забринут за зета и сина, заражене короном, а онда је и њега стигла вирусна инфекција.

Забава 15.07.2020 | 13:47
Ера Ојданић написао опроштајну поруку, па направио журку у болници!

С обзиром на то да се осећа добро, Ера не може да мирује у болничкој постељи, него ради оно за шта га је Бог створио: забавља све око себе. 

"Истина је да имам корону, али се осећам одлично. Неколико дана сам имао температуру 37-38, па сам одлучио да урадим тест. Показао је да сам позитиван, али немам никакве болове, не кашљем, не кијам. Урадио сам рендген плућа и све је у реду. Скенер је показао да имам неке промене, па су ме зато задржали у болници, како би пратили моје здравствено стање", испричао је он за лист Информер. 

И даље је забринут за сина Драгутина, који већ две недеље лежи у истој болници. 

"Правили смо, 17. јуна, пунолетство у мом мотелу. Један гост је био заражен и он је сигурно пренео мом сину, па он мени. Надам се да ће све бити у реду. Ово што се дешава око нас је страшно. Колико год да се пазимо, не можемо бити сигурни да се нећемо заразити. Чувајте се, људи!", поручио је он. 

Погледајте како Ера проводи дане у болници:

А за случај да, не дај Боже, нешто крене по злу, Ера је решио да остави опроштајну поруку. 

"Волео бих, да преко мог омиљеног листа пошаљем важну поруку. Ако ми се нешто догоди - молим хиљаде жена да не секу вене за мном", рекао је Ера, у свом шаљивом маниру за Информер. 

Извор: Мондо/Информер Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Какав

16.07.2020 15:08

Хвалисавац

ОДГОВОРИТЕ