Џони Деп на суђењу изнео шокантне детаље: Злостављан сам и пробао сам све дроге!

Глумац Џони Деп почео је парницу против британског таблоида и већ су испливали детаљи из приватног живота холивудске звезде и његове бивше супруге Амбер Хард.

Забава 07.07.2020 | 20:40
Џони Деп на суђењу изнео шокантне детаље: Злостављан сам и пробао сам све дроге!

Звезда филмова 'Пирати с Кариба' тужио је издавача таблоида Сун за чланка из 2018. у којему га је назвао 'млатитељем супруге'.

На почетку суђења глумац је признао да је Амбер нанио пуно бола, као и да је "узимао све могуће дроге".

- Моје искуство с алкохолом и стимулансима започело је у раној младости. Нисам имао стабилан и сигуран породични живот, било је много непиријатности у кући. Сећам се да ме мајка једном замолила да јој узмем таблете за смирење... Кад ми је било отприлике 11 година, синуло ми је да ти лекови смирују живце, па сам их донио кући и попио, то је био једини начин да умањим своју бол", сведочио је глумац.

Међутим,  на суду је негирао тврдње да има тенденцију према деструктивном и насилничком понашању. Глимац је рекао како је Амбер била та која је њега опетовано ударала по лицу и разрезала му прст гађајући га флашом вотке, а оптужбе да је он њу подвргавао мучењу и другим злостављањима назвао је "болеснима и потпуно неистинитима".

- Моја бивша супруга опсесивно ме контролисала и била је вербално агресивна - изјавио је глумац. Описао је како га је Хард током једног лета 2014. или 2015. погрдно називала "пи**ом" и "бескичмењаком" јер је бежао од њихових бурних свађа.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-07-07/07072020063716.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="894" />

- Тад је постала физички насилна и више пута ударила ме по лицу. Кренуо сам према предњем делу авиона како бих се одмакнуо од ње, али ме је она пратила и опет ударила у лице и главу. Одгурнуо сам је од себе, на кревет... Потом сам зграбио јастук и закључао се у купатилу, где сам спавао цело време лета - тврдиио је Џон.  На суду у Лондону у уторак су пуштене и снимке из 2015. на којима се чује како Амбер виче на Депа.

- Ударила сам те, какво си је**но дете, је**но више одрасти - вриштала је глумица.

Адвокатица Амбер Херд, бивше жене Џонија Депа,испитивала је глумца о болним темама.

Прво га је питала о инциденту када је ухапшен због напада на стражара. Џони је тада имао 25 година, а одговорио је да је то - истина и да се јесте догодило.

Упитан јел везано за инцидент када је имао 31 годину, када је уништио хотелску собу због чега је хотелу морао да плати скоро 10.000 долара. Глумац је и то признао, али је рекао да се не сећа колика је тачно штета била, додавши да је вероватно било речи о "неколико удубљења".

Глумац је на суду рекао да потврђује изјаву са папира, "Пробао сам сваку дрогу до 14. године", а онда је додао да је пробао "сваку врсту дроге познату човеку".

Питала га је да ли је користио кокаин, МДМА, екстази, Деп је рекао да је узимао све што је навела, као и лекове на рецепт.

На питање да ли се дрогирао са Мерилином Менсоном, Џони је рекао да јесте два пута, давно пре везе са Амбер и да није после 2011. године.

На ово је адвокатица Амбер Херд рекла: "Лажете".

Признао је да је глумац Пол Бетани (49) његов пријатељ, те да су се заједно дрогирали и пили. Навео је да су користили кокаин, алкохол, xанаx.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-07-07/07072020063733.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="666" />

На питање да ли има проблем са бесом Џони је рекао да нема. Везано за "рушење хотелске собе" упитан је да ли је био љут. Рекао је да јесте, али да то не значи да има проблем са бесом.

На питање узима ли кокаин, на пример, Џони је одговорио: "Понекад сам пушио марихуану, а када сам био у 17. сату рада - да, узимао сам и кокаин, али повремено".

Извор: Курир.рс Фото: профимедиа

Коментари / 0

Оставите коментар