Тања Савић тужна јер први пут није била са сином за рођендан!

Ђорђе, млађи син певачице Тање Савић, недавно је прославио свој 8. рођендан, а певачица је открила да су јој синови посебно недостајали на тај дан.

Забава 10.07.2020 | 18:18
Тања Савић тужна јер први пут није била са сином за рођендан!

С обзиром на то да су њени синови у Аустралији са оцем Душаном Јованчевићем, који их је пре неколико месеци након наводне свађе са Тањом, одвео са собом на други континент, Тања је била спречена да ове године прослави рођендан млађег наследника заједно са породицом.

Тања истиче да јој је јако тешко, јер је одвојена од своје деце, али да јој је управо на дан када је малени Ђорђе славио рођендан, било најтеже до сада.

- То је први рођендан на којем нисмо били сви заједно. Било да се ради о мом рођендану, њиховом, увек смо гледали да тај дан проведемо скупа. Чак и када ми је баш тим данима падало да радим, увек сам се трудила и налазила начине да будемо заједно - открива певачица за "Блиц".

- Све то ми је стварно тешко пало, много ми недостају, али шта ћу... Битно ми је да су добро и да не пате, да смо сви добро. Они су скромни и заиста дивни дечаци, заједно ћемо славити чим се видимо- каже певачица.

Певачица је сину припремила и рођендански поклон, који је желела да пошаље за Аустарилију, како би га изненадили, међутим у тој намери није успела.

- Купила сам му поклон који је желео и размишљала како да му доставим. Ишла сам до поште да пошаљем, али авиони не лете за Аустралију. Тог дана смо се као и иначе чули видео-позивом, направила сам и видео-честитку коју сам му послала. Свакодневно се чујемо, причам им све што се дешава, као и они мени. Радују се кад виде љубимца, малог пса којег сам купила, успеју да ми врате осмех на лице - рекла је она.

Тања каже да јој синови сваког дана све више недостају, те да броји дане до тренутка кад ће их загрлити.

- Стрпљиво чекам да се границе отворе, али доста времена је већ прошло. Они су у неком тренутку престали и да ме питају кад ћу доћи код њих, тешко им је, знам, али прикривају то, дечаци су. Ипак мајка је мајка, једва чекам да их загрлим. Опет, само нек смо сви добро, све ће ово проћи. Искрено се надам да ће се ситуација с короном што пре решити - закључила је Тања.

Извор: Телеграф.рс Фото: АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар