СИПА ухапсила једно лице због дјечије порнографије

Полицијски службеници Државне агенције за истраге и заштиту данас су у мјесту Мионица, општина Градачац лишили слободе једно лице због постојања основа сумње да је починило кривично дјело из члана 211. Кривичног закона Федерације Босне и Херцеговине „Искориштавање дјетета или малољетника ради порнографије“. 

Босна и Херцеговина 14.07.2020 | 15:06
СИПА ухапсила једно лице због дјечије порнографије

Поступајући по наредби Основног суда у Градачцу, полицијски службеници СИПА-е претресли су стамбени објекат који користи осумњичено лице и том приликом открили и привремено одузели пет мобилних телефона, двије сим картице, једну дигиталну камеру, једну ГоПро камеру, пет уређаја за складиштење дигиталних података и један лаптоп, саопштено је из СИПЕ.

Осумњичено лице приведено је у просторије СИПА-е и над њим се врши криминалистичка обрада, након чега ће, уз одговарајући извјештај, бити предато у надлежност Кантоналном тужилаштву Тузла.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Дјокс

14.07.2020 13:24

Гдје су хапсења оних сто покрадосе милионе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

14.07.2020 15:29

Шта је било хапшења од СИПЕ, било је. Од данас само прогон политичких неистомишљеника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

поступи по наређењу

14.07.2020 17:41

Васпитна палца је палца којом се преваспитавају неваспитани. Васпитна палца, или како је од миља у народу називају пендрек, израђена је од фино куване гуме, заобљених је страница и тешка је 402 грама...

ОДГОВОРИТЕ