У удесу код БЛ петоро повријеђено, двоје теже

Возач аутобуса Љ.Р. и путник Д.Ж. тешко су повријеђени, а три путника задобила су лакше повреде у судару аутобуса и камиона на регионалном путу Чађавица-Бањалука, у мјесту Кола.

Република Српска 07.07.2020 | 13:46
У удесу код БЛ петоро повријеђено, двоје теже

Повријеђени су збринути на Универзитетском клиничком центру Републике Српске у Бањалуци, саопштено је из бањалучке Полицијске управе.

утрос око 7.50 часова сударили су се теретно возило даф, којим је управљао Г.Ј, и аутобус ман, за чијим је управљачем био Љ.Р.

Припадници Полицијске управе Бањалука извршили су увиђај, а о свему је обавијештен тужилац бањалучког Окружног јавног тужилаштва.

Из Ауто-мото савеза Републике Српске раније је саопштено да је због саобраћајне незгоде у мјесту Кола обустављен саобраћај на дионици регионалног пута Бањалука-Чађавица.

(БН/Независне) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Лезеци полицајац

07.07.2020 14:14

Зивим у близини ове окуке и морам реци да се све ово десава искљуциво због несавјесне брзе возње а ово је само једна од вецих несреца бас на овом дијелу овог магистралног пута. Ми мјестани смо пар пута тразили да се поставе лезеци полицајци или несто слицно али смо добили одговор да се то на магистралном путу не мозе поставити. Овај дио пута је опасан нароцито за дјецу јер нема никаквих ивисњака поред цесте а уцестала су и престизања бас непосредно прије ове окуке. Није ми јасно засто се не смију поставити лезеци полицајци ? Испада да је људски зивот мање вриједан од амортизера на неком возилу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајстор

08.07.2020 08:25

Камион са приколицом, иде брже од дозвољене брзине са неисправним кочницама... Ако има ико нормалан, оба возила послати на ванредни технички преглед. Али ако ће на налаз тог прегледа утицати родбинско, кумовске и страначке везе и везице онда нема потребе, јер је камион 100% "исправан"!

ОДГОВОРИТЕ