Искључена два члана СПС, смијењен и Петар Шкундрић!

- Статутарна комисија Социјалистичке партије Србије искључила је из странке двојицу чланова из Инђије који су учествовали на протестима испред Народне скупшитне, а Петар Шкундрић је разрешен дужности саветника у Влади Србије, саопштио је данас предсеник СПС и министар спољних послова Србије Ивица Дачић.

Србија 13.07.2020 | 17:26
Искључена два члана СПС, смијењен и Петар Шкундрић!

"Статутарна комисија Социјалистичке партије Србије искључила је из странке данас двојицу чланова из Инђије који су учествовали на рушилачким демонстрацијама испред Народне скупштине, због поступања супротног од политике партије и нарушавања угледа СПС-а", навео је Дачић.

Он је поновио да ће свако ко подржава или учествује у насиљу, а повезан је на било који начин са СПС-ом, бити смењен и искључен из СПС-а.

Додао је да ће се о одговорности Горана Тривана због напада његовог саветника на председника Вучића, расправљати се на седници Председништва.

Дачић је најоштрије осудио изјаву потпредседника Новице Тончева, о блокади пута на југу Србије, истичући да је таква изјава директно супротна политици СПС-а.

"СПС најоштрије осуђује сваку насиље, напад на институције и блокаду саобраћајница, а посебно напад на председника Вучића. Свако ко се понаша супротно политици СПС-а биће санкционисан", навео је Дачић.

(Курир) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Нусиц

13.07.2020 15:50

Овај Дациц бас сумњиво лице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиса

13.07.2020 16:00

Слусај сукерино и кид тебе је последњи покусај брице да од гузице нсправи лице,кад сам видио да му пратилац носи тел. посло бих га у пицку материну србијанска дзукела

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јадар

13.07.2020 17:23

Ивица се измакао од социјалистицке идеје ка идеји либерализма и интереса. Несумњиво је да има таленат и знање за политику али је доста "скренуо с пута"иако он сматра"да стоје постојано".Ипак мислим да је ово маневар због потребе уласка у Владу Р.Србије,и да оцекује"прелазну владу" у којој це он бити алфа и омега.А то слиједи ускоро.И има јос једно скретање које се огледа у подрсци Петру Ђокицу,концесионару у сваком погледу,и дипломцу без знања,звања и дипломе.О Ђокицу има погресне информације или је несто друго у питању.Али и Селак није ниста бољи,тако да је,подрска и једном или другом грешка с намјером без ефекта.

ОДГОВОРИТЕ